Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service Ik had hier 3 muurvaasjes besteld. Helaas was er één kapot in de verpakking (waarschijnlijk tijdens transport). Dit had ik aangegeven en meteen werd er een nieuwe opgestuurd, super at... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het Muurbloempje is een ontzettend leuke accessoire voor aan de muur. De magneet is stevig en zorgt ervoor dat het geheel eenvoudig te monteren is. Door de mogelijkheid om te kiezen voor gekleurd gl... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik zag ze ooit bij een vriendin en was meteen verkocht. Wat leuk! Besteld en binnen mum van tijd werden de vaasjes geleverd in een fraai uitziend en 'hufterproef'-verpakking. Een duidelijk instructie... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nou, om te beginnen was alleen het doosje al schattig. Mooie gestileerde groene plantenbladeren op een strak witte ondergrond. En dan nog de binnenkant met design vaasjes waarin je direct zin krijgt... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo

Escrito por la empresa

Walleaf is een nieuw Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in het maken van unieke plantenhangers genaamd Muurbloempjes. Deze magnetische vaasjes kan je simpel met behulp van twee magneten in huis bevestigen. Voor groenere vingers en een groener huis 🌱

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

4,9

Todas las opiniones

150 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Cadeau!

6 muurbloempjes cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Ik ben erg tevreden over het gebruiksgemak. Er zat een duidelijke instructie bij die makkelijk te volgen was. Er hangen nu 6 prachtige stekjes in. Bedankt!

7 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtig cadeau voor groene vingers

Ik kreeg muurbloempjes onder de kerstboom en als planten- en bloemenliefhebber was ik daar zeer blij mee. Ze fleuren een leeg stukje muur prachtig op. En het aanbrengen op de muur is echt een eitje.

4 de enero de 2026

Heel mooi en origineel

Heel mooi en origineel idee! Staat heel erg mooi en magneet houdt ook echt heel goed, want daar had ik wel wat schrik van. Ik ben grote fan!

31 de diciembre de 2025

💜👌💜💜

Ik hou van de muurbloempjes-vaasjes! Ze fleuren mijn woonkamer helemaal op. Ik steek er verschillende dingen in, niet alleen echte verse bloemen, maar ook droogbloemen en sierpluimen, prachtig! Het is in ons huis ideaal omdat onze katten op die manier niet kunnen spelen en eten vd bloemen, alles hangt hoog genoeg 👌💜

30 de diciembre de 2025

Muurbloempjes als cadeau

Ik heb de muurbloempjes cadeau gekregen.
En ben er superblij mee.
Mijn zoon heeft goed nagedacht over zijn cadeau. En tik hiermee alle boxen af.
Ik hou van bloemen en planten in huis. Breekt er een takje af dan zet ik het in een potje. Nu in een muurbloempje 😊. Ze zijn roze, mijn favoriete kleur.
En ik ben al een aantal jaar vervend (moes)tuinier. Duurzaamheid vind ik super belangrijk. En dat er mensen met afstand tot de arbeidsmarkt aan meewerken is helemaal super.

Dus een fantastisch cadeau om te krijgen.

25 de diciembre de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.