Mundbjerg har vedligeholdt vores tag gennem nogle år, og alle aftaler har altid været overholdt. Firmaet har lige renset belægningen omkring vores hus og givet imprægnering og strøet fugesand. Det er... Ver más
La empresa ha respondido
Chris fra Mundbjerg Ejendomsservice har renset og algebehandlet alle vores fliser udenfor og har derefter imprægneret dem. De er blevet superflotte, og vandet lægger sig blot som dråber ovenpå flisern... Ver más
La empresa ha respondido
Tusind mange tak, for KANON service og flot arbejde. Vi har brugt Mundbjerg Ejendomsservice til at algebehandle vores fliser og tag. Især fliserne var mega grønne, men vupti, nu har vi fået næs... Ver más
La empresa ha respondido
Super service og lyn hurtigt til at lave arbejdet. Vil bruge Mundbjerg igen😀😀👍👍
La empresa ha respondido
Vi er en mindre virksomhed som kan hjælpe dig med vedligeholdelse af din ejendom samt forebyggelse af skader på den. Hos Mundbjerg Ejendomsservice tilbyder vi blandt andet algebehandling, fliserens, facaderens, mobil højtryksrens, rensning af tagrender, nedløbsbrønde, skotrender, aquadræn. Vores mål er, at bevare dine værdier og sikre dem i fremtiden. Det handler om at forbygge og vedligeholde. Vi er kvalitetsbevidste og miljørigtige i vores arbejde. Vi har styr på, hvordan man griber enhver opgave an, for at opnå det flotteste og mest holdbare slutresultat. Undervejs holder vi dig informeret, og yder det lille ekstra, så du som kunde bliver fuldt tilfreds med det endelige resultat, og ikke mindst vores service. Opgaver udføres for private, erhverv, boligforeninger og offentlige instanser i Midtjylland samt Nordjylland. Vi bruger professionel udstyr, og du kan forvente et 100% tilfredsstillende slutresultat.
Vesterskoven 2, 9550, Mariager, Dinamarca
Firmaet har lige renset belægningen omkring vores hus og givet imprægnering og strøet fugesand. Det er blevet så godt, og vi har lavet en aftale om at de også vedligeholder belægningen fremover.

Super fin service.
Meget tilfreds med resultatet.
Kan kun anbefale det

Respuesta de Mundbjerg Ejendomsservice ApS
Super service og lyn hurtigt til at lave arbejdet.
Vil bruge Mundbjerg igen😀😀👍👍

Respuesta de Mundbjerg Ejendomsservice ApS
Chris overholder altid aftaler, laver et godt stykke arbejde, til aftalt pris, og så er han bare en behagelig, serviceminded og kvalitetsbevidst fyr:)

Respuesta de Mundbjerg Ejendomsservice ApS
Kommer til tiden og veludført arbejde godt resultat

Respuesta de Mundbjerg Ejendomsservice ApS
Nemt og med en rigtig god effekt, vores tag er fuldstændigt fri for mos og alger

Respuesta de Mundbjerg Ejendomsservice ApS
Super rar, og gør sit arbejde perfekt, så kan varmt anbefales. mvh Universitets Kollegiet

Respuesta de Mundbjerg Ejendomsservice ApS
Chris var meget serviceminded og overholdte sine aftaler til tiden.

Respuesta de Mundbjerg Ejendomsservice ApS
Meget veludført arbejde og hyggelig medarbejder til en god pris)
Ps. anmeldelse er på alge behandling

Respuesta de Mundbjerg Ejendomsservice ApS
Fair pris, og overholder sine aftaler. Resultatet er så fint og man kan se effekten ret hurtigt.

Respuesta de Mundbjerg Ejendomsservice ApS
Más información sobre otros tipos de reseñas.