Banner for Musikundervisning.dk

Musikundervisning.dk Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det er ok nemt at registrere sig og kontakten til underviser sker hurtigt. Jeg havde lidt dril med login, derfor var det en smule træls at, selv da jeg havde kontakt med underviser, at det skull... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt at finde underviser, nemt at booke. Priserne var lidt misvisende dog, men alt i alt er jeg supertilfreds, og kom endelig igang med undervisning

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Generelt godt tilfreds med ydet service, altid blevet imødekommet med en frisk tone, af glade mennesker, og et tilfredsstillende resultat. Sidst i forb. m refusion af ubrugt klippekort, samt ældre bor... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Via Musikundervisning.dk har jeg fundet den underviser, som passer præcist til mig. Altid effektiv og venlig respons når jeg har behov for bistand. Bl.a. var jeg ikke opmærksom på, at der var udløb... Ver más

Información sobre la empresa

5. Servicio de clases de apoyo

Sobre Musikundervisning.dk

Escrito por la empresa

Hvem er Musikundervisning.dk?

Musikundervisning.dk er en dansk online musikskole, der gør det nemt at finde, booke og administrere privat musikundervisning. Vi er din garanti for, at sikkerheden og fagligheden er i top.

For elever og forældre tilbyder vi et overskueligt overblik over kvalificerede undervisere inden for en bred vifte af instrumenter. Det er nemt og trygt at tage kontakt, aftale forløb og håndtere betaling ét samlet sted.

Alle forløb administreres direkte på platformen, hvor kommunikation, planlægning og betaling er samlet. Det skaber gennemsigtighed og tryghed for både elever og undervisere og sikrer en professionel ramme omkring undervisningen.

Vi arbejder for at skabe de bedste rammer for den private musikundervisning, så elever nemt og sikkert kan modtage god undervisning af dygtige musikundervisere. Alt dette for at sætte musikken og musikundervisningen i fokus, så elev og underviser kan fokusere på at udforske musikken.

Sådan finder du en underviser

Du finder din næste musikunderviser på vores søgeside. Du skal bare skrive hvor og i hvilket instrument, du vil have undervisning, så viser vi dig alle undervisere i nærheden.

Du kontakter undervisere via deres profiler og får besked, så snart de vender tilbage på din henvendelse.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kontakt@musikundervisning.dk. Vi bestræber os på at svare hurtigt og hjælpe dig godt videre.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 mes

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

27 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Nemt at finde underviser

22 de junio de 2026

Hej Alexander! Mange tak for din anmeldelse og din feedback 🙌

Dejligt at høre, at vi kunne være med til at få dig i gang med undervisningen!

Vi vil altid gerne forbedre vores produkter, og jeg vil meget gerne høre mere om din feedback til priserne, så jeg har tilladt mig at sende dig en mail. Hvis ikke det har interesse, lader du den bare ligge 😊

Hav en rigtig god dag ☀️

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det er ok nemt at registrere sig og…

Det er ok nemt at registrere sig og kontakten til underviser sker hurtigt.

Jeg havde lidt dril med login, derfor var det en smule træls at, selv da jeg havde kontakt med underviser, at det skulle gå gennem jeres system stadig ! Men da jeg først fik kontakt til jer , løste I hurtigt problemet!

12 de junio de 2026

Hej Lone
Mange tak for din anmeldelse og din feedback! Dejligt at høre, at opstarten for dig har været god 😊

Det var superærgerligt, at der var bøvl med dit login - men trods alt godt, at vi fik styr på det sammen.

Jeg håber, at du bliver hooked på undervisningen. Hvis der er andet, du gerne vil dele, er du altid velkommen til at skrive til os på kontakt@musikundervisning.dk.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig fint site til at finde musikunderviser

Rigtig fint site til at finde musikunderviser. God transparency på pris, let at finde en underviser med den ritige profil.

4 de marzo de 2026

Respuesta de Musikundervisning.dk

Hejsa! Rigtig mange tak for den flotte anmeldelse og de fem stjerner 🌟

Det er dejligt at høre, at vores koncept har fungeret godt for dig. Skulle du alligevel sidde med spørgsmål eller feedback, må du meget gerne sende til os på kontakt@musikundervisning.dk

Rigtig nem og overskueligt

Rigtig nem og overskueligt, sødt personale osv

13 de mayo de 2026

Hej!

Mange tak for din anmeldelse og de fem stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service 🎶

Klaver Anton Østerbro

Nemt at benytte og underviseren, Anton, er god til at pejle sig ind på mit niveau og lægge undervisningen derefter

12 de mayo de 2026

Hej Jan

Mange tak for din anmeldelse! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi er glade for at høre, at du har fundet en god underviser gennem vores platform 🎶

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bookingsystemet fungerer fint.

Bookingsystemet fungerer fint.

29 de abril de 2026

Hej Preben

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at læse, at vores bookingsystem fungerer fint.

Hvis der er noget, du mener, vi kunne gøre bedre, vil vi også meget gerne høre fra dig. Du er velkommen til at sende feedback på kontakt@musikundervisning.dk 🤗

Ret let at bruge.

Ret let at bruge.

Første trommeundervisning hos Klaus vel overstået.
Vi fortsætter.

Sønnen havde en god oplevelse

10 de abril de 2026

Hej Kate

Tusind tak for din anmeldelse! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores platform, og at din søn har fundet en god underviser 🎶

Rigtig god side

Jeg er meget glad for min søde klaverlærer hos Musikundervisning.dk . Dejligt man kan have en klippekortordning og aftale tid, når det passer med arbejde og øvning.

26 de diciembre de 2025

Hej Kristina
Tusind tak for den flotte anmeldelse ⭐️
Dejligt at høre, at du synes om vores produkt og den fleksibilitet, vi kan tilbyde.

Hav en dejlig dag 🙌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super klaverundervisning der er…

Super klaverundervisning der er skræddersyet til mine ønsker og behov.

29 de diciembre de 2025

Hej Jens

Mange tak for din anmeldelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi er glade for at læse, at du er glad og tilfreds med din klaverundervisning.

Hvis der er noget, du mener, vi kunne gøre bedre, vil vi også meget gerne høre fra dig. Du er velkommen til at sende feedback på kontakt@musikundervisning.dk 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt og gennemskueligt at vælge og købe…

Nemt og gennemskueligt at vælge og købe undervisning.

9 de marzo de 2026

Hej Rita
Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din oplevelse har været ligetil.

Hav en dejlig dag ⭐️

Det fungerer så fint..

3 de enero de 2026

Hej Bodil

Mange tak for din anmeldelse og de ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Let og lige til at gå til.

12 de febrero de 2026

Hej Ole

Tak for de fem stjerner! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores platform 🎶

Fungerer godt

Fungerer godt, og god underviser.

31 de diciembre de 2025

Hej Claus

Mange tak for din anmeldelse! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dejligt at høre, at du er tilfreds med vores service, og at du har fundet en god underviser 🎶

Fantastisk underviser

Fantastisk underviser.
Fint med information fra musikundervisning.dk om ordninger, moms mv.

27 de diciembre de 2025

Hej Birgitte

Mange tak for din anmeldelse og for de fem stjerner! ⭐️
Vi er glade for at læse, at du er glad og tilfreds med din underviser, og at vi har fint med information på vores hjemmeside.

Hej Claus
Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at læse, at vi kunne hjælpe med din underviser.
Hvis der er noget, du mener, vi kunne gøre bedre, vil vi også meget gerne høre fra dig. Du er velkommen til at sende feedback på kontakt@musikundervisning.dk.

Mvh.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super sød og dygtig underviser

Super sød og dygtig underviser. Administration var meget behjælpelig med at finde den rette underviser og i det hele taget fungere platformen rigtigt godt.

26 de diciembre de 2025

Hej Gro

Tusind tak for din fine anmeldelse ⭐️
Dejligt at høre, at både underviseren og hjælpen fra kundeservice har fungeret godt for dig, og at vi samlet set lever op til dine forventninger 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kundeservice og altid orden i…

God kundeservice og altid orden i tingene.

30 de diciembre de 2025

Hej Lisbeth
Tusind tak for de 5 stjerner 🌟🌟🌟🌟🌟
Vi er glade for, at dine oplevelser med os har levet op til dine forventninger. Tak for de pæne ord 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Musikundervisning.dks koncept er helstøbt og fungerer godt

Musikundervisning.dk har et virkelig godt og gennemtænkt koncept.

Platformen fungerer rigtig godt. Det er nemt at finde en underviser, og når man har taget kontakt og har lavet en aftale med den valgte underviser, er platformen nem at bruge til den fortsatte kontakt med underviseren, ligesom den giver et godt overblik over kommende aftaler, resterende klip på klippekort mv.

Jeg har en enkelt gang skrevet til musikundervisning.dks kundeservice, og fik et fint og venligt svar. Deres handelsbetingelser er godt beskrevet, rimelige og overskuelige at sætte sig ind i.

Med hensyn til priserne er det forskelligt, hvad de enkelte undervisere tager for deres undervisning, men generelt synes jeg, at det er rimelige priser - især taget i betragtning, at der må gå en andel til musikundervisning.dk. Derudover er gebyret for at opdele betalingen for et klippekort i månedlige rater yderst beskeden.

Jeg købte mit klippekort før d. 1. januar 2026 og sparede derfor momsen, der skal pålægges herefter. Det er ærgerligt, at der nu skal tillægges moms, da det vil øge priserne gevaldigt, men dette er naturligvis ikke musikundervisning.dks beslutning.

31 de enero de 2026
Opinión espontánea

Hej 👋

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️
Det er virkelig værdifuldt for os at høre, at både hjemmesiden, konceptet og kontakten til kundeservice fungerer godt for dig. Vi er også glade for, at du oplever gennemsigtighed i priser og vilkår.

Har du forslag til forbedringer, hører vi selvfølgelig også meget gerne fra dig.

Endnu en gang tak, fordi du tog dig tid til at dele dine erfaringer.

Super godt!!

Klar nem troværdig effektiv og forbindelse “hele vejen rundt”!

30 de diciembre de 2025

Hej Piet

Tusind tak for de pæne ord – det er vi rigtig glade for! 😊

Dygtige lærere

Jeg havde en dygtig lærer, som rejste. Så fik jeg en anden dygtig lærer, som jeg også er glad for. Selv om de er vidt forskellige, er mål og metoder det samme, og begge er meget ambitiøse.

22 de diciembre de 2025

Hej Søren
Tusind tak for din anmeldelse ⭐️ Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse – også i forbindelse med skift af underviser.

Vi lægger stor vægt på, at man får en god oplevelse hos alle vores undervisere, også selvom de kan være forskellige i stil. Derfor er det ekstra dejligt at høre, at dit skifte er gået godt, og at undervisningen lever op til dine forventninger.

Mvh. Thomas fra Musikundervisning.dk

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.