Enig med andre i at det er clickbait
Enig med andre i at det er clickbait. Og åbenbart betaler de google fyrstelige summer for at figurere øverst på søgelisten, selvom det er en fup-hjemmeside, som blot ønsker at stjæle penge uden at levere noget af værdi.
Clickbait
Clickbait, kan ikke tilgå deres site uden at betale eller acceptere deres cookies osv.
Spild af tid
ikke værd at bruge
Vi har deres abonnement i appen og vi....
Vi har deres abonnement i appen og vi kunne ikke være tilfredse 💪💪 selv om det ikke er alle retter der er lige gode, så er det smag og behag. Overordnet set er det nogle super gode retter og giver et stort overblik og overskud til at købe ind og lave mad i hverdagen 😍
Kæmpe skud ud til jer der har oprettet mummum 👌👌
Alt for langsom server
Man skulle tro at hvis man køber adgang uden reklamer, så ville søgningen blive nemmere. Men nej tværtimod så skal man væbne sig med tålmodighed, når man skal søge en opskrift. Det tager alt for lang tid. Det er ikke fordi der er noget galt med min forbindelse, den fungere hurtig og upåklagelig på andre hjemmesider.
Denne side specifikt fik mig til at…
Denne side specifikt fik mig til at downloade en app der kan fjerne sites fra min google søgning.
Mage til l**** skal man lede længe efter.
Hader denne type sider
Hader denne type sider, der lokker med resultater på søgning ret højt oppe. Men for at anvende den skal man enten betale eller som de skriver:
“ Jeg giver samtykke til indsamling af data til brug for statistik og annoncering”
Aldrig i livet skal du give dem adgang til at lade alle mulige sende annonceringer til dig.
Derfor forlad hurtigts muligt siden uden at benytte indhold!!
Alting virkede og cheesecake stod og…
Alting virkede og cheesecake stod og var super fin smagte virkelig godt og kunne holde i køleskabet alting passet
Tvunget til at acceptere cookies
Man tvinges til at acceptere alle cookies eller købe et abonnement for at få adgang. Dette er respektløst over for brugernes privatliv og præferencer. Brugeroplevelsen lider, og jeg kan ikke anbefale siden, før de ændrer deres uetiske politik.
Dejlig og god hjemmeside
Dejlig og god hjemmeside - masser af gode og lækre opskrifter
Vær OBS på den data de indsamler om dig…
Vær OBS på den data de indsamler om dig og sælger videre til deres 750+ partnere.
Elsker Mummun
Elsker Mummun, sådan nogle gode opskrifter, der kan laves med meget af det man normalt har i køkkenet.
Genialt
Genialt. Simpelt, enkelt, overskueligt. Selv indkøbssedlen er nem, også hvis man har lidt OCD.
Madens er lækker, hver gang og opskriften er så selv børnene kan lave dem uden hjælp!
Ikke godt nok.
Deres sunde madplaner indeholder mange kalorier, hvis man altså ønsker at tabe sig. Udover det står der sjældent skrevet et bestemt mærke af fødevarer/ fedtprocent i feks kød / brug af fedtstof til stegning, hvilket jeg vil mene spiller en stor rolle ift. at man kan regne med det kalorieindhold der bliver skrevet i opskrifterne.
Fint koncept til nye idéer, men ikke god som hjælp til vægttab, som jeg troede..
Elsker mummum og deres madplaner
Elsker mummum og deres madplaner. De har de skønneste og nemmeste opskrifter 🥰
Inden du bliver medlem
Inden du bliver medlem, så vær OBS på at deres sunde madplaner, ikke er for folk der tæller kalorier. Det er ikke oplyst nogen steder, men et aftensmad måltider i deres sunde madplaner, varierer alt imellem 750-1400 kcal per måltid.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.