Motorkompagniet Danmark ApS Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Motorkompagniet hjalp med at transportere min nye el bil hjem fra Tyskland! Bilen blev hentet i Tyskland og leveret til synshal efter eget valg uden nogen som helst problemer i Hillerød. Ovenikøbe... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Min oplevelse med Motorkompagniet Det har været en utrolig besværlig og omstændelig proces at få en bil hjem fra Tyskland gennem Motorkompagniet. Jeg fik sjældent svar på mine... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk god service. Ingen ventetid ved telefonen. Bad om en vurdering onsdag eftermiddag, og kunne hente en nummerplade dagen efter. Tak til Stefan og Hjalte for en super god kontakt, hvor der he... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Som utrolig tilfreds kunde, vil jeg gerne rose Motorkompaniet Danmark ApS, for deres dybe engagement i netop afslutte sag om privat import af personbil. Jeg blev vejledt og rådgivet hele vejen igenn... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de importación y exportación
  2. Mercado de automóviles
  3. Agencia de registro de automotores

Escrito por la empresa

Hos MotorKompagniet får du hurtig og sikker beregning af registreringsafgift for din drømmebil fra udlandet. Med flere års ekspertise tilbyder vi fast pris og omhyggelig rådgivning, så du nemt kan gennemskue indregistreringens omkostninger. Vi håndterer prisforhandling, papirarbejde og hjemtransport, sikrer en gnidningsfri proces og står for alt fra første kontakt til bilen er klar med danske nummerplader.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig ekspedition og helt uden…

Super hurtig ekspedition og helt uden udfordringer. Der gik under 1 time fra jeg havde bedt om vurderingen på hjemmesiden, til jeg modtog vurderingen i indbakken. Ligeledes gik der ganske kort tid, fra jeg havde godkendt tilbuddet og betalt, til jeg kunne køre i synshallen og hente nummerpladerne. Super service!

30 de octubre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jeg søgte om en vurdering af en importeret bil

Jeg søgte om en vurdering af en afgiften på import af en ny bil, som jeg vil købe uden moms og afgift i Tyskland og yderligere få 10% rabat gennem en særlig ordning.
Det lykkedes Motorkompagniet at ramme ca. 100% ved siden af andre lignende firmaers udregninger.
De værdisatte bilen, som man kan finde på forhandlerens hjemmeside til ca. 880.000, - kr. (inkl. moms og afgift) til 708.000,- kr. Altså 172.000,- kr. ved siden af.
Bilen koster ca. 490.000,- kr. ved dansk forhandler uden moms og afgift.
Moms og afgift på bilen er altså 880.000 minus 490.000 = 390.000. Afgiften vil så være 270.000,-kr. da momsen ligger på ca. 120.000,- kr.
Motorkompagniets vurderingen af afgiften var 478.000,- kr. hvorved bilen på trods af fradrag af 25% moms og 10% rabat, bliver. ca. 80.000,- kr. dyrere end hvis jeg købte den direkte ved dansk forhandler på hvide plader med moms og uden rabat.
Motorkompagniet vendte senere tilbage og beklagede den forkerte udregning og kom med en ny, som jeg heller ikke kunne få til at hænge sammen. Ovenstående udregninger kan ikke tages for gode varer. De er mine og er måske heller ikke korrekte. Det åbenbart er komplekst at udregne, idet jeg nu har fået fire forskellige svar fra firmaer der lever af at udregne den slags..

21 de octubre de 2024
Logotipo de Motorkompagniet Danmark ApS

Respuesta de Motorkompagniet Danmark ApS

Hej Bjarne,
Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du har oplevet forvirring og uoverensstemmelser i vores vurdering af afgiften på din bilimport.

Som nævnt per telefon og mail, har vi desværre ikke kunne se på dokumentationen, om der var lagt moms på, hvilket resulterede i en forkert beregning. Da vi blev gjort opmærksom på dette, lavede vi en ny og korrekt beregning til dig UB.

I dit tilfælde drejer det sig om en helt ny bil, hvor udregningen for afgiftspligtig værdi tager udgangspunkt i bilens indkøbspris uden moms.

Og det er måden at lave en nyvognsberegning på når køretøjet er under 4 år gammel og har kørt mindre end 2.000 km.
Hvis du har yderligere spørgsmål eller brug for assistance, er du altid velkommen til at kontakte os.

Dbh Stefan

Super

Motorkompaniet gjorde det meget nemt og enkelt at importere bil fra Tyskland. De svarede alle mine spørgsmål og alt gik som det skulle.

9 de octubre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Absurd høje vurderinger

Absurd høje vurderinger. Fik efterfølgende vurderet fra et andet firma der lå 22% mindre end deres vurdering.

11 de septiembre de 2024
Logotipo de Motorkompagniet Danmark ApS

Respuesta de Motorkompagniet Danmark ApS

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at du har haft en negativ oplevelse med vores vurdering. Vi stræber altid efter at give præcise og retfærdige vurderinger, men vi forstår, at der kan være variationer. Vi værdsætter din feedback.

Dbh. Stefan

Hurtig & effektiv

Fik assistance fra Motorkompagniet til at transportere samt told- og reg.syne en el-bil fra Tyskland.
Bilen blev hentet i Tyskland og leveret til synshal efter eget valg uden store problemer.
Svartider på mail og tlf. er hurtige og kompetente.

11 de septiembre de 2024

Som lovet ...

Gjorde nøjagtig det de havde lovet. Forhåndsvurdering + hjemtransport. Svarede hurtigt på mails.

27 de agosto de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det var en god dialog og det hele gik nemt, flinke personer og hjælpsomme.
Kunne dog godt tænke mig at få at vide hvad bilen endte i afgift pris når det hele er gjort op.

Alt i alt noget er ikke er bange for at gøre igen.

14 de agosto de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

meget servicemindede

Overordnet en god oplevelse at handle med motorkompagniet. Der mangler lige lidt kommunikation i forbindelse med afhentning af biler.
Det kan måske undskyldes af at afhentningen lå midt i sommerferien ?
Men en anbefaling herfra

6 de agosto de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.