Fuldstændig fantastisk kundeservice
Fuldstændig fantastisk kundeservice, min nye yndlings webshop
Mood Selected er udviklet i tæt samarbejde med professionelle frisører og eksperter, som arbejder med hår og hårpleje hver eneste dag. Det betyder, at alle produkter i vores sortiment er nøje udvalgt på baggrund af faglig viden, kvalitet og dokumenterede resultater. Hos os finder du udelukkende autoriserede produkter, præcis de samme, som anvendes i de bedste saloner. Det er din garanti for ægthed, høj kvalitet og produkter, der lever op til de standarder, professionelle stiller til deres arbejde. Vi kombinerer vores sortiment med kompetent og personlig rådgivning, så du ikke bare køber et produkt, men får den rette løsning til netop dit hår og dine behov. Samtidig ønsker vi at gå forrest i kampen mod parallelimport, så du som kunde altid kan være tryg ved, hvor dine produkter kommer fra, og hvad de indeholder.
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fuldstændig fantastisk kundeservice, min nye yndlings webshop
Helt fantastisk service!
🌟🌟🌟🌟🌟
Der bliver svaret hurtigt og ærligt på spørgsmål, hvilket er så dejligt og derover så er der super hurtigt levering!
De er 100% blevet min go-to når jeg skal købe produkter.
Perfekt service og en fantastisk kyndig hjælp, til at vælge lige netop de produkter man selv skal bruge.
Jeg bestilte mine produkter lige omkring middagstid, og dagen efter landede de hjemme hos mig.
Der er ikke en finger at sætte på Mood Selected teamet 👌🏼
Super god service, hurtig levering og lækre produkter.
Gode mennesker bag. Ærlighed og masser af faglighed.
Professionel og venlig rådgivning ~ hurtigt svar og hurtig levering.
Og ikke mindst, ægte produkter ~ så produkterne herfra gør hvad de er lavet til og som udvikler lover!
Alt endnu bedre en forventet! Varerne kom før tiden, de gratis vareprøver passede med det jeg havde bestilt og det hele var pakket forsvarligt ind. Endelig en autoriseret forhandler man kan stole på!
Virkelig, virkelig positiv oplevelse webshoppen er super nem at finde rundt i, og udvalget føles meget gennemtænkt – ikke for meget, men kun de produkter, der faktisk virker.
Elsker især at det er tydeligt, hvad produkterne er gode til, så det er nemt at vælge det rigtige til ens behov og hårtype.
Kvaliteten er i top, og det gør hele forskellen at kunne shoppe alle gode og ikke mindst ægte produkter samlet ét sted!
Kan klart anbefales, hvis man ikke vil gå på kompromis med vejledning eller ægthed.
Super god vejledning og hurtig levering! De varmeste anbefalinger herfra ♥️
Virkelig lækre produkter og ikke mindst noget man kan stole på! Der er god vejledning inde på shoppen.
Hurtig levering :-)
Hurtig levering med rådgivning.
Og sikkerhed for ægte Olaplex produkter.
Kun 5 stjerner herfra. Søde og hjælpesomme til at finde de rigtige produkter 💫💫💫💫💫
Jeg bestilte Olaplex produkter, som ankom efter to dage 👏 Dejligt at kunne købe online fra en autoriseret Olaplex forhandler 🥰
Más información sobre otros tipos de reseñas.