La empresa ha respondido
Super fijn product! Ik had de shampoo voor wavy en beschadigd geverfd haar, die ruikt overigens heerlijk en wat een prachtige verpakking. Samen met de conditioner voelde mijn haar zacht en krulde... Ver más
La empresa ha respondido
At Munay-Ki, we believe every shower is an opportunity to consciously reconnect with your body and mind. Our mission is to transform your daily care routine into a meaningful ritual, a moment to cultivate self-love, awareness, and deeper connection. We create premium botanical haircare designed to elevate these everyday moments, combining high-quality natural ingredients with a sensorial experience that nurtures both hair and well-being. When we continue to nourish the love within ourselves, we not only feel it more deeply, but naturally radiate it into the world around us.
Holanda
No consta que solicite reseñas
Ik ben echt verrast! Na één keer wassen met de conditioner zag ik al verschil. Mijn krullen vallen veel mooier, voelen zachter aan en mijn haar zit gewoon meteen beter. Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat één wasbeurt al zoveel zou doen. Inmiddels is de bar bijna op en dat zegt eigenlijk genoeg: ik ga zeker een nieuwe bestelling plaatsen. Een product dat echt verschil maakt voor mijn krullen.

Respuesta de Munay Ki
Ik heb de set (shampoo- en conditioner bar) voor steil en snel vet haar gekocht. Dit op basis van de enthousiaste reviews waarbij wordt gezegd dat je haar zachter aanvoelt en dat je het minder vaak hoeft te wassen. Als ik de shampoo bar alleen gebruik, krijg ik wel wat zachter aanvoelend haar, maar het is nog net zo snel vet en futloos. Over de conditioner bar ben ik echt niet tevreden. Mijn haar ziet er na het wassen en opdrogen meteen vettig uit. Ik zou de producten niet nogmaals kopen

Super fijn product!
Ik had de shampoo voor wavy en beschadigd geverfd haar, die ruikt overigens heerlijk en wat een prachtige verpakking. Samen met de conditioner voelde mijn haar zacht en krulde mijn haar beter dan anderen shampoos voor gekruld haar. 🫧🧼

Respuesta de Munay Ki
Al jaren op zoek naar een fijne shampoo voor mijn haar en die heb ik eindelijk gevonden bij Munay Ki!! Ook het persoonlijke contact verloopt ontzettend fijn en ze denkt echt met je mee om de juiste shampoo voor je haar te vinden.
Ontzettend blij met deze shampoo en conditioner, kan het iedereen aanraden! Ze worden ook nog eens prachtig verpakt ♡

Respuesta de Munay Ki
Naar aanleiding van de reviews hier de shampoobar voor vet haar gekocht. De verpakking is prachtig en ik kreeg er een gratis mini-conditioner bij om te proberen!
Mijn haar moest echt even een paar weken wennen. In het begin was het erg stroef en merkte ik nog weinig effect. De dagen dat ik voor m'n gevoel echt vies, vettig haar had waren niet leuk... Maar ik ben daar nu doorheen en het bevalt heel goed. De eerste dag is mijn haar echt prachtig, zacht en vol. De tweede en soms derde dag spoot ik normaal gesproken mijn haar vol droogshampoo, dat is nu niet meer nodig. Echt heel fijn! En ook de geur is heerlijk!
Enige 'minpuntje' is de prijs, al kan ik daar ook echt wel inkomen (startend bedrijf, mooie verpakking, gratis sample, etc.). Ik was, in tegenstellingstelling tot sommige reviews hier, mijn haar nog steeds drie keer. Maar mijn haar heeft nog nooit zo mooi en zacht gevoeld, dus ik ben om. De conditioner is een hele fijne toevoeging, die heb ik inmiddels ook in het groot.
Ik ben fan!

Respuesta de Munay Ki
Super fijne producten en een hele goede service.

Respuesta de Munay Ki
What stands out to me about Munay-Ki is how it goes beyond just haircare, it really creates a full experience. The focus on botanical ingredients and clean formulations makes it feel trustworthy and high-quality, while the sensory side (texture, scent, packaging) makes it feel luxurious. I especially love how it turns a daily routine into a mindful ritual. On top of that, I’m genuinely happy with the results, my hair feels healthier again and has this beautiful natural shine!

Respuesta de Munay Ki
Ik heb de hot oil gebruikt. Heerlijk product. Ruikt lekker en geeft een zijdezachte haar bos. Top.

Respuesta de Munay Ki
Ik ben gek op de producten van Munay Ki! De shampoo en conditioner bar gebruik ik al een poos en nu ook de hot oil elixir uitgeprobeerd. Wat een fijn product is dat! Mijn haar wordt er super zacht en verzorgd van en het ruikt ook nog eens heerlijk!

Respuesta de Munay Ki
Super fijne haar/hoofdhuid olie! Mijn droge golf/krul haar heeft altijd heel veel nodig om zacht te zijn, en dit treatment is daar top voor! Ik vind het ook fijn dat het me "verplicht" even een momentje voor mezelf te nemen.

Respuesta de Munay Ki
Ik ben ontzettend merkvast en gebruik eigenlijk al jaren Kerastase. Maar oprecht, de shampoo bar van Munay Ki is fantastisch!!!! Hij is perfect voor mijn haar. Niet vet en mega voedend. En ook nog eens gelijk bij de eerste wasbeurt. Heb letterlijk een week mijn haren niet hoeven wassen. Glanst ook heel mooi. En ook niet onbelangrijk: de geur is heerlijk!
Geweldige shampoo bar, gebruik het al 2 maanden mijn haar voelt dikker zachter en hoef mijn haar maar 2 of 3 x per week te wassen.
Ruikt heerlijk ook super tevreden mee❤️
De shampoo en conditioner bar van Munay Ki is fantastisch! Wat een heerlijk product, fantastische geur, en prettig formaat. Wanneer je je haar wast, schuimt het ook erg goed. Dat overtrof mijn verwachting tov andere shampoo bars. Ook de conditioner geeft mijn lange haar een zacht gevoel. Mijn haar blijft soepel en glanst mooi. Samenvattend: een product van hoogstaande kwaliteit, waar veel kennis en liefde ingestoken is.

Respuesta de Munay Ki
Two important things: firstly, in the past I actually never used to wash my hair because it always left my hair looking very flat that day. But now I use these shampoo bars they give my hair lots of body on the day I’ve washed it and my hair feels much fuller, which means I actually like to wash it now.
Secondly, my scalp was often itchy and I always assumed it was through catching lice from my young children, although I could never find lice in our hair. But my scalp actually feels much better after using the shampoo bars, so I think that previously my scalp was perhaps too dry or deprived of nutrients.
All up: I think it’s a great idea to give your hair and head the kind of care you give to the rest of your body, and that more people should do this. Makes sense, and you’ll probably feel better if you do.

Respuesta de Munay Ki
Erg tevreden over deze heerlijk ruikende bars! Ik was in het begin een beetje skeptisch over het gebruik en het schuimende effect, maar mijn verwachtingen zijn volledig overtroffen. Ook met zeer dik haar is echt een verwen moment onder de douche. De shampoo bar schuimt erg goed (wel een beetje nat maken) en de conditioner maakt mijn haar heel zacht. Ik probeer mijn haar 1 tot max 2 keer per week te wassen en dat lukt aardig goed. Ook heb ik het idee dat het mijn haar minder pluizig maakt en minder snel vet wordt. Het enige wat ik mis is wellicht een opbergbakje die onder de douche niet nat kan worden en waardoor ik de bars ook makkelijk mee kan nemen.

Respuesta de Munay Ki
Na lange zoektocht voor de juiste haarverzorging voor mijn grijze haar ben ik hier op het juiste adres. Ik ben goed geadviseerd in de keuze van de shampoobar. Mijn haar is zacht, soepel en heeft weer een mooie natuurlijke zilveren glans.
Geweldig!

Respuesta de Munay Ki
Ik ben heel blij met de shampoo en conditioneer voor krullen. Mijn haar valt super mooi, de geur is heerlijk en hoef t veel minder snel weer te wassen

Respuesta de Munay Ki
Superfijne conditioner bar, mijn haar voelt zacht en gevoed aan.

Respuesta de Munay Ki
Ik heb de bar van mijn schoonzus gekregen.
Meestal is mijn haar bij de derde dag wel echt vettig en moet ik het gaan wassen. Ik heb 4 dagen terug mijn haar gewassen met de bar en mijn haar is nog steeds mooi én helemaal niet vet. Ik ben er superblij mee! Als ik met mijn handen door mijn haar ga, is het gewoon een compleet andere beleving! Ik ben fan!!

Respuesta de Munay Ki
Wat een fijne ontdekking! De shampoo- en conditioner bars hebben me echt positief verrast. Heerlijke geur, luxe verpakking en een echte wellness-uitstraling. De bars schuimen fijn, maken mijn haar zacht en laten het prachtig glanzen. Aanrader!

Respuesta de Munay Ki
Más información sobre otros tipos de reseñas.