Had hier al gelezen dat de producten uit China komen. Nou heb ik hier zelf niet zo een probleem mee aangezien bijna alles uit China komt. Prijzen vergeleken met Ali express en het kwam een beetje o... Ver más
Monde Mode
Oplichters, hier moet je NIETS bestellen, ben al 3 maanden op mijn bestelling aan het wachten. Al 5x contact opgenomen en krijg iedere keer hetzelfde standaard mailtje.(zie hieronder) "Bedankt voor... Ver más
Na 3 wkn mijn bestelling nog steeds niet ontvangen Ik krijg een beetje vieze smaak in mijn mond
Na 34 dagen bestelling nooit aangekomen, verzoek om teugbetaling beantwoord met volgens mij automatische emails. Dus dat geld ben ik kwijt. Koop nooit bij Monde Mode, momenteel is de website offlin... Ver más
La gente también ha visto
Oplichters!!!
"Bedankt voor uw bericht.
Onze excuses voor het ongemak. We willen u laten weten dat we momenteel een grotere hoeveelheid bestellingen hebben. Uw bestelling is verzonden. De trackinginformatie wordt u binnenkort toegestuurd.
Bestelling nooit ontvangen.
Bestelling nooit ontvangen.
Reageren niet gepast op de gestelde vraag.
Na ongeveer 15 keer dezelfde…
Na ongeveer 15 keer dezelfde geautomatiseerde reactie heb ik aangifte gedaan. Nadat ik de bevestiging van aangifte heb doorgestuurd, is mijn geld teruggestort.
Dit bedrijf en de eigenaar ervan stond afgelopen week als oplichter in de krant.
Oplichter!
Check het nieuws! Is een oplichter die van jouw geld een luxe leventje leidt!
WAARSCHUWING- WAARSCHUWING
WAARSCHUWING- WAARSCHUWING
Meneer Ilias uit Eindhoven zit achter Monde Mode. Bestel hier niks het is een oplichter pursang!
Het is een dropshipper die alleen maar rommel uit China verkoopt.
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. Je. Contact gehad met hen. Onbeleefde reactie en ze zeggen dat ze het hebben verstuurd en komt eraan. Midden oktober besteld en nu is 8 december en hij is er nog niet! Ze hebben mijn geld ook niet teruggegeven!
De val na de eerste bestelling
Mijn eerste bestelling is goed toegekomen en het product was goed. Dus ik plaatse een tweede. DAT is de val waar ik in trapte. Van de tweede bestelling kreeg ik bericht dat het onderweg was en ... daar bleef het bij. Berichten naar de klantendienst leverde niets op.
Als ik nul sterren had kunnen geven
Als ik nul Sterren had kunnen geven, had ik dat gedaan. Een nepper klantenservice, met beloftes, dan telkens dezelfde mail zonder in te gaan op de inhoud. Ze bieden je zogenaamd een oplossing aan omdat ze een nep product hebben gestuurd, maar vervolgens krijg je nooit het geld terug en houden ze je een keer een keer bezig met dezelfde Copy paste e-mailtjes. Echt schandalig nog nooit zoiets meegemaakt.
Geen levering van artikel
Geen levering van artikel. Er wordt wel een tracking link verzonden maar de producten ontvangen je nooit. Annuleren werkt niet; dan is de reactie dat het product nét verzonden. Oplichters dus; niets kopen!
Monde Mode is NEP
Koop nooit bij Monde Mode, momenteel is de website offline en promoten ze binnenkort black friday producten met korting. Niks korting en niks krijgen. Wees gewaarschuwd !!!
Had bamboe boxershorts besteld.
Had bamboe boxershorts besteld.
Zijn nooit aangekomen!!!
€30,00 naar de maan.
Het zijn oplichters.
Afzender Ringo.
Ontving een ondeugdelijk product
Ontving een ondeugdelijk product. Van de klantenservice ontvang je alleen een automatisch gegenereerd bericht. Na 3 mails, waarna ik iedere keer hetzelfde antwoord terugkrijg, de moed opgegeven.
Zou het product naar China terug moeten sturen, terwijl ik het bij een bedrijf in Eindhoven koop. Dat staat niet in de retourvoorwaarden.
Als ik eerder de ervaringen van anderen had gelezen had ik er niets besteld. Het is duidelijk een dropshipping bedrijf, niet aan te bevelen.
0 is te veel
0 eigenlij. Stelletje oichters. Ben nu 2.5 maand op mijn schoenen aan het wachten. Alleen maar geautomatiseerde mails. Ze liegen alleen. Stelen je geld,meestwn krijgen niets thuisbezorgd. Gewoon een NL geregistreers bedribf,maar wel vanuit china. Haahahhaah.
Wat een vreselijke oplichtersbende
Wat een vreselijke oplichtersbende. Onbetrouwbaar en zeker geen woord houdend.
Vraag me oprecht af of hun praktijken mogen en doe een poging om dit uit te zoeken
schoenen besteld 3 weken moeten…
schoenen besteld 3 weken moeten wachten ze zijn er maar zeer slechte kwaliteit maat 43 besteld lijkt wel maat 41 dus ze passen niet gemaild om een retoer etiket maar elke keer door een computer gestuurde mail met als antwoord je kan 20% van de aankoopkosten terug krijgen en geef de schoenen aan een familielid of vriend telefonisch niet bereiken dus koop daar niets
Slecht product ontvangen.Retourneren zo…
Slecht product ontvangen.Retourneren zo goed als onmogelijk.Oplichting omdat ze zich voordoen als Nederlands bedrijf terwijl ze Chinees zijn.Denkelijk ben ik mijn geld kwijt…
Besteld Echte leer schoenen! Ontvangen afval schoenen
Besteld Echte leer schoenen, ontvangen chinese slechte kwaliteit goedkope schoenen dat stinkt als een prullenbak
Onbetrouwbare winkel
Onbetrouwbare webwinkel!
Zeer lange leveringstijden, 3 weken. Producten kome´ niet uit Nederland maar uit China.
Misleidend retourbeleid: retourneren op eigen kosten is ok, maar nergens staat dat je het terug moet sturen naar China!
Klantendienst bestaat niet: nooit antwoord op vermelde telefoonnummer. Mails worden door robots beantwoord dus je krijgt nooit een antwoord op je vraag.
Zeer teleurstellend allemaal.
Pure oplichterij
De website lijkt Nederlands en betrouwbaar. Dit is NIET het geval. Zeer vreemde communicatie in gebrekkig Nederlands. Heb gedurende de vele weken dat ik wachtte op het pakketje zeker 8 mails met verzendbevestiging gehad (wat dus steeds niet waar was). En nu ik de lamp eindelijk heb ontvangen blijkt hij totaal anders dan op de foto's: kleiner, ander materiaal en een hele goedkope, slechte Chinese namaak versie van hoe het op de site staat. De doos kwam ook nog een zeer gehavend en platgedrukt hier aan. Dropshipping op z'n slechtst! KOOP HIER NIET!
Dit bedrijf is niet te vertrouwen !
Op 23 september heb ik twee paar schoenen besteld van het zelfde merk. Na ruim 3 weken(!) wachten is mijn bestelling eindelijk bezorgd. Ik wist niet dat het helemaal uit China zou komen, als ik het wel had geweten had ik in eerste instantie al niet besteld op deze webshop.
Je kon bij het uitpakken al zien dat de schoenen veel te klein waren voor de maat 44. Contact opgenomen voor het retourneren en kreeg als reactie dat ik zelf de kosten voor het retourneren moest betalen en werd er als alternatief een korting van 20 % aangeboden en werd mij geadviseerd om het " cadeau te doen aan familie/vrienden" Ik heb m'n broer blij gemaakt met de schoenen maar ik vind het echt een slechte zaak. Je bestelt een artikel niet om het uiteindelijk cadeau te doen omdat maat 44 volgens de chinese normen eigenlijk maat 42 is.
Niet bestellen dus ! Mijn dringend advies voor jullie.
Más información sobre otros tipos de reseñas.