2,1

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Svindel

Svindel! Lad være med at indbetale her!!

Man kan nem indsætte penge, men ikke få dem udbetalt.
Man kan ikke vælge MobilePay til udbetaling kun indbetaling.
Ingen steder hvor man kan angive sit kort de evt kunne overføre penge til og hvis man vil have dem overført til konto og man skal angive sit kontonummer, lukker siden ned.
HOLD JER VÆK!!

19 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oprettede en spille konto i sidste uge

Oprettede en spille konto i sidste uge, ramte et par sjove bonusser. Og fik hurtig hjælp med at Verificer min spille konto og kort tid efter kunne jeg med deres Hjælp få mine gevinster udbetale. Så det var nemt og godt. Så jeg har kun positive ting. Og stort ros til både Rico, Julia og Barbara for deres hjælp.

4 de junio de 2024

Usselt Casino

Dette Casino er et fuldstændig usselt foretagende.
Hvis man tillader sig at vinde bare en lille smule, sætter de ens konto på "hold" i flere måneder, de beder om at uploade dokumenter de allerede har, de ringer fra "support" og stiller spørgsmål de allerede har fået svar på.
Jeg ville give "0" stjerner hvis det var muligt.
Hold jer væk...

23 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Laid thirty pound bet for me when I asked cancel bet closed account and took my remaining balance

Site constantly jerks, switching from one screen shot to the next uncontrollable, all my sport bets I laid were only 10 or 20 pence bets
The site laid a thirty pound bet on my behalf by constantly jerking screen around and changing screenshot, when I asked them to remove bet, five minutes after laying bet with forty minutes of the game left, site then also took the remainder of my balance of 15 pound.

19 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Indsæt ALDRIG penge på dette Det er…

Indsæt ALDRIG penge på dette Casino!! Det er meget let når du indsætter via f.eks Visa .
Men vil du ha' udbetalt penge forlange de en masse dokumenter så som f.eks pas eller andet ID med billede, adresse, bankkonto og udskrift af samme for de sidste 3 mdr.
Vil lige påpege at jeg ikke har fået " bonus" ved indbetaling, så mine penge er "fri" men åbenbart ikke. Hold jer langt væk fra dette SVINDLERCASINO

6 de abril de 2023

Glem dette casino

Glem dette casino, deres bonus vilkår er noget af det ringeste du kan finde, ikke nok med en bonus bliver udbetalt i små rater f.eks. 1000krs bonus kræver du gennemspiller 10% af de 20.000 du har i krav så 2000kr for at få de 100 kr, og dette er ikke engang det største problem, det er et meget lille udvalg af maskiner som faktisk tæller med i kravet.

Jeg indsatte 500 med 500 i bonus og efter jeg havde spillet de 500 jeg havde sat ind havde jeg klaret hele 1% af kravet, kunne ikke engang annullere bonusen selvom jeg prøvet, for den er virkelig intet værd.

Et casino med 100% 1 stjernet anmeldelser så siger det sig selv at du skal holde dig lang væk.

18 de marzo de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Tror de snyder med deres udbetalings %.

Tror de snyder med deres udbetalings %.

Jeg har ALDRIG oplevet maskiner opføre sig som de gør herinde, hold k... det er fuldstændig absurd.

Man skal også passe ekstrem på da de kører under en Malta licens.

27 de febrero de 2023

"Gennemspilsfrie spins"

Gang på gang på gang ryger ens "gennemspilsfrie spins" ind på en bonussaldo. De plejer at være en dag om at ordne det, og det er super irriterende.

Men jeg har efter deres seneste kampagne klaget til deres chat 5-6 gange og en gang på mail også uden held. De bliver ved med at sige at de sender det videre til deres "technical team", men intet skete.
Men så i dag da jeg loggede ind, var mine 120 kr. Forsvundet fra bonussaldoen, og der stod i stedet 11 kr. På min saldo.

Jeg tror ikke at jeg nogensinde kommer til at bruge deres casino igen.

21 de octubre de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.