Puikus kolektyvas
Puikus kolektyvas, nuoširdūs, pozityvūs profesionalai. Jaučiasi, kad nori padėti žmogui, o ne parduoti kuo brangiau, kad tik pasipelnyti.

Respuesta de Muzi.lt
Muzi.lt is an experienced music instrument store based in Marijampolė, operating since 2007. We specialize in high-quality musical instruments, stage equipment, and studio gear. Whether you are a professional musician or a beginner, our team is dedicated to providing expert advice and excellent service. We offer a wide range of products from over 150 top manufacturers. Visit us at our physical store in Marijampolė or shop online with fast delivery across Europe
Kauno street 15, 68178, Marijampolė, Lituania

Respuesta de Muzi.lt
Įsigijau patefoną. Gavau labai geros, įdomios informacijos.Likau labai patenkintas aptarnavimo kokybe.Iki šiol esu labai patenkintas savo patefonu.

Hello,
First time that I buy from here good prices, good quality and a good service, bought one Jim dandy guitar and few accessories and I received it after two days, wonderful experience.
Will definitely buy from them again!!

Respuesta de Muzi.lt
Best staff you could expect in a shop, helpful, professional and sincere. Enjoyed visiting!

Respuesta de Muzi.lt
So far, so good. Looks perfect from webpage to customer care.

Respuesta de Muzi.lt
Nustebino ir labai patiko darbuotojų lankstumas ir profesionali konsultacija. Pirkau garso ir šviesos įrangos komplektą, tai užvedė ant kelio, pasiūlė puikų kainos ir kokybės variantą, sukomplektavo visus jungiamuosius laidus, stovus, dėklus ir pan.

Respuesta de Muzi.lt
Didelis pasirinkimas,malonumus aptarnavimas,greitas pristatymas, aiški konsultacija telefonu.

Respuesta de Muzi.lt
Puikus konsultavimas! Jie yra Yamaha premium pianinų atstovai!

Respuesta de Muzi.lt
Malonus aptarnavimas, atsakė į visus rūpimus klausimus ir pritaikė nuolaidą.

Respuesta de Muzi.lt
Labai geras konsultavimas ir prekių pasirinkimas.