Det är nu tredje gången jag finns på Mötesplatsen. Men det finns inte många tänkbara partners. Har set fler inlägg om det. Men värst av allt är de dubbla medlemsavgifterna. Man betalar en gång och... Ver más
Hej, jag får helt enkelt väldigt få män, som gillar män i mitt flöde.Är denna kategorin inte så aktiva på Mötesplatsen .se Eller hur uttrycker de sig i sina önskemål , finns det någon kod eller symbo... Ver más
Vilken upplevelse? Att ha hängt på Mötesplatsen ett par år? Det finns mycket som är bra med MP, som att det är användarvänligt. Men det är verkligen jätteirriterande att man som VIP inte ens får se... Ver más
Svärdfiskgatan 4, 43240, Varberg, Suecia
- kundtjanst@motesplatsen.se
- motesplatsen.se
No ha contestado las opiniones negativas
Tredje gången jag finns på Mötesplatsen
Det är nu tredje gången jag finns på Mötesplatsen.
Men det finns inte många tänkbara partners.
Har set fler inlägg om det.
Men värst av allt är de dubbla medlemsavgifterna. Man betalar en gång och är ändå väldigt begränsad. Kan inte svara vissa andra osv. Så man måste betala mer för att kunna svara alla. Har pratat med flera medlemmar om denna girighet från Mötesplatsen. Sedan kan man bara stänga av en gång i månaden, om man tex ska dejta 2 veckor.
Oseriösa företag som kostar pengar
Oseriösa företag som kostar pengar, mycket överpris oseriösa Dejtning personer ifrån all ifrån köpa sex till min dåliga har jag nått fler gånger och den har inte nån bra dejting tycker jag för mig
Från bäst till sämst!
Från att ha varit den bästa dejtingappen är den nu den absolut sämsta. Man behöver vara PLUSVIP för att ens se vilka som gillat en. Girigt! Förutom det har deras gränssnitt blivit mycket sämre och tycks bara vilja vara som Tinder.
Hamnar i papperskorgen.
jag är kluven för dom tjejer som är här…
jag är kluven för dom tjejer som är här har inte varit lätta att få kontakt med. Om jag frågar så får jag inget svar av dom.
Prova med lockpriser helger med…
Prova med lockpriser helger med tidsbestämt fre - sön sååå får ni säkert in en hel del nya ansikten & antal flera abonnemang som gynnar både er som företag och köpare av produkt … Men då måste man va duktig att återkoppla och skicka mejl till nya om förlängning mm Finns massor för er att utveckla företagsmässigt men känns som ni stannat av .. 😫
Motesplatsen är bara ute efter att få användare att signa upp för svindyra prenumerationer. Man använder sig av olika bluffmetoder, som t ex fejkade kontakter
Du kan träffa en misstänkt person ibland även på webbplatser som AMFlirt.com
men det händer väldigt sällan. Motesplatsen är en stor bluff. Att denna tjänst beskrivits som seriös och trovärdig på annan plats är bara en del av bedrägeriet. Jag hade en profil, men tog bort den, då fick jag meddelande att jag var tvungen att betala t.o.m September men när jag såg att dom har tagit pengar från mitt konto även i Oktober och November. Så är man inte en seriös sajt.
Jättebra appen
Kontrollera de som lägger upp en…
Kontrollera de som lägger upp en profil. Bank-id som seriösa dating-sidor.
Barra dyrt och onödiga köp av medlemskap
Löjligt att man i stort sett tvingas att köpa en plus tjänst .. och när man väl köpt den upptäcker man att den i stort sett är värdelös och man måste köpa en plus plus tjänst för lika mycket .. lite som bedrägeri faktiskt
Kommer att avsluta detta när min…
Kommer att avsluta detta när min prenumeration går ut. Aldrig varit med om en dating-sida där folk endast är med för att lägga upp en massa bilder, och inte tar kontakt. Verkar bara vara som Facebook. Jag förstår att många kvinnor på denna sida ALDRIG kommer att hitta någon man.
Bara att ha en mötesplats är…
Bara att ha en mötesplats är trevligt....
Jag upplever det som bluff
Dyra Meddelanden. Mycket dyrare än på välkända legitima webbplatser som AMFlirt.com
MotesPlatsen-profiler har information som kan intressera allmänt eller specifikt. Efterhand skriftväxling påbörjats blir svaren upprepade förhalningar oavsett att inledningsvis påtalats intresse om "omedelbar" fysisk kontakt, nästintill desperata behov. Idel förhalning typ"känna varandra bättre först". Är bilderna relevanta till texterna? Är alltihopa fejk? Har någon fått fyskontakt motsvarande den i text utlovade? Jag är säker på att svaret är: NEJ
Ger en bra upplevelse på appen!
Ger en bra upplevelse på appen! Många personer, ok priser, bra funktioner.
Fått pratat med intressanta personer
Fått pratat med intressanta personer. Man inte skulle hittat annars. Bra, med test, så man ser vilka man passar bäst med på olika plan.
Många ghostar en
Många ghostar en, mycket minderåriga som ljuger om sin ålder… sen verkar de som att killar får inte lägga upp en bild när man he solglasögon men tjejer får lägga ut en bild på en fårhage lite oklart varför de är så
Dom flesta funktioner funkar inte.
Mötesplatsen tog plötsligt bort alla foton
Mötesplatsen tog plötsligt bort alla foton från mitt konto efter 6 månader utan att informera. "Du verkar ha tagit dina bilder från någon kändis på nätet". Nej jag ser faktiskt ut så. Och hur skulle den dejten gå till, med falska foton? Hur kunde jag träffa personer flera gånger på 6 månader som jag sedan chattade med? Ofattbar nonchalans, jag raderade genast min profil.
Är den konstigaste site jag vart med…
Är den konstigaste site jag vart med om. Dels dyrt.. Men att man inte ens kan se de som är intresserade av dig, utan att betala ytterligare pengar på det. Jag köper att man får betala extra för att icke betalande medlemmar kan få läsa och skicka mail till dig.
Alla borde kunna se vem som besökt…
Alla borde kunna se vem som besökt deras sida.
Man, eller åtminstone jag får inte ens några besök på sin/min sida.
Alla borde också kunna se om de fått några gillamarkringar.
Har varit på många andra sigter.Ja
Har varit på många andra sigter.
Som jag trodde var seriösa 3 st.
Visade sig att alla var bluff och oseriösa.
Får en bra magkänsla när jag är på er hemsida - seriöst.
Más información sobre otros tipos de reseñas.