Varme anbefalinger,unikke ting og…
Varme anbefalinger,unikke ting og fantastisk personlig service..

Respuesta de Moro Moro studio
Moro Moro studio tilbyder håndplukket interiør, farverigt design og vintage fund fra rundt om i verden. Vi specialiserer os i, at finde små lokale kunstnere og keramikere, som vi handler direkte med. Det er alle de fund, som vi ikke selv kan stå for og så gerne vil dele med jer. Det er mexicanske masker, mundblæst italiensk glas, arabiske hovedvaser og keramik fisk fra Sicilien og en masse andre unikke fund. Velkommen ind 💙
Esromgade 15, 2200, København , Dinamarca
Varme anbefalinger,unikke ting og fantastisk personlig service..

Respuesta de Moro Moro studio
Leveringen var super fin, meget omhyggeligt pakket, så min fine fisk blev sikkert leveret, og så er det jo altid lækkert at få bolsjer;) kan varmt anbefales.

Respuesta de Moro Moro studio
Jeg fik den fineste lille lampe herfra i fødselsdagsgave af mine forældre. Da det viste sig, at der var en fejl i lampen, så den ikke kunne tændes, tog vi kontakt, og hele situationen blev bare tacklet så fint. Vi modtog endda en ny lampe (som virker helt fint), inden vi overhovedet havde fået sendt den defekte lampe retur! Sådan en dejlig oplevelse. Klar anbefaling herfra:)

Respuesta de Moro Moro studio
Super god hjemmeside med gode varer, til overkommelige priser 😌 Jeg bestilte en lampe. Lampen var super godt indpakket, og var i god behold da jeg åbnede pakken. Kan anbefales! 🙌🏻