Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Eneste minus er hvordan varerne var pakket. Virkelig behov for forbedring. Flydende sæbe var ikke pakket tæt nok, væsker siver ud af flasker og smurt i chokolader og slik. Kasser var ret stor, man k... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin måde at hjælpe miljøet. Motatos er ikke nødvendigvis billig, men der er et meget spændende skiftende sortiment, det er nem at handle. Og så kan man selv bestemme hvordan man vil have det tilsendt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Der er masser af spændende og et kæmpe udvalg af varer i alle varegrupper til rimelige penge.Det kan godt virke lidt uoverskueligt, hvis man leder efter noget bestemt. Du skal have god tid til at få... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er altid spændende at gå på opdagelse hos Motatos. Det værste er, man næsten altid finder noget,man ikke kan undvære.

Información sobre la empresa

1. Servicio de entrega de comestibles
  2. Supermercado

Escrito por la empresa

Motatos blev grundlagt i 2012 af tre hjerter i brand, dengang under navnet Matsmart. Ulf, Erik og Kalle kunne se, hvordan god, spiselig mad blev smidt ud, og de besluttede sig for at gøre noget ved det. Derfor åbnede de en butik i en kælder og lancerede en hjemmeside ved hjælp af et onlineværktøj til 40 dollar. De brugte dage og nætter på at pakke kasser, og den lille virksomhed voksede og blev en bevægelse, der fik tilbudsjægere og klimahelte fra nær og fjern til at arbejde i den gode sags tjeneste. I dag kalder de sig Motatos. Hvilket i sig selv fungerer som en slags produktpræsentation. Og domænet var ledigt og kostede ikke så meget. Ligesom vores produkter.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 98% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Eneste minus er hvordan varerne var…

Eneste minus er hvordan varerne var pakket. Virkelig behov for forbedring.
Flydende sæbe var ikke pakket tæt nok, væsker siver ud af flasker og smurt i chokolader og slik. Kasser var ret stor, man kan lige så godt putte noget papir imellem non food især Flydende for at adskille de spiselige produkter der er i pakken. Chokolade måtte smides ud.

14 de abril de 2026

Fantastisk koncept.

Fantastisk koncept.
Med vores priser i Danmark er det skønt at kunne bestille fra Sverige 🙏.
Min pakke var en anelse tung, så buddet var så hjælpsom med at bære det ind

Respuesta de Motatos Danmark

Tusind tak for din skønne feedback 💛😊

Det glæder os virkelig, at du er glad for konceptet – og dejligt at høre, at leveringen også gik godt, og at buddet var hjælpsomt 🙌📦

Tak fordi du handler hos os

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mange vare og de fleste til rigtig gode…

Mange vare og de fleste til rigtig gode priser. Hurtig levering 🚚

Tusind tak for din feedback 💛😊

Det glæder os at høre, at du er glad for udvalget, priserne og den hurtige levering 🚚📦

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg har ikke modtaget min pakke

Jeg har ikke modtaget min pakke, Bring kan ikke lavere til den rigtige adresse som jeg har skrevet på pakken.

8 de abril de 2026

Respuesta de Motatos Danmark

Det er vi kede af at høre 😔📦 Det er selvfølgelig ikke meningen, at pakken ikke bliver leveret til den korrekte adresse.

Kontakt meget gerne vores kundeservice med dit ordrenummer, så vi kan undersøge sagen og hjælpe dig videre 💛✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt at finde rundt på hjemme siden

Nemt at finde rundt på hjemme siden. Hurtig lev. godt informeret om ordre bekræftelse afsendelse mm

2 de abril de 2026

Tusind tak for din feedback 💛😊
Det glæder os at høre, at du synes, det er nemt at finde rundt på hjemmesiden, og at du har haft en god oplevelse med både levering og information undervejs 🙌📦

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fin måde at hjælpe miljøet

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.