Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een spoelbakrekje gekocht wat naar het verkeerde adres was gestuurd. Het rekje ging retour naar coolkitchen omdat PostNL het niet kon afleveren. Gebeld en gemaild met Danny en gelijk de volgende dag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Persoonlijke en zeer fijne partij: zowel live, telefonisch als op de mail sterke en open communicatie. Danny is een echte meedenker die goed luistert en met recht trots is op de mooiste toppro... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onlangs de prachtige designerlamp 'Wall' van de 2 Eindhovense designers Jansen en De Bont aangeschaft via My Cool Kitchen. Aangezien de lamp in de nieuwe keuken geplaatst moest worden, had ik advies n... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Prettig advies gesprek gehad in de showroom, Danny is iemand die weet waar hij het over heeft door zijn ervaring. Wij hebben dat als zeer positief ervaren tijdens de aankoop van ons fornuis. Nog een p... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de mobiliario para cocina

Sobre My Cool Kitchen

Escrito por la empresa

My Cool Kitchen is nummer 1 Steel Cucine -dealer van de Benelux .

We hebben een ruime selectie aan kwaliteitsmerken. Zoals Jansen & de Bont /Novy, Falmec en Selsiuz.

Showrooms in Zevenhuizen en per 2023 Waspik (NB)

Persoonlijk, betrokken klantgericht dat is ons motto. Heeft u vragen neem contact met ons op.
Want wij gaan altijd voor uw 3-sterren
⭐️ ⭐️ ⭐️ in uw keuken maar, voor
5-sterren ⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️ ⭐️op Trustpilot!

4,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

4,5

Todas las opiniones

8 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Persoonlijke service en snel contact!

Persoonlijke service en snel contact via de chat. Waar zie je dat nog?
We zijn perfect geholpen bij onze zoek toch naar een Steel fornuis. Danny en zijn team is iemand die spreekt uit ervaring en kennis en dat is heel fijn.

20 de abril de 2021

Na service

In september 2020 heb ik een rekje voor de gootsteen gekocht.
Was goed verpakt en snel geleverd.
Vandaag kreeg ik een leuk kaartje in de bus van Noor,hoe mijn rekje bevalt?
Super attent en een top service! 👍🏼

11 de febrero de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Placed a order at 11 December today is…

Placed a order at 11 December today is 19 January and its still not delivered. Asked 3 times when it will be delivered - everytime i ask the answer i get it next week. However still not happened.

All in all not recommended at all. A unorganized merchant!

PS: My previous review of this company got deleted by trustpilot. Why ? Trustpilot is not objective anymore ?

19 de enero de 2021

Steel

Goed geholpen door Danny en Pim van My Cool Kitchen. Fornuis en afzuigkap van Steel keurig verpakt en volgens afspraak geleverd. Heel blij mee.

4 de enero de 2021

Mat zwarte kokend waterkraan

Afgelopen zomer een kokend waterkraan besteld, deze was helaas niet direct leverbaar. My Cool Kitchen heeft er alles aan gedaan deze mooie mat zwarte kraan toch zsm te bezorgen. Wij zijn er erg blij mee. Super service!

28 de diciembre de 2020

Selsiuz en spoelbak

Na eerst de selsiuz kokendwater kraan hier gekocht te hebben, hebben we nu ook de bijpassende lanesto spoelbak hier gekocht, wederom top service en snelle levering, en nog een persoonlijk telefoontje erachteraan met een goede tip! Bedankt weer! Het bodemrek is nu ook onderweg ;)

28 de diciembre de 2020

Top service.

Wat een service. Eindelijk een bedrijf wat het snapt. We hadden wat vragen over een kraan en een spoelbak en werden door de telefoon top geholpen. Toen we besteld hadden kwamen de spullen snel binnen. En na een paar maandjes kregen we na een tijdje een leuk persoonlijk kaartje gestuurd.

28 de noviembre de 2020

Respuesta de My Cool Kitchen

Bedankt Hubert en Sigrid.
We hopen dat jullie keuken inmiddels klaar is, wij zijn reuze benieuwd.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bijzonder onderscheidende (web)winkel.

Mooie maar ook degelijke producten. Daarnaast een goede presentatie met advisering aan huis. Ik zie het als een (web)winkel in je eigen thuis omgeving, dat maakt het bijzonder en onderscheidend.

28 de noviembre de 2020

Bedankt Johan,
Super gaaf dat we zo persoonlijk mochten helpen.

Snel besteld

Snel besteld, snel geleverd. Mooi artikel

25 de noviembre de 2020

Respuesta de My Cool Kitchen

Bedankt voor bestelling en je vertrouwen John.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Het item was snel geleverd en zeer…

Het item was snel geleverd en zeer bijpassend item bij onze nieuwe spoelbak. Leuk om dit match-ende item te vinden op de web-site door het intikken van de naam van de leverancier.

15 de noviembre de 2020

Respuesta de My Cool Kitchen

Bedankt Ard, fijn dat we je keuken nog completer en mooier hebben mogen maken.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prachtig fornuis met afzuigkap van…

Prachtig fornuis met afzuigkap van Steel (E9F-5FI NF Enfasi All Black inductiefornuis 90cm). Levertijd was 4 weken en dat kwam overeen met de informatie tijdens bestellen (4-6 weken), zelfs aan de snelle kant. Levering aan huis was goed verzorgd. Leuke persoonlijke touch met gerichte mails en een fraai presentje (gesigneerd kookboek). Ondertussen koken we al weer ruim twee maanden op ons nieuwe fornuis. Wat een fantastisch apparaat! Snel op temperatuur en eenvoudig in bediening; old-fashioned draaiknoppen zijn zoveel makkelijker dan tiptoetsen. De afzuigkap blinkt uit in eenvoud maar doet wat hij moet doen. De "naloopfunctie" waarbij de afzuigkap nog een klein kwartiertje doordraait terwijl wij aan tafel zitten te eten, is ideaal. Hij geeft ook nog eens aan wanneer het tijd wordt om de filters in de vaatwasser te reinigen.

14 de octubre de 2020

Respuesta de My Cool Kitchen

Bedankt voor de toffe review Jeroen op de foto zag het er idd prachtig uit!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

in eerste instantie een foute levering

in eerste instantie een foute levering, maar... daarna super opgelost.
ben heel blij met mijn Lanesto pannenrooster.

2 de agosto de 2020

Bedankt mevrouw Bos,
het was idd een klein foutje! Bedankt voor uw bestelling.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.