Monriadesign Opiniones

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer tevreden over de samenwerking en eindresultaat!

Ik heb onlangs een opdracht gegeven aan MonriaDesign voor het maken van een gepersonaliseerde vaas voor ons restaurant, Sorae Hot Pot, en ik ben ontzettend tevreden met het resultaat. De communicatie met MonriaDesign was vanaf het begin duidelijk en professioneel. Ze luisterden goed naar mijn wensen en kwamen met een ontwerp dat perfect bij de sfeer van ons restaurant past.

De vaas zelf is niet alleen prachtig, maar ook precies zoals ik het had gehoopt. De details zijn goed verzorgd en het maatwerk is van hoge kwaliteit. De vaas staat nu trots in het restaurant en heeft echt een toegevoegde waarde aan de inrichting.

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking en het eindresultaat en zou MonriaDesign zeker aanraden voor anderen die op zoek zijn naar uniek en gepersonaliseerd designwerk.

12 de noviembre de 2024

Respuesta de Monriadesign

Dankjewel, heel leuk om een vaas voor 'Sorae Hot Pot' te mogen maken.
De vaas staat prachtig in jullie sfeervolle restaurant!
Fijn dat jullie zo tevreden zijn.

Top bedrijf👍

De vaas die ik bij Monriadesign heb gekocht is geweldig , de bloemen staan er prachtig in en de kwaliteit is top, de bezorging had Monique zelf gedaan , dus een goede service.👍

11 de abril de 2024

Respuesta de Monriadesign

De vaas staat prachtig in jullie keuken met de bijpassende bloemen erin.
Dankjewel dat ik zo gastvrij werd ontvangen toen ik de vaas kwam afleveren.
Geniet ervan!

Heel blij met de vaas

Voor mijn moeder heb ik een vaas gekocht bij Monriadesign en ze is er ontzettend blij mee!
De maat van de vaas is ook erg fijn voor verschillende soorten boeketten. Monique is zeer creatief en de vaas is uniek. Na het bestellen werd deze supersnel geleverd. Een absolute aanrader om een unieke vaas te kopen!

28 de junio de 2024

Respuesta de Monriadesign

Dankjewel, ik heb inderdaad mogen zien dmv een doorgestuurd filmpje hoe blij ze ermee was.
Super leuk!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtige vazen en persoonlijke service

Inmiddels heb ik hier 2 keer een vaas gekocht. 1 uit het assortiment en 1 ontwerp uit het assortiment met een andere basiskleur, wat ze speciaal voor ons heeft gemaakt.
Hele fijne snelle communicatie en wat een prachtige vazen, echt een plaatje! De vaas wordt ook nog eens prachtig ingepakt geleverd.

28 de septiembre de 2024

Respuesta de Monriadesign

Leuke uitdaging om dezelfde vaas uit het assortiment te maken maar dan met een andere
(door jullie zelf uitgekozen) basiskleur.
Een blijvende herinnering voor jullie collega maakte de vaas nog meer uniek.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onwijs blij met mijn prachtige vaas

Onwijs blij met mijn prachtige vaas!
Een uniek item en een goede kwaliteit!

31 de octubre de 2024

Respuesta de Monriadesign

Dankjewel, heel fijn dat je er blij mee bent.
De vaas zal mooi staan straks in je nieuwe woning, heel veel plezier ermee.

8 consejos para escribir buenas reseñas.