Movetolearn.dk Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mads har afholdt et rigtig godt førstehjælpskursus, som både var sjovt, lærerigt og engagerende. Han formåede at skabe en god stemning, alle kursister blev involveret aktivt gennem hele forløbet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har gennem mit arbejde været på kursus 3 gange nu hos Mads, og hver gang har det været en meget lærerig oplevelse. Han underviser casebaseret, hvilket gør at man får en tilpasset oplevelse ift. de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mads er en fantastisk lærer og god til at give fra sig. Han er entusiastisk og svare gerne på de mest undrende spørgsmål han inddrager personer i undervisningen og god til at forklare også uden for eg... Ver más

Información sobre la empresa

1. Clases

Escrito por la empresa

Førstehjælps kursus -Stress coaching -Virksomhedsrådgivning - Det bæredygtige arbejdsliv. -Personlig mentor. Mads Hansen, rådgiver i alt fra førstehjælp i virksomheder, med speciale i det at opbygge en sund kultur, hvor sikkerhed og godt arbejdsmiljø er i fokus. Han rådgiver ligeledes i det gode samarbejde på arbejdspladsen. Hvordan er man et godt team - Bæredygtig arbejdsliv - stress coaching og rådgivning til enkelt personer med livskrise. Kort fortalt kan han hjælpe med at skabe den rette mentale tilstand, så mennesker kan redde sig selv og andre, fysisk og psykisk. Mads er altid klar med hjælp. Det kan være den førstehjælp. Det kan være den svære samtale. Det kan være når stress, har ramt en person hårdt. Det kan også være et team eller virksomheden, som mangler sparring omkring samarbejde, vurdering og GAIS måling af trivslen på arbejdspladsen.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

56 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

5 stjernet førsthjælpskursus

Vi har hos Bredsgaard A/S modtaget førstehjælpskursus ved Movetolearn.
Et meget lærerigt og givende kursus. Mads gør det spændende og inddrager alle kursusdeltagere. Man bliver godt klædt på til at kunne yde førstehjælp både livreddende og andre tilskadekomster. Som arbejdsplads tager han også udgangspunkt i hvilken arbejdsplads og hvilke uheld/skader der kan forekomme.
Vi kan kun anbefale Movetolearn/Mads til jeres næste førstehjælpskursus

23 de septiembre de 2025

Respuesta de Movetolearn.dk

Mange tak for de fine ord Pia. Det hele giver mening når vi gør det rigtigt...

Kæmpe anbefaling

Førstehjælpskursus med en blanding af teori, humor, fortællinger fra arbejdslivet og praktiske øvelser. Det har været en utrolig spændende dag med masser af læring og grin. De varmeste anbefalinger.

23 de septiembre de 2025

Respuesta de Movetolearn.dk

Mange tak for de fine ord Mia

Klart det bedste

Klart det bedste førstehjælpskurses jeg har været på

19 de septiembre de 2025

Respuesta de Movetolearn.dk

Tak. Det er meget direkte. Super :))

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kompetent og vedkommende på en sjov måde

Det er anden gang vi nød godt af Mads’ kompetente undervisning i førstehjælp her på klinikken i Virum.
Mads forstår at formidle på en vedkommende, inkluderende og underholdende måde.
Vi føler os godt klædt på til at håndtere en nødsituation her i teamet 😊

11 de septiembre de 2025

Respuesta de Movetolearn.dk

Mange tak for din bedømmelse Ulla. Det er en fornøjelse at besøge jer i Virum.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tiden flyver afsted når Mads kommer…

Tiden flyver afsted når Mads kommer forbi. Han gør det spændende og interessant med mange relevante cases. Min varmeste anbefaling.

11 de septiembre de 2025

Respuesta de Movetolearn.dk

Mange tak Lotte, det er altid en fornøjelse.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionelt og engagerende førstehjælpskursus hos MoveToLearn

Vi bookede et førstehjælpskursus hos MoveToLearn.dk til vores team hos Energinet, og det var en fremragende oplevelse fra start til slut. Mads, vores instruktør, formåede med stor professionalisme, smittende energi og nærvær at gøre den basale førstehjælp både lærerig og engagerende.

Kurset var velstruktureret, praktisk og tilpasset vores behov, og Mads skabte en tryg atmosfære, hvor alle følte sig involveret og godt klædt på til at handle i nødsituationer. Det var tydeligt, at han brænder for sit fag og formidler med både faglighed og personlighed.

Vi kan varmt anbefale MoveToLearn til andre virksomheder, der ønsker et kvalitetskursus med høj faglig standard og en underviser, der virkelig gør en forskel.

10 de septiembre de 2025

Respuesta de Movetolearn.dk

Mange tak Daniel. Dejligt når vi rammer plet og jeg kan benytte min farlighed.

Enestående

Enestående, kompetent og nærværende førstehjælpskursus. Tak Mads!

10 de septiembre de 2025

Respuesta de Movetolearn.dk

Selv tak Jesper, det var en fornøjelse

Virkelig god formidler

Virkelig god formidler. Gør det spændende og indkludererende, gennem dialogisk oplæg med historier og visualiseringer.
Meget jordnær person som skaber tryghed i formidlingen og tager højde for forskelligheder.

9 de septiembre de 2025

Respuesta de Movetolearn.dk

Mange tak for de fine ord Maria. Skønt at møde jer alle

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vanvittig god lærermester i hvordan man…

Vanvittig god lærermester i hvordan man bedst muligt og størst sandsynlighed ville redde liv , det var en virkelig god oplevelse og mega lærerigt.

8 de septiembre de 2025

Respuesta de Movetolearn.dk

Mange tak for anmeldelsen. Jeg prøver hele tiden på at give så meget viden fra mig som jeg kan nå. Så mange tak.

Vildt godt kursus

Mads er en SUPER underviser!
Jeg fik rigtigt meget ud af kursus og følte mig godt klædt på til at komme ud i felten.
Klar anbefaling herfra!

24 de febrero de 2025

Mega godt kursus

Mega godt kursus! Jeg fik en masse nye værktøjer og ny viden, som jeg nu er klædt på til at kunne benytte når der opstår en krisesituation. Førstehjælp hos Mads er bestemt ikke kedeligt. Vil anbefale det!

8 de abril de 2025

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.