Lige fra bestillingen til afhentningen hos Kandis i Ry har det bare været en stor fornøjelse og toppen af det hele, sikke en lækker middag vi fik, friske og lækre råvarer og utrolig dejlige smag... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Har gennem årene været kunde hos jer til både store og små arrangementer. Altid været meget tilfreds. Alle aldre i vores familie nyder jeres veltilberedte mad, selv gamle olde, som i sine unge dage... Ver más
En særdeles positiv oplevelse fra start til slut. Fantastisk koncept. Fin beskrivelse af retterne på hjemmesiden - leveret helt friskt og færdigpakket til tiden af et smilende personale. Frygten for... Ver más
En super god oplevelse både ift madens kvalitet og smag men også, hvor nemt det var at bestille og ændre i sin ordre. Kæmpe anbefaling herfra.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Mundret tilbyder vi et unikt madkoncept både som take away og catering. Du kan hos Mundret bestille til hverdag og fest. Mundretterne anrettes enkeltvis i vores engangsemballage og med de mange forskellige mundretter vil du opleve et skønt farvespil på bordet. Vi tilbyder også udlejning af et selskabslokale i Slet, hvor mulighederne er mange. Ønsker du at lære os bedre at kende, så tjek vores hjemmeside ud - www.mundret.dk.
Información de contacto
Silkeborgvej 280, 8230, Åbyhøj, Dinamarca
- info@mundret.dk
- mundret.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Virkelig lækkert mad og store…
Virkelig lækkert mad og store portioner. Vi kommer helt sikkert igen.
God oplevelse
God oplevelse, dejligt mad som alle kunne lide. Ville ønske der var mulighed for udbringning der hvor vi bor, så man ikke skulle forlade sine gæster for at hente mad.
Kunne bestemt finde på at bestille der fra igen.
Alletiders betjening i butikken og…
Alletiders betjening i butikken og meget venlig levering af fuldstændig fantastisk madoplevelse!
Tak for mad! Vi bestiller gerne igen og anbefaler Jer gerne!
Super oplevelse
Bestilte 7 retter til en aften med gæster. jeg har fået fra Mundret en gang før. Det var en god oplevelse. Denne her gang var den vanvittig god. Det hele smagte fantastisk og vi blev meget mætte. vores gæster var meget begejstrede.
En super god oplevelse både ift madens…
Super tillavet mad
Super tillavet mad, klar ved afhentning, god og venlig betjening.
Vi kommer igen.
Dyrt i forhold til oplevelsen,ikke noget jeg vil prøve igen
Havde hørt det skulle være så lækkert,men jeg må indrømme jeg blev skuffet,svarede ikke til det jeg havde forventet
Fantastisk mad 😀
Fantastisk mad 😀, der gjorde min fødselsdag til en fest. Der var ingen stres, da anretningen og serveringen var overskuelig, så man kunne være hos gæsterne. Mvh. EAG
Altid go mad
Altid go mad. Gæsterne havde ikke fået det før, så de flyers der var med blev revet væk.
Lækkert mad
Lækkert mad, virkelig god service, som hjalp med at finde en løsning på levering
Påske menu
Påske menu
Som altid smagsfuldt og lækkert.
Kan varmt anbefales.
Har gennem årene været kunde hos jer…
Alle aldre i vores familie nyder jeres veltilberedte mad, selv gamle olde, som i sine unge dage arbejdede som kogekone
Anbefaler det gerne til alle.
Altid korrekt bestilling udleveret. Tak
Ikke noget at sætte en finger på
Alt var klar til aftalt tid, der manglede ikke noget i ordren og maden smagte godt og veltilberedt, så der er ikke noget at sætte en finger på. Dejligt nemt.
Service og kavalitet på alle måder
Jeg har oplevet så venlig service ved bestilling af ordre og senere modtaget den lækreste mad
Rigtig godt
Det var rigtig godt.
Godt med lidt fornyelse.
Eneste lille kritisk, de friterede kapers. Ellers 👍🏻👍🏻
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.