Så härligt att börja dagen med gott, nybakat bröd…som någon annan bakat medan jag sov så gott! När man beställt flera olika bröd vore det bra om det på påsen står brödets namn och gärna innehåll. Ma... Ver más
Leverans fungerade perfekt! Frukostbullar och croissanter var supergoda! Det som drar betyget ordentligt var att vi köpte paketet med en påskbukett. Leverans på lördagmorgon, på måndagen hade blom... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastiskt innehåll med bröd och bukett! Däremot ett litet minus för paketeringen och att leveransen var vid brevlådan och inte utanför dörren. Det var 23 minus och trots att paketet hämtades på mor... Ver más
Jag är verkligen supernöjd🫶🏻Min käre far boendes på annan ort fyllde år häromdagen och jag ville skicka honom något speciellt. Inte blommor för det har han svårt att ta hand om och godis var heller... Ver más
Escrito por la empresa
Morgonexpressen levererar frukostpaket från bageriet hela vägen hem till din dörr eller brevlåda, tidigt på morgonen!
Gjörwellsgatan 30, 11260, Stockholm, Suecia
- kundservice@morgonexpressen.se
- morgonexpressen.se
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Ljuvligt få nybakat hem till dörren!
Ljuvligt få nybakat hem till dörren! Beställde som gåva, de blev glada och överraskade för lyxfrulle😊
Doftade ljuvligt och inbjudande redan innan öppning!
Bra urval på bröd och fika, skulle uppskatta ngt osötat i dryck.
Enkelt att beställa på hemsidan& lätt att betala!
Fick själv hem en kanelbulle på just ”rätta dagen” vilken lycka! Detta gjorde att jag självklart ville göra detsamma, ge bort en njutning!
Leveransen misslyckades
Leveransen misslyckades. Familjen ledsen och besviken, speciellt födelsedagsbarnet.

Respuesta de Morgonexpressen
Så trevligt och mysigt att få färska…
Så trevligt och mysigt att få färska frallor och smothis hem till dörren. Enkelt att beställa, mycket att välja mellan. Lätt att lägga till om man behöver det. Kan varmt rekommendera detta.
Fantastiskt
Härligt att få nästan dagsfärska glutenfria bröd utanför dörren på morgonen. Jättegott
Utebliven leverans
Jag fick en bekräftelse kvällen innan att ”nu är det snart dags”. Hade beställt frukost till familjen en lördagmorgon men leveransen har uteblivit. Paketet går inte heller att spåra via länken de skickar. Får se hur gammalt bröd som dyker upp om det alls kommer fram. Det går heller inte att kontakta någon då de har stängt helger.

Respuesta de Morgonexpressen
Perfekt med färskt bröd till frukost
Perfekt att kunna hämta in färskt bröd lagom till frukost! Gott bröd från bra bageri, väl packat i förpackningar som håller det fräscht och frasigt. Kan nästan inte bli bättre.
Att få vakna upp…
Att få vakna upp och hämta in en härlig god frukost Färskt bröd och fika bröd.
Tråkigt att paketet inte lämnades…
Tråkigt att paketet inte lämnades utanför dörren utan längts ner i trapphuset. Mottagaren upptäckte den inte förrän ett besök till henne kom upp med den. Turligt nog hade ingen annan hunnit ta det.

Respuesta de Morgonexpressen
Super gott och leveransen i god tid…
Super gott och leveransen i god tid till frukost.
Mycket goda frallor samt levererade i tid
Mycket goda frallor samt levererade i god tid
Vem vill inte få nybakat till frukost?
Vem vill inte få nybakat till frukost?
Här kommer några punkter:
1. Enkel smidig hemsida
2. Mycket gott att välja på.
3. Enkelt att välja datum för leverans.
4. Smidig "Early bird" leverans direkt till dörren.
5. Vettiga priser och du välljer helt själv vad eller hur mycket du vill beställa.
6. Inget krav på abonnemang eller flera köp.
Säker leverans och mycket gott bröd.
Säker leverans och mycket gott bröd.
Beställer ofta frukostfrallor och fika…
Beställer ofta frukostfrallor och fika till helgen och har alltid varit nöjd hittills. Mycket gott och levererat direkt till dörren.
Platta men goda croissanter
Vi fick leveransen tidigt, vid sex på morgonen var den där och det var viktigt för oss.
Däremot var paketet placerat kilat mot ytterdörren vilket gjorde att jag nästan blev inlåst. Det löste sig sedan. Och croissanterna var tillplattade.
Men, då vi stoppat croissanterna i airfryern i några minuter så blev dom frasiga och goda, så det var okej att de var platta.
Jag gillar ju idén jättemycket, så jag hoppas på bot och bättring.

Respuesta de Morgonexpressen
Gav bort frallor i gåva och det funkade…
Gav bort frallor i gåva och det funkade jättebra.
Mycket gott
Leveransen och kvaliteten på varorna fungerande och var helt perfekt. Jag har dock tyvärr strul med inloggningen men kundtjänst har varit ok och hjälpsamma, hoppas även det löser sig till slut
Säker leverans och mycket gott bröd
Riktigt gott bröd.
Riktigt gott bröd.
Och hatten av till föraren som inte ställde lådan mitt ute i regnet.
Bra glutenfria frallor och kanelbullar.
Trevligt med leverans på morgonen.
Köpte glutenfria kanelbullar och frallor.
Vi värme frallorna i ugnen som det stog på den medskickade lappen- de blev supergoda 🙂
Riktigt bra glutenfria bullar och frallor.
Más información sobre otros tipos de reseñas.