Información sobre la empresa

1. Servicio de limpieza comercial

Escrito por la empresa

Vi specialiserer os i rengøring af industri-, erhvervs- og fødevarevirksomheder. Multi-Services har mere end 25 år erfaring i branchen og ved vi, hvad det kræver at opretholde en hygiejnisk og sikker arbejdsplads. Vores team er professionelt uddannet og arbejder altid med de nyeste metoder og teknologier, der skåner både miljø og maskiner. Vi gør helt rent og lægger os i selen i hele Danmark. Vores mål er at levere en effektiv og pålidelig rengøring, der overholder alle relevante love og regulativer til alle tider. Multi-services er grundlagt på omhu, professionalisme og fleksibilitet. I dag er vi vokset til 28 smilende serviceassistenter, der gør rent ude ved alle vore kunder i hele Danmark, samt 6 ihærdige folk på kontoret, der har til huse på Udsigten 5 i Taulov ved Fredericia.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,7

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig service

Dårlig service. Fik ikke alle varerne i første omgang.
Kontaktede dem både telefonisk og via mail, hvor der
3 tredje gang var et svar at de var i restordre? Ok, har nu igen ventet over en uge uden yderligere information fra dres side. Ikke et sted vi vil bruge igen som firma.

27 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Elendig arbejdes plads, nej tak

Elendig arbejdes plads, alt er totalt kludret og ikke styr på en skid, der mangler altid ting og folk kommer ikke til tiden, de ansatte bliver snydt med deres løn, det et firma hvor nogen får kørselspenge og andre ikke ved noget om det, kan klar ikke anbefalede dem

6 de abril de 2021
Opinión espontánea
Logotipo de Multi Services

Respuesta de Multi Services

Hej Simon.
Tak for din kritik, jeg er ked af at høre du har været utilfreds.
Jeg kan forsikre dig om at vi overholder alle regler og lovkrav ift. overenskomst.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.