Información sobre la empresa

1. Tienda de animales

Escrito por la empresa

MrFluffyFriend™ istnieje od 2020 roku z inicjatywy zespołu oddanych miłośników zwierząt. Towarzyszy nam prosta misja: chcemy oferować wysokiej jakości i niedrogie produkty dla zwierząt domowych, które pomagają im się uspokoić, a jednocześnie dbają o ich zdrowie, szczęście i dobre samopoczucie. Twój futrzasty przyjaciel jest dla nas najważniejszy: jeśli nasz produkt nie spełni Twoich oczekiwań, większość artykułów można zwrócić w ciągu 30 dni. Nasz kochający zwierzęta zespół obsługi klienta jest dostępny 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu i stara się odpowiadać na wszystkie pytania jak najszybciej. Skontaktuj się z nami pod adresem info@mrfluffyfriend.pl. Nasz zespół jest zaangażowany w poszukiwanie nowych i ekscytujących sposobów na poprawę jakości życia zarówno zwierząt, jak i ich właścicieli każdego dnia. Dzięki naszej nieustannie rosnącej rodzinie MrFluffyFriend™ zapewniamy wszystkim zwierzętom miłość i opiekę, na które zasługują!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Nie wiem jak sprawić aby mój pies…

Nie wiem jak sprawić aby mój pies korzystał z zakupionego legowiska.

20 de abril de 2026

Dziękujemy za opinię, Bogdan 😊

Rozumiemy, że niektóre psy potrzebują trochę czasu, aby przyzwyczaić się do nowego legowiska. Często pomaga umieszczenie w nim znanego zapachu (np. koca lub koszulki właściciela) albo ulubionej zabawki, aby zachęcić psa do wejścia 🐾

Daj mu trochę czasu i cierpliwości — wiele psów stopniowo zaczyna samo wybierać nowe miejsce do odpoczynku.

Legowisko jest mega super

Legowisko jest mega super. Mój piesek od razu je zaakceptował i uwielbia na nim leżakować. Polecam to legowisko.
Obsługa też bardzo dobra.

24 de marzo de 2026

Respuesta de MrFluffyFriend™ Polska

Dziękujemy, Anna! Cudownie słyszeć, że Twój piesek od razu pokochał swoje nowe legowisko. Cieszymy się również, że obsługa była na najwyższym poziomie. 🐶🩵

Super legowisko

Super legowisko. Zgodne w 100% z opisem. Polecam, pise jest niezadowolony.

1 de abril de 2026

Respuesta de MrFluffyFriend™ Polska

Dziękujemy za opinię, Iza! Fajnie, że legowisko spełniło oczekiwania i Twój pies jest zadowolony. Polecenia takich klientów bardzo nas motywują!

kontakt ze sprzedawcą

30 de marzo de 2026

Respuesta de MrFluffyFriend™ Polska

Dziękujemy, Natalia! Miło nam, że kontakt z naszym zespołem przebiegł sprawnie. Zawsze staramy się pomagać jak najlepiej.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sunia chetnie korzysta z nowego…

Sunia chetnie korzysta z nowego poslania drugie ma w samochodzie

19 de marzo de 2026

Respuesta de MrFluffyFriend™ Polska

Dziękujemy za miłą opinię, Bożena! 🐾 Cieszymy się, że Sunia chętnie korzysta z nowego posłania, a drugie sprawdza się w samochodzie. To wspaniale, gdy nasze pupile czują się komfortowo i bezpiecznie w każdym miejscu!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kiedy Twój pies rozszarpuje każde legowisko-pomyśl o MrFluffy!

Moja bokserka Zara przerabiała kilka legowisk.Rozszarpywała je,jak tylko zostawała w domu sama.Mimo,że wcześniej znosiła tam zabawki,gryzła twarde smaczki,później wyciągała poduszki,wkład z nich leżał po całym pokoju..MrFluffy wybrałam w rozmiarze o jeden większy jak na jej długość ciała-by było miejsce na zabawki,pluszaki.Zara je uwielbia,śpi w nim,kiedy nas nie ma w domu,kiedy idziemy do sypialni-nie idzie za nami jak dawniej,idzie do swojego legowiska.Śpi w nim dłużej niż zwykle,bawi sie.Polecam bardzo serdecznie.Nie wahajcie się już dłużej!

14 de septiembre de 2025

Cześć Olga,

Co za wspaniała wiadomość! 🐾 Cieszymy się, że Zara pokochała swoje nowe legowisko i że daje jej komfort, bezpieczeństwo oraz miejsce na zabawki i pluszaki. Dziękujemy za tak szczegółową i serdeczną opinię – jesteśmy pewni, że pomoże innym właścicielom podjąć decyzję!

Mnie nic

Mnie nic, ale przyjaciel czworonożny nie chce wychodzić z posłania. Chyba go uwielbia!!!

19 de marzo de 2026

Cześć Mateusz,

Fantastycznie słyszeć, że Twój czworonożny przyjaciel tak bardzo polubił swoje nowe legowisko! 🐶🩵 Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trochę czekaliśmy na kontakt ale to…

Trochę czekaliśmy na kontakt ale to nieusprawiedliwione, raczej niecierpliwość
Wszystko na czas

12 de noviembre de 2025

Cześć Tomasz,

Dziękujemy za Twoją opinię! 🐾 Cieszymy się, że wszystko dotarło na czas, i rozumiemy, że czasem kontakt może wydawać się dłuższy – doceniamy Twoją cierpliwość.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo ładne i wygodne spanie

Bardzo ładne i wygodne spanie, mój pies jest przeszczęśliwy, widać, że jest mu bardzo wygodnie. Pokrowiec zdejmowany, łatwo wyprać.

4 de febrero de 2026

Respuesta de MrFluffyFriend™ Polska

Bardzo się cieszymy, że Twój piesek jest przeszczęśliwy i wygodnie śpi w nowym legowisku, Barbara! 🐶🩵 Cieszymy się, że zdejmowany pokrowiec i możliwość łatwego prania również przypadły Ci do gustu.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wysokiej jakości legowisko dla…

Wysokiej jakości legowisko dla pieska,dające mu komfort i odstresowanie 🙂👍

18 de marzo de 2026

Respuesta de MrFluffyFriend™ Polska

Dziękujemy za miłe słowa, Łukasz! 🐾 Cieszymy się, że legowisko daje Twojemu pieskowi komfort i pomaga mu się odprężyć.

Super legowisko

Super legowisko, moja mała dziewczynka jest bardzo zadowolona. Produkt polecam mimo ceny.
Musiałam tylko dopytywać się o przesyłkę bo "szła" dłużej niż byłam o tym poinformowana. Hmm... na dobre trzeba czekać...

18 de marzo de 2026

Cześć Agnieszka,

Dziękujemy za Twoją opinię! 🐾 Cieszymy się, że Twoja mała dziewczynka jest zadowolona ze swojego legowiska. Rozumiemy, że czas oczekiwania na przesyłkę był dłuższy niż się spodziewałaś i przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Dziękujemy za polecenie produktu – mamy nadzieję, że legowisko będzie sprawiało dużo komfortu przez długi czas!

Fajne.Psu się podoba

Fajne.Psu się podoba. Radzę wziąć większe bo moim zdaniem rozmiar L jest nieco mały.

12 de febrero de 2026

Cześć Joannam,

Dziękujemy za miłą opinię! 🐾 Cieszymy się, że Twój piesek polubił nowe legowisko.

Dziękujemy też za radę odnośnie rozmiaru – zawsze warto sprawdzić, aby zapewnić pupilkowi maksymalny komfort!

Szybka dostawa

Szybka dostawa, towar dobrze, zapakowany i całkowicie zgodny z opisem. Moje Psy pokochały ten produkt. Polecam wszystkim tego sprzedawcę.

30 de diciembre de 2025

Cześć Agnieszka,

Dziękuję za miłe słowa! Jesteśmy podekscytowani słysząc, że Twoje psy pokochały swoje nowe legowisko. 🐶🩵

Naprawdę doceniamy Twoją rekomendację!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Uwaga oszustwo!

W dniu 10/12/25 zapłaciłam i zamówiła posłanie dla psa. W dniu 15/12/25 zostałt wygenerowane dokumenty w systemie GLS. Do dnia dzisiejszego (27/12/25) status przesyłki pozostaje niezmieniony. Mimo wymiany korespondencji nie chca uznać anulowania zamówienie i nie zwracaja przelanych środków.
Odradzam jakiekolwiek zkupy , bo to nie jest rzetelny szprzedawca tylko oszust.

10 de diciembre de 2025

Cześć Dorota,

Przykro nam z powodu tej sytuacji i opóźnienia — to nie jest dla nas typowe. Po sprawdzeniu widzimy, że przesyłka jest już w drodze, dlatego anulowanie zamówienia na tym etapie nie jest niestety możliwe.

Jeden z naszych pracowników obsługi klienta skontaktuje się z Tobą wkrótce drogą mailową, aby przekazać więcej szczegółowych informacji i pomóc w tej sprawie.

Dziękujemy za cierpliwość i przepraszamy za niedogodności.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Uwaga - chiński produkt z polską mega marżą

Przede wszystkim jest to produkt chiński!!! Na Aliexpress 3x taniej. To jest ukrywane, a strona ma sugerować, że to jakiś porządny polski produkt. Bajki na temat ortopedyczności i 3x gęstszego wypełnienia. Wypełnienie się mocno ugniata i jest z poszatkowanej na drobno gąbki niewiadomego pochodzenia. Zewnętrzny materiał poszycia nie sprawia wrażenia tandetnego ale to nie jest warte 400zł !!! Dostawa 2 tygodnie!

19 de diciembre de 2025

Cześć Łukasz,

Przykro nam, że produkt nie spełnił Twoich oczekiwań. Często klienci mają początkową reakcję na produkt, ale po zastosowaniu kilku wskazówek jego użytkowanie staje się znacznie przyjemniejsze i wygodniejsze.

Nasz zespół obsługi klienta wkrótce wyśle Ci e-mail z instrukcjami i poradami, które pomogą poprawić komfort korzystania z produktu.

Dziękujemy za Twoją opinię i cierpliwość.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.