Oplichters zijn het! Je moet contact opnemen met hun wanneer je iets retour wil sturen maar vervolgens reageren ze niet of enkel dat je retouraanvraag in behandeling is. Je mag het alleen retour sture... Ver más
We moesten een nieuwe kattenbak voor onze maine coon 7kg dus deze automatische kattenbak gekocht omdat er stond voor alle katten. Dat is dus niet het geval onze kat heeft er alleen in gezeten, maar ni... Ver más
Vaatwasser ontvangen, helaas waren de afmetingen iets anders dan verwacht en moest deze helaas retour. Door een fout bij postnl is het pakket niet goed retour gegaan, Momos hebben het direct geregel... Ver más
Afschuwelijk webshop. Meerdere mails gestuurd 0 reactie. Er staat voor 22:00 besteld volgende dag geleverd. Dit heeft 6 WEKEN geduurd… bizar. Bestel hier niet!!!
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Welkom bij Momoswinkel.nl! Wij bieden een breed scala aan non-food producten aan, waaronder Speelgoed, stijlvolle accessoires en unieke huisdecoratie. Ontdek onze uitgelezen selectie van hoogwaardige producten, profiteer van onze snelle verzending en geniet van een uitstekende klantenservice. Shop nu bij Momoswinkel.nl en geef jouw leven een vleugje stijl en comfort!
Nijverheidstraat 14 A, 4143HM, Leerdam, Holanda
- info@momoswinkel.nl
- momoswinkel.nl
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Top!
Kreeg alles op tijd binnen en de kwaliteit is goed, fijn bedrijf!

Top!
De levering was verrassend snel en het product voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Tevreden met mijn aankoop!

Snelle levering en top communicatie
Snelle levering en top communicatie

Respuesta de Momoswinkel
Perfect delivery in a solid box
Perfect delivery in a solid box. I Phoned them with some questions and they took patiently all the time I needed to get all my answers! 😀
Top winkel
Top winkel, kende het nog niet maar een mooie haar trimmer gekocht en echt een top ding.

Fijne ervaring!
Het product dat ik besteld heb was snel binnen. Kwaliteit is top en zou mensen zeker aanraden om hier te bestellen!

Top winkel
Zojuist mn 2e aankoop gedaan en kan niets anders zeggen dan dat het goed is verlopen. De puzzelborden van momoswinkel zijn een aanrader!