Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så härligt att börja dagen med gott, nybakat bröd…som någon annan bakat medan jag sov så gott! När man beställt flera olika bröd vore det bra om det på påsen står brödets namn och gärna innehåll. Ma... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Leverans fungerade perfekt! Frukostbullar och croissanter var supergoda! Det som drar betyget ordentligt var att vi köpte paketet med en påskbukett. Leverans på lördagmorgon, på måndagen hade blom... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fantastiskt innehåll med bröd och bukett! Däremot ett litet minus för paketeringen och att leveransen var vid brevlådan och inte utanför dörren. Det var 23 minus och trots att paketet hämtades på mor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är verkligen supernöjd🫶🏻Min käre far boendes på annan ort fyllde år häromdagen och jag ville skicka honom något speciellt. Inte blommor för det har han svårt att ta hand om och godis var heller... Ver más

1. Comida a domicilio

Escrito por la empresa

Morgonexpressen levererar frukostpaket från bageriet hela vägen hem till din dörr eller brevlåda, tidigt på morgonen!

4,4

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ljuvligt få nybakat hem till dörren!

Ljuvligt få nybakat hem till dörren! Beställde som gåva, de blev glada och överraskade för lyxfrulle😊
Doftade ljuvligt och inbjudande redan innan öppning!
Bra urval på bröd och fika, skulle uppskatta ngt osötat i dryck.
Enkelt att beställa på hemsidan& lätt att betala!
Fick själv hem en kanelbulle på just ”rätta dagen” vilken lycka! Detta gjorde att jag självklart ville göra detsamma, ge bort en njutning!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Leveransen misslyckades

Leveransen misslyckades. Familjen ledsen och besviken, speciellt födelsedagsbarnet.

29 de octubre de 2025

Hej Christer,

Tack för att du har lämnat ett omdöme!

Vi är verkligen ledsna över att leveransen misslyckades, särskilt tråkigt när det var en födelsedag inblandad. Vi förstår att det skapade stor besvikelse för hela familjen, och det ber vi verkligen om ursäkt för.

Vi har svarat på ditt mejl med kompensation för den uteblivna leveransen. Om du inte har fått det mejlet får du gärna höra av dig igen, så ser vi till att du blir kompenserad.

Logistiken är otroligt viktig för oss, och vi tar din feedback vidare till vår distributionspartner för att förhindra att liknande situationer uppstår i framtiden.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Fantastiskt

Härligt att få nästan dagsfärska glutenfria bröd utanför dörren på morgonen. Jättegott

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Utebliven leverans

Jag fick en bekräftelse kvällen innan att ”nu är det snart dags”. Hade beställt frukost till familjen en lördagmorgon men leveransen har uteblivit. Paketet går inte heller att spåra via länken de skickar. Får se hur gammalt bröd som dyker upp om det alls kommer fram. Det går heller inte att kontakta någon då de har stängt helger.

Hej Agneta,

Tack för att du tog dig tid att skriva en recension!

Vi förstår hur viktigt det är att leveranserna fungerar som de ska, och vi samarbetar kontinuerligt med våra distributionspartners Early Bird för att förbättra tillförlitligheten i våra leveranser.

Vi har svarat dig via mejl med information om kompensation för den uteblivna leveransen. Om du inte har fått vårt svar, får du gärna kontakta oss igen så ser vi till att hjälpa dig direkt.

Vi hoppas att vi får möjlighet att ge dig en bättre upplevelse framöver!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tråkigt att paketet inte lämnades…

Tråkigt att paketet inte lämnades utanför dörren utan längts ner i trapphuset. Mottagaren upptäckte den inte förrän ett besök till henne kom upp med den. Turligt nog hade ingen annan hunnit ta det.

21 de octubre de 2025

Hej Semiran,

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension!
Vi beklagar att leveransen inte gick till som planerat.

Vår distributionspartner Early Bird samarbetar med Sveriges tidningsbud, och leveranserna sker vanligtvis direkt till dörren eller till brevlådan på entréplan. Beroende på vad budet bedömer som säkrast vid leveranstillfället.

Vi tar med oss din feedback till vår distributör för att säkerställa att det fungerar bättre framöver!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vem vill inte få nybakat till frukost?

Vem vill inte få nybakat till frukost?
Här kommer några punkter:
1. Enkel smidig hemsida
2. Mycket gott att välja på.
3. Enkelt att välja datum för leverans.
4. Smidig "Early bird" leverans direkt till dörren.
5. Vettiga priser och du välljer helt själv vad eller hur mycket du vill beställa.
6. Inget krav på abonnemang eller flera köp.

10 de octubre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Platta men goda croissanter

Vi fick leveransen tidigt, vid sex på morgonen var den där och det var viktigt för oss.
Däremot var paketet placerat kilat mot ytterdörren vilket gjorde att jag nästan blev inlåst. Det löste sig sedan. Och croissanterna var tillplattade.
Men, då vi stoppat croissanterna i airfryern i några minuter så blev dom frasiga och goda, så det var okej att de var platta.

Jag gillar ju idén jättemycket, så jag hoppas på bot och bättring.

10 de octubre de 2025

Hej Åsa!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse och för att du uppskattar vår idé!

Vi är glada att leveransen kom fram i tid, men vi beklagar verkligen att paketet placerades på ett olämpligt sätt och gjorde att croissanterna blev tillplattade. Det var förstås inte så det ska gå till. Vi tar med oss din feedback till vår distributionspartner för att förbättra leveransrutinerna framöver.

Vi hoppas få chansen att leverera till dig igen och ge ett bättre intryck till nästa gång!

Mycket gott

Leveransen och kvaliteten på varorna fungerande och var helt perfekt. Jag har dock tyvärr strul med inloggningen men kundtjänst har varit ok och hjälpsamma, hoppas även det löser sig till slut

11 de octubre de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.