Información sobre la empresa

1. Tienda de instrumentos musicales

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Unul dintre cele mai mari magazine online de instrumente muzicale și echipamente de sunet din Europa

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

🚨 Minciuni, șantaj și capitalism nemilos: Cum Muziker distruge visele muzicienilor 🚨

În primul rând, pentru echipa de PR de la Muziker: Scutiți-vă de răspunsul patetic de tip copy-paste sub această recenzie. Nu luați oamenii de proști. Susțineți că acționați conform directivelor UE, dar în realitate metodele voastre frizează frauda sistematică. Pur și simplu citiți asta și rușinați-vă de ceea ce faceți aici.

Aici este vorba despre muzică. Acolo afară sunt oameni care ard pentru pasiunea lor. Ei economisesc cu greu fiecare cent luni de zile, luându-și de la gură, pentru a-și îndeplini visul suprem. Marketingul vostru trăncănește despre „dragostea pentru muzică” – ce glumă ipocrită. Modelul vostru de afaceri este un capitalism dur, dezgustător, nemilos, iar clienții nu sunt pentru voi nimic mai mult decât niște vaci de muls enervante.

Iată prezentarea istorică a coșmarului meu – un avertisment pentru toată lumea:

Comand un amplificator cu tuburi Peavey 6505 II pentru peste 1.250 €. Pachetul ajunge, îl despachetez, inspectez dispozitivul și aproape că fac infarct: O daună totală absolută din fabrică. Un tub este blocat în soclu răsucit la 180 de grade. Oricine are măcar o fărâmă de cunoștințe știe: La aceste socluri octale, acest lucru este fizic posibil doar dacă pinul de ghidare a fost rupt cu forță brută și soclul a fost complet distrus.

Am fotografiat defectul în detaliu și l-am raportat la exact 60 de minute după livrare. Ceea ce a început atunci a fost un calvar fără precedent.

Demontarea de către „Miriam” și tehnicianul de basm: Comunicarea a fost un haos lipsit de respect, sărind sălbatic între e-mailuri și WhatsApp. Angajata de la suport Miriam și un presupus „tehnician” au încercat cu toată seriozitatea să mă ia de prost. Afirmația lor absurdă: Soclul nu era stricat, logo-ul producătorului de pe tub era „doar imprimat invers”. Mă scuipă în față, încearcă deliberat să-mi submineze expertiza și mă tratează ca pe un idiot complet, doar pentru a mușamaliza un caz evident de garanție.

Șantaj în loc de legislația UE: Muziker se laudă că respectă legile UE. Realitatea? Mi-a fost refuzat cu sânge rece dreptul legal la returnarea gratuită a bunurilor defecte. În schimb, am fost amenințat la propriu de Miriam: Că îmi vor retrage pur și simplu reclamația. Că ar trebui să mă folosesc de dreptul meu de retragere de 14 zile. Motivul ascuns laș: Atunci EU aș fi trebuit să plătesc din propriul buzunar transportul prin curier pentru acest monstru de 25 de kilograme (aprox. 50 €)!

Escaladarea și tăcerea ulterioară: A trebuit să ameninț masiv cu instanțele UE, Protecția Europeană a Consumatorilor și avocați pentru a fi măcar ascultat. Am escaladat cazul la PayPal. Abia când PayPal a decis cazul în favoarea mea pe baza exact a acestor legi ale UE, returnarea a mers brusc mai departe. Reacția Muziker la ultimele mele e-mailuri în care îmi ceream banii? Tăcere de gheață. E-mailurile au fost pur și simplu ignorate. Incredibil.

Concluzia mea pentru toți cei de acolo: Ocoliți acest magazin cu mult. Atâta timp cât doar plătiți, totul este bine. Dar vai de voi dacă vi se livrează gunoi defect – atunci veți cunoaște adevărata și respingătoarea față a Muziker. Oricine comandă aici finanțează un sistem care disprețuiește și exploatează muzicienii.

13 de marzo de 2026
Opinión espontánea

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.