Als VvE maken wij als jaren gebruik van de diensten van Mossink, de ervaring is dat ze niet of traag reageren en werkzaamheden altijd erg laat ingepland worden en afspraken soms niet nakomen. Inmidde... Ver más
La empresa ha respondido
Aardige monteur leverde wat gevraagd werd, een Perilex aansluiting. Een achteraf onnodige zoektocht naar doorvoer deed ons uiteindelijk weer belanden bij de leiding die origineel voor ogen was te gebr... Ver más
La empresa ha respondido
korte response tijd. Optimizer aan zonnepaneel moest vervangen worden. Dat lukte prima. monteur keek (ongevraagd) ook aale andere panelen even na. Mooie service. Volgende keer weer dit bedrijf
La empresa ha respondido
Ruim een half jaar geleden heeft Mossink de intercom weggehaald ivm storingen. We zouden binnen enkele dagen een nieuwe intercom krijgen. Inmiddels zijn we een half jaar verder en hebben we nog geen i... Ver más
La empresa ha respondido
Mossink Elektrotechniek is een dynamisch, elektrotechnisch familiebedrijf in Hoevelaken
Zuiderinslag 12, 3871MR, Hoevelaken, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Goed bedrijf die de opgedragen werkzaamheden keurig heeft uitgevoerd.

Respuesta de Mossink
Er is geen werk bij ons uitgevoerd maar ik ben klant die afhaalt. Tevreden over de mensen aan de balie ! Aardig en correct geholpen.

Respuesta de Mossink
Goede ervaring, professionele monteur, afspraken worden nagekomen.

Respuesta de Mossink
Betrouwbaar, vriendelijk, flexibel, deskundig en te allen tijde professioneel.

Respuesta de Mossink
Zowel het offertetraject als de installatie zijn correct en degelijk uitgevoerd. De contacten hebben we als helder, plezierig en adequaat ervaren

Respuesta de Mossink
Efficiënt vakwerk voor een goede prijs met bovendien professionele adviezen.

Respuesta de Mossink
Monteur op tijd en vriendelijk.
Prima vakkennis en onze wensen gerealiseerd.
Wij zijn erg tevreden

Respuesta de Mossink
We zijn altijd zeer tevreden over de service van Mossink

Respuesta de Mossink
Prima partij, misschien niet de goedkoopste maar leveren erg goed werk!

Respuesta de Mossink
De jaarlijkse controle van mijn beveiligings installatie gebeurt steeds door vriendelijk, deskundig personeel.

Respuesta de Mossink
Snel met uitbrengen van offerte, en ze kunnen meestal snel aan de slag. hebben meerdere klussen vakkundig uitgevoerd door de hele school heen,zeer tevreden.

Respuesta de Mossink
Alarmcentrale waarschuwde voor een lege batterij van een keyfob. Na een telefoontje met Mossink nog dezelfde opgelost

Respuesta de Mossink
Kort gezegd 5 sterren zeker waard.

Respuesta de Mossink
Más información sobre otros tipos de reseñas.