2,9

Medio

Deze beoordeling heeft geen betrekking…

Deze beoordeling heeft geen betrekking op de Move Vigorous zelf, maar op het klantencontact en de klantenservice. Op 04-02-'26 heb ik mijn voertuig aangemeld voor een servicebeurt en reparatie. Na ruim een week heb ik een e-mail gestuurd, later gevolgd door meer mails en telefoongesprekken met de vraag wanneer mijn voertuig opgehaald zou worden. Dit gebeurde uiteindelijk pas op 02-03-'26.
Sindsdien heb ik herhaaldelijk contact gezocht met de vraag wanneer ik het voertuig terug mag verwachten. Vandaag, op 31-03-'26, kon men hierop nog steeds geen antwoord geven. Alle communicatie moet vanuit mij als klant geïnitieerd worden; vanuit het bedrijf zelf komt helaas geen enkel initiatief.

31 de marzo de 2026

Mijn kleine elektrische auto is 4…

Mijn kleine elektrische auto is 4 maanden geleden opgehaald , ik werd verkeerd behandeld
Aan de telefoon en voor de gek gehouden .
Nu moet ik nog het gehele kerst vakantie wachten tot hun klaar zijn met mijn voertuig. Verder geen korting geen duidelijke datum alleen maar voor de gek gehouden en ik moet lopend met mijn kind met een geestelijke en lichamelijke beperking dat klopt toch niet ?

17 de diciembre de 2025

Goede levering

Het ging in het begin wat stroef, toch kom ik terug op mijn eerste review.
In elk bedrijf kan wel eens wat mis gaan, maar na een goed gesprek is alles te begrijpen.
Het is een goed bedrijf ,personeel luisterd naar je problemen .
Beste mensen ik ben heel erg tevreden over dit bedrijf.

9 de octubre de 2025

Scootmobiel elke keer kapot: slechte kwaliteit en goedbedoelde service

Nadat mijn scootmobiel (nog geen 2 jaar oud), afgelopen 7 maanden 7 keer kapot was (o.a. kapotte band, 2x kapotte motor, aanlopende remmen, aanlopende motor, etc). Had het bedrijf een laatste kans om de problemen grondig op te lossen. Ik kreeg weer een scootmobiel terug die niet gerepareerd was. Ik wil graag mijn geld terug zodat ik een werkende scootmobiel kan kopen.

16 de agosto de 2025

¿Es ésta tu empresa?