A2 Yolculuğum: Bilgi, İlgi ve Güzel İnsanlar
A2 hafta sonu grubunda Ayça Hanım’dan, A2 konuşma grubunda ise Özge Hanım’dan ders alma fırsatım oldu. Her iki eğitmen de hem bilgisiyle hem de pozitif enerjileriyle süreci benim için çok keyifli ve verimli hale getirdi. Öğretme tarzları, sabırları ve motive edici yaklaşımlarıyla kendimi çok daha rahat ifade edebildiğimi fark ettim. Onlarla öğrenmek gerçekten büyük bir şanstı.
Tüm bu süreçte, merak ettiğim her konuya sabırla ve özenle yaklaşan, kafama takılan her soru işaretime içtenlikle yardımcı olan Maarten’e özel bir teşekkür borçluyum. Özellikle Instagram üzerinden hızlı geri dönüşleri, ilgisi ve desteği beni fazlasıyla etkiledi. Onun öğrenciye değer veren, çözüm odaklı, takipçi ve sıcak yaklaşımı sayesinde kendimi öğrenme sürecimde destekleyici olmasıyla güvende hissettim. Sadece bir yönetici değil, aynı zamanda öğrencisinin yanında olduğunu hissettiren bir rehber gibi olduğunu özellikle belirtmek isterim.
Bugüne kadar birçok online eğitim süreci deneyimlemiş biri olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim: Maarten ve ekibinin oluşturduğu bu yapı, samimiyetle profesyonelliği aynı anda barındıran, gerçekten muhteşem bir sistem ile ilerlemekte. Öğrencisini tanıyan, ona özel çözümler üreten ve süreci ihtiyaçlara göre şekillendiren çok güçlü bir ekip.
Ekibinizde yer alan her eğitmeni ayrı ayrı çok sevdim. Böyle nitelikli insanlarla tanışmamı sağladığınız ve bu güzel eğitimi yaşamama vesile olduğunuz için size gönülden teşekkür ederim.
İyi ki varsınız.
Özlen Biçer