Motointegrator.be Opiniones 363

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

2de keer dat ik bij Motointegrator besteld heb. De prijs is een beetje zoals de mensen van Autodoc ongeveer de laagste dus. De snelheid van levering bijna even snel als Winparts. Verzendkosten zouden... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Was een goede samenwerking die voldeed aan de verwachtingen als klant. Mijn bestelling werd ook met de grootste voorzichtigheid ( gezien breekbaarheid) verstuurd. Grijs fernand.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een levering van 7 bouten, die er 10 hadden moeten zijn, is dit door motointegrator vlot en correct opgevolgd waardoor 3 bouten achteraf zijn bijgeleverd. Puik werk. Groeten, Dirk Geerens

Información sobre la empresa

1. Tienda de repuestos para automóviles
  2. Mayorista de accesorios para automóviles
  3. Mercado de repuestos de automóvil
  4. Tienda de accesorios para automóviles

Escrito por la empresa

Bent u op zoek naar onderdelen? Hecht u waarde aan kwaliteit, gunstige prijzen en uitgebreide service? Dan bent u aan het juiste adres!

Motointegrator.be - Uw partner als het om auto-onderdelen gaat!

Escrito por la empresa

Hecht u waarde aan hoge kwaliteit, gunstige prijzen en uitgebreide service? Dan bent u bij Motointegrator aan het juiste adres. Laat u door ons adviseren en vind in onze winkel gemakkelijk precies de onderdelen die u nodig hebt. Of u nu op zoek bent naar nieuwe banden voor uw auto, een nieuwe ophanging nodig heeft of auto-accessoires online wilt bestellen - bij Motointegrator vindt u auto-onderdelen voor alle populaire automerken uit Europa, de VS en Azië. Ons assortiment omvat producten van toonaangevende fabrikanten zoals Bosch, Sachs, Valeo, LuK, ATE, Monroe, febi, TRW, Denso, Nissens en nog veel meer. Wij onderscheiden ons door professionalisme en een zeer goede prijs-prestatieverhouding van onze aanbiedingen.

4,5

Alles zeer snel geleverd,prima

Alles zeer snel geleverd,prima

29 de abril de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat alles zeer snel is geleverd en naar wens is verlopen.

Wij waarderen uw vertrouwen en helpen u in de toekomst graag opnieuw verder.

Schlechte Webseite.

Hallo, ich wollte diese Scheibenwischer zurücksenden, da der hintere Scheibenwischer überhaupt nicht der Beschreibung entspricht und nicht für das bestellte Auto geeignet ist. Ihre Website ist so unübersichtlich gestaltet, dass ich die Rücksendung überhaupt nicht durchführen konnte. Nach 50 Minuten habe ich aufgegeben. Ich weiß auch nicht, mit welchem ​​Kurierdienst ich die Scheibenwischer zurücksenden soll. – Vielen Dank für die Ware, die Sie mir geschickt haben. Sie ist bereits im Müll gelandet. Ich werde nicht wieder bei Ihnen bestellen. Das ist nicht fair.

29 de abril de 2026

Sehr geehrter Kunde,

vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, uns Ihre Erfahrungen mitzuteilen. Es tut uns aufrichtig leid zu hören, dass Sie sowohl mit dem Produkt als auch mit dem Rückgabeprozess Probleme hatten.

Dass der hintere Scheibenwischer nicht der Beschreibung entspricht und nicht zu Ihrem Auto passt, ist natürlich sehr ärgerlich. Außerdem verstehen wir, dass die Unklarheiten bezüglich unseres Rückgabeverfahrens und der Wahl des Transportunternehmens Frustration verursacht haben. Das ist nicht die Erfahrung, die wir unseren Kunden bieten möchten.

Wir nehmen Ihre Anmerkungen zur Website und zum Rückgabeprozess sehr ernst und werden diese intern besprechen, um sie zu verbessern und klarer zu gestalten.

Würden Sie uns bitte unter Angabe Ihrer Bestellnummer kontaktieren? Dann können wir die Angelegenheit für Sie weiter untersuchen.

Wir entschuldigen uns für die Unannehmlichkeiten und die Enttäuschung.

Mit freundlichen Grüßen,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestellling werd snel uitgestuurd aan…

Bestellling werd snel uitgestuurd aan heel concurrentiële prijzen, alleen communicatie rond verzending kan beter

28 de abril de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw review!

Wat fijn om te horen dat uw bestelling snel is verzonden en dat u tevreden bent over onze concurrerende prijzen. Dank ook voor uw eerlijke feedback over de communicatie rond de verzending. Dat nemen we zeker mee om onze service verder te verbeteren.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

Alles tiptop !

21 de abril de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen en dat u onze service als “alles tiptop” ervaart. Dat waarderen wij enorm en motiveert ons om dit niveau te blijven waarmaken.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Achteruitrijlicht voor wagen

Correcte levering en tijdig geleverd zoals beloofd

27 de abril de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat het achteruitrijlicht correct en tijdig is geleverd, precies zoals beloofd. Wij stellen uw vertrouwen in onze service zeer op prijs en helpen u in de toekomst graag opnieuw verder.

Bestelling niet ontvangen!

Mijn bestelling "BED-007-140-745" werd geplaatst op 10 april 2026, en vandaag is het 4 mei 2026, bijna een maand later, en ik heb nog steeds niets ontvangen!

Beste klant,

Er is iets helemaal mis gegaan met uw bestelling. Dat spijt mij oprecht. Ik heb inmiddels vernomen dat uw aankoopbedrag wordt terug gestort. Mijn verontschuldiging dat u deze ervaring met ons heeft gehad.

Pas sérieux

Pas sérieux

20 de abril de 2026

Bonjour,

Merci beaucoup d'avoir pris le temps de nous faire part de votre expérience. Nous sommes sincèrement désolés d'apprendre que vous avez rencontré des problèmes avec votre commande
Nous vous prions de nous excuser pour ce désagrément et cette déception.

👍Alles in orde!

Alles in orde!

24 de abril de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw korte en positieve feedback. Fijn om te horen dat alles in orde is en naar wens verlopen is. Wij waarderen uw vertrouwen in onze service en staan graag opnieuw voor u klaar in de toekomst.

Goed en goedkoop!

24 de abril de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste reactie. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel de prijs als de kwaliteit. Dat is precies waar wij naar streven.

Wij hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Alles in orde....

Alles in orde....

20 de abril de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat alles in orde is verlopen. Wij stellen uw vertrouwen in onze service op prijs en helpen u in de toekomst graag opnieuw verder.

Alles in orde !

15 de abril de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve bericht! 😊 Fijn om te horen dat alles in orde is.

netjes geleverd

8 de abril de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw feedback! 😊 Fijn om te horen dat uw bestelling netjes is geleverd.

👍👍👍👍👍👍super et tout magnifique

👍👍👍👍👍👍super et tout magnifique

7 de abril de 2026

Bonjour,

Merci beaucoup pour votre commentaire enthousiaste ! 😊 Nous sommes ravis d'apprendre que tout vous convient et que vous êtes si satisfait.
Nous espérons avoir le plaisir de vous servir à nouveau à l'avenir !

netjes afgeleverd

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw feedback! 😊 Fijn om te horen dat uw bestelling netjes is afgeleverd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Correcte levering en een goede prijs…

Correcte levering en een goede prijs kwaliteit verhouding
Zeer tevreden

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide feedback! 😊 Fijn om te horen dat u tevreden bent over de correcte levering en de goede prijs-kwaliteitverhouding.

We waarderen uw vertrouwen enorm en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vlugge service:de correcte produkten en…

Vlugge service:de correcte produkten en vlug verzonden!

8 de abril de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw fijne feedback! 😊 Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze snelle service, de correcte producten en de vlotte verzending.

Tres tres bien

Tres tres bien

7 de abril de 2026

Bonjour,

Merci beaucoup pour votre commentaire enthousiaste ! 😊 Nous sommes ravis d'apprendre que tout s'est « très, très bien » passé.
Nous espérons avoir le plaisir de vous servir à nouveau à l'avenir !

Correct geleverd

Correct geleverd

30 de marzo de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw feedback! 😊 Fijn om te horen dat uw bestelling correct is geleverd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Was een goede samenwerking die voldeed…

2 de abril de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat de samenwerking aan uw verwachtingen voldeed en dat uw bestelling met de nodige zorg is verpakt en verzonden, zeker gezien de breekbaarheid van de producten. Wij vinden het belangrijk dat iedere bestelling veilig en zorgvuldig bij onze klanten aankomt.

Uw vertrouwen waarderen wij zeer en wij helpen u in de toekomst graag weer verder.

Susanne

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.