Valorada con 5 estrellas sobre 5

De chauffeurs van MR Tours waren kundig, hulpvaardig en betrokken bij onze groepsreis. Er waren pittige situaties van zeer smalle wegen op grote hoogtes, haarspeldbochten en tunnels; er waren hectisch... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de autobuses y autocares
  2. Agencia de turismo en autobús

Escrito por la empresa

Bij MR Tours geloven wij dat de reis al deel uitmaakt van de bestemming. Of het nu gaat om het huren van een touringcar voor een transfer binnen Amsterdam een dagtour of een meerdaagsereis, wij zullen je reis zo comfortabel mogelijk te laten verlopen. Bij ons tref je dan ook mooi en modern materieel aan. Onze bussen worden regelmatig onderhouden en voldoen aan de laatste veiligheid en milieu eisen. Stap bij ons in en ervaar hoe het is om op reis te gaan zonder zorgen, die hebben wij immers al uit handen genomen. Al onze touringcars zijn voorzien van usb-aansluitingen, je kunt dus zorgeloos gebruik blijven maken van je mobiele apparaten. Stap bij ons in en laat onze ervaren chauffeurs je meenemen in één van onze comfortabele bussen. Of je reis nou een paar uur, een dag, een week of langer duurt, wij zullen er alles aan doen om jouw reis tot een succes te maken.

3,5

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Teleurstellende ervaring, zou dit bedrijf niet aanraden

We huurden een bus voor een groep van ongeveer 40 personen. Na de heenreis gingen we netjes zelf rond met een vuilniszak om de afval op te halen; de chauffeur weigerde deze daarna aan te nemen, dus moesten we de zak zelf mee nemen. Daarnaast werkte de wc niet en was er geen wc-papier aanwezig, behoorlijk ongemakkelijk voor een lange rit.

Halverwege ons evenement werden we gecontacteerd met de melding dat de bus ons niet zou ophalen, tenzij we ter plekke nog eens €500 borg zouden overmaken. Zonder veel keus hebben we dat gedaan om toch thuis te komen. We hebben de borg van de heenreis nog altijd niet teruggekregen. Al met al was de service en communicatie ver onder de maat, en ik zou dit bedrijf niet aanbevelen.

Nooit meer !!

Slechte ervaring met deze maatschappij... nooit meer weer ! Extra geld verdienen over de rug van gezellige bus vol mensen en allerlei valse beschuldigingen. Erg jammer. MR weet precies wat ik bedoel...#19okt

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Opgelicht door 2 keer de borg te moeten betalen.

Zoals al eerder is vermeld door andere beoordelers geef ik 1 ster.
MR Tours heeft ons (40 personen weg gebracht naar Amsterdam en zou ons ophalen in de avond.
Op de heen weg is de bus netjes achter gelaten, de buschauffeur is zelfs meegelopen te controle.
Nadat we 3 afgezet zijn, krijgen we een bericht dat de bus een puinhoop is.
MR Tours wil ons geen borg terug geven van €500,-!
Tevens willen ze ons ook niet meer ophalen, tenzij we weer €500,- borg betalen.
Je hebt geen keuze met 44 man, 150 km van huis af.
Dus de bus heeft ons opgehaald voor €500,- extra.

Wij voelen ons opgelicht door MR Tours

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Borg als verdienmodel, trap er niet in!!

Verschrikkelijk behandeld door dit bedrijf dat het inhouden van de borg als een verdienmodel hanteert. Trap er niet in mensen!! WC werkt niet, geen toiletpapier aanwezig. Aan het einde van de rit alle blikjes netjes in een vuiliszak gedaan. De chauffeur weigerde dit in te nemen en daarom moest de volle vuilniszak met rommel in Zaandam op straat gegooid worden. Je laat je gasten toch niet zelf het afval meenemen?!?! De volgende keer bij een schoolreisje wordt de rommel ook niet ingenomen? Schandalig dit!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vreselijke ervaring - absoluut geen aanrader

Wij hebben dit busbedrijf ingehuurd om tijdens ADE een groep van ongeveer 40 personen heen en weer te brengen. Helaas was de ervaring ronduit teleurstellend.

Allereerst waren de chauffeurs ongeïnteresseerd en onvriendelijk. In de bus ontbraken verwarming, muziek en wc-papier, terwijl dit vooraf was afgesproken. Bij aankomst op onze bestemming hebben we als groep alles netjes opgeruimd: etensresten, blikjes en flesjes drinken werden zorgvuldig verwijderd. Achteraf bleek er echter per ongeluk ergens bier te zijn gemorst, wat tijdens het opruimen helaas over het hoofd is gezien. We hebben hier ter plekke onze excuses voor aangeboden.

Tot onze verbazing ontvingen we halverwege de dag een bericht van het bedrijf met klachten over zogenaamd achtergelaten “rommel.” Zonder enig bewijs werd ons meegedeeld dat de borg van 250 euro ingehouden zou worden en dat ze ons niet meer zouden ophalen — terwijl dit wél was afgesproken. Bovendien eisten ze dat we nog eens 500 euro extra borg zouden betalen. Na veel gedoe en communicatie, en de belofte om de extra borg te betalen, werden we uiteindelijk toch opgepikt, maar de bus arriveerde een halfuur later dan afgesproken. Hierdoor hebben we onnodig langer moeten wachten, en het leek bijna met opzet gedaan.

Op de terugweg waren er opnieuw problemen: de wc was buiten werking (we moesten uiteindelijk bij een tankstation stoppen), er was geen wc-papier, geen verwarming, en de chauffeur was wederom chagrijnig en onbeleefd.

Kortom, een zeer teleurstellende ervaring. Ik raad iedereen aan een ander busbedrijf te kiezen. Eens en nooit meer!

Ze verdienen geen enkele ster.

18 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bereikt worden met de borg..

We werden volgens afspraak opgehaald op locatie. Waren met een grote groep volwassenen.
Je betaald voor een bus met alles erop en er aan.
Onderweg bleek dat het toilet niet door spoelde, geen wc papier aanwezig, onvriendelijk.
Kregen wij tijdens het feest te horen nog extra borg bij te storten omdat er veel rommel in de bus was achter gelaten en ze ons anders niet meer op kwamen halen.
Totale onzin, hebben op het einde al het afval opgeruimd.
Er werdt aangegeven dat er wat bier geknoeid was. Dat zou kunnen en dan is dat niet bewust gebeurt. maar om daar nu honderden euro’s borg voor achter te houden is echt bizar.
Wij werden neer gezet als een stel pubers en alsof we de hele bus af hadden gebroken. Heel bijzonder. We konden dus niet anders dan weer extra borg bij te storten anders kwamen wij niet meer thuis.

Kortom slechte ervaring met een club die dmv de borg extra inkomsten genereert.

Logotipo de MR Tours

Respuesta de MR Tours

Goedemiddag, wat vervelend dat u deze ervaring heeft gehad. Wilt u alstublieft contact met ons opnemen zodat we na kunnen kijken welke rit dit betreft en hoe we dit op kunnen lossen? U kunt ons bereiken op 085-4007575. We horen graag van u.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Met 63 studenten naar de kerstmarkt!

Vrijdag 15 december met 63 studenten en 4 docenten gebruik gemaakt van MR Tours naar de Kerstmakrt in Alen. Dit was heel goed bevallen we hadden een dubbeldekker onder deskundig begeleiding van buschauffeur Ron Pijpers. Hele prettige ervaring, de volgende keer zeker weer!

15 de diciembre de 2023

Alles was uitstekend

Alles was uitstekend. De chauffeurs, voorzieningen in de bus en de reis verliepen heel prettig. Mr. Tours is zeker een aanrader en we zullen er in de toekomst nog meer gebruik van maken. Dankjewel heren!

30 de noviembre de 2023
Valorada con 3 estrellas sobre 5

In general a good company but they…

In general a good company but they where a bit late when picking us up I the morning

25 de noviembre de 2023
Logotipo de MR Tours

Respuesta de MR Tours

Thank you very much for your response. Allthough we do our utmost best to be always on time, unexpected circumstances can cause a delay. However, we always try to limit the consequences.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.