Een spoelbakrekje gekocht wat naar het verkeerde adres was gestuurd. Het rekje ging retour naar coolkitchen omdat PostNL het niet kon afleveren. Gebeld en gemaild met Danny en gelijk de volgende dag... Ver más
Persoonlijke en zeer fijne partij: zowel live, telefonisch als op de mail sterke en open communicatie. Danny is een echte meedenker die goed luistert en met recht trots is op de mooiste toppro... Ver más
Onlangs de prachtige designerlamp 'Wall' van de 2 Eindhovense designers Jansen en De Bont aangeschaft via My Cool Kitchen. Aangezien de lamp in de nieuwe keuken geplaatst moest worden, had ik advies n... Ver más
Prettig advies gesprek gehad in de showroom, Danny is iemand die weet waar hij het over heeft door zijn ervaring. Wij hebben dat als zeer positief ervaren tijdens de aankoop van ons fornuis. Nog een p... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre My Cool Kitchen
Escrito por la empresa
We hebben een ruime selectie aan kwaliteitsmerken. Zoals Jansen & de Bont /Novy, Falmec en Selsiuz.
Showrooms in Zevenhuizen en per 2023 Waspik (NB)
Persoonlijk, betrokken klantgericht dat is ons motto. Heeft u vragen neem contact met ons op.
Want wij gaan altijd voor uw 3-sterren
⭐️ ⭐️ ⭐️ in uw keuken maar, voor
5-sterren ⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️ ⭐️op Trustpilot!
Ruyenbergweg 1, 5165 NT, Waspik, Holanda
- 010 26 13 004
- info@mycoolkitchen.nl
- mycoolkitchen.nl
Invita a los clientes a opinar
Zo blij met ons Steel fornuis
Zo blij met ons Steel fornuis! Omdat wij gingen samen wonen kozen we voor een steel fornuis, een hele investering. We spaken af met Danny in de showroom in Waspik en werden met worstenbroodjes, op zondag ochtend!! Omdat wij geen andere datum konden komen. Wat een gastvrijheid. Het fornuis was op voorraad en konden we direct meenemen om dat mijn man de bus bij had. Goede voorlichting en heeeerlijke worstebroodjes.
Zeer goede communicatie
Zeer goede communicatie! Als ik een vraag had, werd er per mail zeer snel geantwoord en belde ik en kreeg ik geen gehoor had ik vaak binnen een uur iemand die terug belde.
Dit is een klein bedrijf met nog persoonlijk contact. Dat zie je niet vaak meer.
We hebben een Novy Lamp besteld, werden van te voren gebeld door de koerier. Hoewel de chauffeur alleen Frans sprak was lamp goed binnen gekomen en hij staat waanzinnig.
Vlekkeloze levering en persoonlijk contact
Na uitgebreid online onderzoek te hebben gedaan naar inductie-fornuizen zijn we uiteindelijk geslaagd bij My Cool Kitchen. Wat gaaf dat je tegenwoordig op deze manier toch de beleving kunt hebben van een fornuis, maar wel gasloos en dus goed voor milieu en portemonnee. De levering ging snel en vlekkeloos en de algehele werkwijze en het persoonlijk contact vinden we erg goed.
okay
placed my order in the 6/6 and send a email 10 days later, that said they will check and never got back to me, we are almost a month later and still didnt get nothing, looks like there was a error as they fixed it by the end

Respuesta de My Cool Kitchen
We hebben een Jansen & de Bont / Novy
We hebben een Jansen & de Bont / Novy - Wall - GC - 300 cm besteld. De lamp zou in de week van 26 juni waarschijnlijk geleverd worden en we zouden sowieso gebeld worden als de chauffeur voor een dichte deur zou staan. Tot onze grote verbazing is de lamp bij de buren geleverd rond 20 juni zonder dat we hierover geïnformeerd zijn. Ook achteraf geen berichtje of belletje dat de lamp geleverd is. Het gaat hier niet om een lamp van 100 euro…

Respuesta de My Cool Kitchen
My Cool Service
Geweldige service van My Cool Kitchen!
Wij hebben een Jansen en de Bont plank besteld bij My Cool Kitchen. Wat wij echter niet wisten is dat Jansen en de Bont overgenomen is door Novy. Bij aankomt van het product dachten we dat we waren afgezet omdat er Novy op de plank stond en de functionaliteiten niet hetzelfde waren als Jansen en de Bont ons had beloofd op de video’s.
Toen we contact met MCK opnamen waren ze superaardig en dachten ze mee in oplossingen. Wat bleek nou, de plank was door Novy in 2 varianten uitgebracht. De gewone versie en de Pro versie. MCK heeft direct contact opgenomen met Novy om de gewone versie bij ons laten halen zodat die naar een klant kon die wel de gewone versie wou hebben. Daarnaast hebben ze de website een beetje aangepast zodat het duidelijk is dat Jansen en de Bont over genomen is door Novy en wat de verschillen zijn in de twee planken. Ook hebben ze bij MCK versneld geregeld dat we de Pro versie snel in huis kregen.
Al met al zal ik in de toekomst met een gerust hart nog een wat bestellen bij My Cool Kitchen. Een tip namens mij: noem je serviceafdeling "My Cool Service" want dat past er gewoon helemaal bij en die naam hebben ze verdient.
Wat een top bedrijf!
Wat een top bedrijf, zeker een aanrader om hier te bestellen! Super goed geholpen, persoonlijke communicatie, top producten en een goede service!
Danny heeft ons perfect geïnformeerd
Danny heeft ons perfect geïnformeerd. Zowel gedurende het keuze proces als daarna. We hebben zelfs kaartjes voor een woonbeurs gekregen zodat we onze aankoop konden bekijken!
Komen afspraken keurig na
Steel Ascot AQ10Sff-5FI
Kundig bedrijf dat meedenkt met hun klanten. Altijd bereikbaar voor informatie. Fornuis werd goed verpakt en volgens afspraak afgeleverd. Een aanrader.
Snelle reactie op mijn vraag,
Snelle reactie op mijn vraag,
En goed met het meedenken.
Persoonlijke en zeer fijne partij, met vertrouwen dure aanschaffen gedaan..
Danny is een echte meedenker die goed luistert en met recht trots is op de mooiste topproducten die My Cool Kitchen aanbiedt.
Heeft ons geholpen met de aanschaf van ons nieuwe fornuis (Steel Genesi + afzuigkap) wat voor ons een enorm spannende en grote aanschaf was. Met veel vertrouwen en plezier hebben we zaken gedaan. Dank Danny!
#wouldbuyagain :)
Helemaal topservice
De ervaring was top, we hadden een artikel besteld,maar dat was beschadigd, we kregen direct een nieuwe opgestuurd.
Een Aanwinst!!!
Wat zijn wij blij met ons nieuwe fornuis!!! Het is een aanwinst voor onze keuken. Alles wat Danny Jansen en Steel zeggen en beloven, hebben ze meer dan waar gemaakt. Vanaf de keuze het werd voor ons de "Ascot". Tot en met de aflevering is alles perfect geregeld. Zelfs nu, als wij bellen of mailen met een vraagje over onderhoud van fornuis ect., wordt er meteen gereageerd door Danny. En worden wij altijd vriendelijk en correct te woord gestaan en worden onze vragen beantwoord.
Groetjes Marc en Karin Jussen
Snel geholpen
Snel geholpen , en vragen naar tevredenheid beantwoord,
Geweldige informatie
Vandaag contact gehad via chat. Ik had problemen met het afpakken van pizza"s in mijn Steel inductie fornuis met speciale pizzaoven. Hij kwam er PIK zwart uit. Ik aan de chat met Tommy. Deze man had echt verstand van zaken en wist waarover hij spraak. Goede tips gekregen waar we mee aan de slag kunnen. Helemaal HAPPY. Dikke pluim.
Más información sobre otros tipos de reseñas.