Het product blend niet helemaal met je…
Het product blend niet helemaal met je eigen huidskleur, het geeft een veel lichtere teint. Daarbij is het ook wel een zware crème die echt op je huid blijft liggen
𝐌𝐔𝐒𝐓 𝐅𝐎𝐑 𝐘𝐎𝐔. 𝐂𝐎𝐒𝐌𝐄𝐓𝐈𝐂𝐒 𝐏𝐑𝐎𝐃𝐔𝐂𝐓𝐒 * 𝐕𝐄𝐆𝐀𝐍 * 𝐍𝐎𝐍 𝐂𝐎𝐌𝐄𝐃𝐎𝐆𝐄𝐍𝐈𝐂 * 𝟏𝟎𝟎% 𝐂𝐑𝐔𝐄𝐋𝐓𝐘-𝐅𝐑𝐄𝐄 * 𝐓𝐈𝐌𝐄 𝐒𝐀𝐕𝐈𝐍𝐆
Holanda
Erg terveden met het product de volgende dag al binnen,1 pompje van het flesje was stuk ik had het gemeld en foto gestiurd, kreeg de volgende dag al een nieuw flesje binnen
Dat noem ik pas echte service
Het werk mega goed, ik heb een lichte tint van huidskleur en je ziet bijna niets dat ik er aan heb

Respuesta de MUST FOR YOU
Makkelijk besteld, binnen twee dagen bezorgd en het is heerlijk spul. Ik ben er blij mee want het doet wat het belooft.

Respuesta de MUST FOR YOU
Had foundation besteld, zeer goed product, boven verwachting.
Snelle levering. Betrouwbare site.
Voor mij 5 sterren.

Respuesta de MUST FOR YOU
Ik had de bestelling snel en correct ontvangen.
Ook heb produkt komt overeen met wat opde reclame gezegd werd
Snelle, vriendelijke service en de changing foundation voelt licht aan, dekt mooi en past perfect bij mijn huid. Echt een aanrader!
Betaalbare prijs en snelle levering.
Zeker een aanrader!!