Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het was een superleuke week! Onze meiden zijn iedere dag met plezier gegaan en hebben geleerd om op het podium te staan, te acteren, dansen en zelfs een stukje solo te zingen! Het enige dat wellicht... Ver más

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helemaal open gebloeid de afgelopen 4 dagen!

Ontzettend leuke, leerzame en speciale belevenis voor ons dochtertje geweest. Na het krijgen van het script leef je samen met je kindje naar de dagen toe, de 4 dagen met iedereen samen heeft ze erg leuk gevonden.
Een perfecte start van de zomervakantie, en als het een zomervakantie lang had geduurd had ze het ook dolgraag willen volgen dat weet ik zeker! Complimenten voor de organisatie, begeleiding en ze heeft er erg van genoten.

28 de julio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een super ervaring voor ieder kind!

Na enig aarzelen toch onze meid van 8 opgegeven. Het was in het begin spannend. De begeleiding heeft het super gedaan. Een kijkje backstage, oefenen met dansen, zingen, toneelspelen en meerdere vak gerelateerde termen rijker heeft geresulteerd in een unieke ervaring voor onze dochter. Iets dat elk kind mee zou moeten maken.
Onze dochter vond het geweldig! En dan als afsluiter een heuse voorstelling. Het was echt een super ervaring. Wij zijn dankbaar voor de mogelijkheid en bedanken de lerares Esther en Jeroen voor alle goede zorgen.

6 de mayo de 2022

Geweldige ervaring!

Heel knap hoe Esther samen met alle kids in 4 dagen een geweldige musical in elkaar heeft gezet! De jongens hebben genoten!

5 de mayo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jazzlyn heeft voor de 2e keer meegedaan…

Jazzlyn heeft voor de 2e keer meegedaan en wederom ontzettend genoten. Wat een leuke musical hebben ze weer neergezet in die 4 dagen. Heerlijk om je dochter zo te zien opleven en te stralen, ze wil met de herfstvakantie zeker weer meedoen

27 de abril de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Toi toi toi, tot een volgende keer

De meiden vonden de meester best streng maar desondanks willen ze een volgende keer weer meedoen. Wij als ouders vonden de zaal niet geschikt, we konden ze niet goed zien en horen, ik moest echt gaan staan maar dan zag iemand achter mij weer niets. De Kameleon vind ik daarom niet echt geschikt, of het podium moet hoger want kinderen zijn zo klein... Wel fijn dat we er weer live bij mochten zijn.

9 de marzo de 2022

Superleuke vakantie-invulling

Onze zoon (11) heeft een hele fijne ‘week’ gehad met als hoogtepunt de uitvoering. Goede begeleiding, zowel inhoudelijk als op menselijk vlak. Echt voor herhaling vatbaar.

8 de marzo de 2022

Annie heeft genoten!

Heel leuk gedaan en goede opzet. Iedereen erbij betrokken en actief. Je merkt wel het leeftijdsverschil, maar dat is ook schattig. Onze dochter heeft er echt van genoten! Ook het feit dat het script 2 weken vantevoren pas binnen is, is spannend. Wat "Annie"wel jammer vond is, dat enkele kids hun tekst niet konden; terwijl dat duidelijk gevraagd was. Annie vond het jammer, dat de voorstelling maar 1 x werd opgevoerd, na zoveel tijd erin steken, zou ze graag meerdere keren voor publiek optreden.Ook dat wij als ouders, opa en oma en vriendinnetjes gratis mee mochten, was fantastisch!

7 de marzo de 2022

Elisabeth

Mijn dochter heeft voor de tweede keer mee gedaan. Wat zijn we onder de indruk van deze dagen! Binnen vier dagen wordt een heus stuk opgevoerd waar, groot en klein, het beste van zichzelf laat zien. Iedereen staat constant op het podium en zingt en speelt constant mee. En wat zijn ze na afloop trots! Niet on belangrijk; de sfeer tussen de kinderen is ook heel erg leuk!

7 de marzo de 2022

Geruste moeder

Onze dochter heeft genoten. Goed georganiseerd, enthousiaste begeleiding, geen druk op de schouders van de kleintjes (je moet dit en dat) maar laten elk kind in z’n waarde. Perfecte communicatie per mail en live. Ik bracht haar met een gerust hart 4 dagen er naartoe.

5 de marzo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super leuke ervaring voor mijn 8 jarige…

Super leuke ervaring voor mijn 8 jarige dochter. Ze ging elke dag enorm enthousiast naar de les. En hoe knap dat je in zo’n korte tijd zo’n eind musical in elkaar kan zetten. Daarnaast ook nog nieuwe vriendinnen gemaakt. Kan niet op zo’n 4daagse!

5 de marzo de 2022

Superleuk concept

Superleuk concept! Dochterlief heeft inmiddels al 5 keer meegedaan en geniet er iedere keer weer van!

4 de marzo de 2022

Bijzondere ervaring

Hele leuke ervaring. Wel veel huiswerk. Daar moet je je wel van bewust zijn. En de merchandising staat me tegen. Maar mijn kind heeft een hele leuke week gehad!! Je ziet ze echt groeien!

4 de marzo de 2022

Goed georganiseerd, knap wat er in 4 dagen stond

Goed georganiseerd, ongelofelijk knap wat er in 4 dagen bereikt is. Dochter van 7 vond het fantastisch. Goed afgestemde rollen afhankelijk van de leeftijd en ieder kind heeft zijn moment. Sommige liedjes waren wel wat moeilijk voor de kids (Kleine zeemeermin).
Volgend jaar weer!

31 de octubre de 2021

Groot succes

Onze dochter heeft nu 3 keer meegedaan. Ze vindt het super leuk en is heel enthousiast! Super knap hoe ze in 4 dagen op een leuke manier een mooie musical in elkaar zetten. Het is leuk , gezellig en leerzaam. En ze vindt de juf super lief en leuk!
Floortje

29 de octubre de 2021

Aanrader

Onze dochter (10) deed voor het eerst mee aan de Musical4daagse, en vond het ontzettend leuk. De kinderen werden door de begeleiders heel positief en enthousiast benaderd.
Ik als ouder vind het indrukwekkend hoe de begeleiders met een grote groep kinderen van uiteinlopende leeftijd in 4 dagen tijd een musical neerzetten!
De communicatie vooraf en tussendoor was prima.
Ik denk alleen dat het voor de kinderen nóg leuker was geweest wanneer de inhoud van de musical iets meer bij hun beleving had aangesloten.

29 de octubre de 2021

Groots avontuur!

Yasmijn (10) en Casper (6) hebben allebei weer genoten! Zo leuk om te zien hoe de kids dagenlang met de voorbereidingen bezig zijn; thuis wordt er tussendoor ook flink gerepeteerd. Met de deur dicht, want wij mogen de verborgen grapjes nog niet horen. En dan de vierde dag: de grote show. Stralende koppies, geschminkt en al en met echte kostuums op het toneel! Ze zijn er de hele middag en avond nog vol van en kijken hun eigen filmpjes nog heel vaak terug! Op naar de volgende editie! Heel veel dank ook voor de lieve juffen en meesters. Die zorgen ervoor dat de kids vol zelfvertrouwen dit avontuur afsluiten.

21 de octubre de 2021

Genoten!

Daan heeft 4 dagen genoten van de Musical4daagse. Trots dat hij via de artiesteningang het theater binnen mocht en iedere dag weer met een glimlach naar buiten! De ervaring om in zo'n groot theater op te mogen treden is super tof.

1 de agosto de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Onze dochter heeft ontzettend genoten

Onze dochter heeft ontzettend genoten! Alles was prima georganiseerd.
In enkele dagen tijd hebben de kinderen onder leiding van de docenten een mooie musical voorbereid en uitgevoerd, complimenten!
Een tip die ik zou willen meegeven is het inkorten van de oefentijd voor kinderen die een kleinere rol hebben. Verder alleen maar lof voor de organisatie!

31 de julio de 2021
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.