Mylène Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb vele jaren mylene avonden bezocht en zelf georganiseerd thuis. Steeds een gezellige avond beleefd met wisselende consulenten! De producten zijn uitstekend en werden steeds op de afgesproken da... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Je suis contente des produits Myléne . Ils correspondent à leur description. J'affectionne plus particulièrement le self taner( autobronzant léger)que j'emploie depuis de nombreuses années tous les jo... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Er zit 1 verkeerd product in de levering. Ik heb onmiddellijk een bericht gestuurd via het contactformulier maar ik krijg maar geen reactie. Ondertussen wel enkele reclamemails ontvangen, dat lukt bli... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de cosméticos

Escrito por la empresa

Mylène biedt een breed assortiment van huid tot huis, met hoogwaardige verzorgingsproducten en interieurartikelen. Ontdek onze producten zowel op de webshop als tijdens persoonlijke homeparty's, waar je deskundig advies krijgt en jouw schoonheid en comfort centraal staan.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

9 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

1301 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hele fijne producten voor een goede…

Hele fijne producten voor een goede prijs. Wij zijn erg blij met de gehele bestelling. De geurstokjes zijn echt heerlijk, de home spray en handzeep Ambre d'Or zijn onze favoriet! Mooie verpakking en past ook mooi in het interieur.

8 de julio de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Commande avant 16h et livré le…

Commande avant 16h et livré le lendemain ou un jour après
J ai commandé le lundi 15h52 et j ai seulement reçu le colis le vendredi

6 de julio de 2026

Bonjour,

Merci pour votre retour.

Nous sommes désolés d’apprendre que votre commande n’a pas été reçue dans le délai de livraison attendu

Notre délai de livraison est généralement de 2 à 4 jours ouvrables après la commande. Vous trouverez plus d’informations concernant nos conditions d’expédition et de livraison sur notre site internet.

Nous mettons tout en œuvre afin de traiter et de livrer toutes les commandes dans les meilleurs délais.

Nous vous remercions pour votre compréhension.

Cordialement,
L’équipe Mylène

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestel eigenlijk al jaren en nog nooit…

Bestel eigenlijk al jaren en nog nooit een korting Bon gevraagd of gekregen
Goede producten

13 de julio de 2026
Opinión espontánea

Beste mevrouw Bostoen,

Hartelijk dank voor uw jarenlange vertrouwen in Mylène en voor uw fijne woorden over onze producten!

We werken niet met een vaste kortingsbon, maar organiseren wel regelmatig leuke acties en promoties. Op dit moment vindt u ook interessante aanbiedingen op onze website. Neem zeker regelmatig een kijkje en volg ons ook via onze sociale media om op de hoogte te blijven van onze nieuwste acties.

Nogmaals bedankt voor uw loyaliteit en graag tot een volgende bestelling!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Heel de verpakking was nat

Heel de verpakking was nat, stuk

5 de julio de 2026

Beste mevrouw Wilder,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Wat vervelend om te lezen dat uw verpakking nat en beschadigd is aangekomen. Dat is uiteraard niet de bedoeling en voldoet niet aan de service die wij willen bieden.

We nemen hierover persoonlijk contact met u op om samen naar een passende oplossing te zoeken.

Mocht u in de toekomst een probleem ondervinden met uw bestelling, dan raden wij u aan om rechtstreeks contact op te nemen met onze klantendienst via customerservice@mylene.eu. Zo kunnen wij u onmiddellijk verder helpen en snel een oplossing bieden.

Onze excuses voor het ongemak. Bedankt voor uw begrip en uw vertrouwen.

Met vriendelijke groeten,

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Jullie hebben een moeilijke webshop…

Jullie hebben een moeilijke webshop ander adres voor levering heb ik gewoon niet klaar gekregen echt niet fijn om te bestellen.. gratis zonnecrème eerst niet gekregen wel nageleverd waarvoor dank ..

3 de julio de 2026

Beste mevrouw Voets,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Jammer om te lezen dat u moeilijkheden hebt ondervonden bij het ingeven van een afwijkend leveringsadres. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn. We nemen hierover persoonlijk contact met u op om uit te leggen hoe u dit eenvoudig kunt instellen bij een volgende bestelling.

Fijn om te horen dat u de gratis zonnecrème goed hebt ontvangen.

Hartelijk dank voor uw vertrouwen. Wij staan graag opnieuw tot uw dienst.

Met vriendelijke groeten,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn bestelling zou afgelopen zaterdag…

Mijn bestelling zou afgelopen zaterdag bezorgd zijn maar dat was niet. Na contact zou het pakket op huisnummer 36 bezorgd zijn. Daar geweest ook niet bezorgd. Kon ook bijna niet gezien het tijdstip van bezorgen omdat het een winkel is. heb ik laten weten en daarna niets meer vernomen. Ben jaren klant en heb voor veel geld gekocht en ben altijd tevreden geweest maar nu de bezorging fout is gegaan, vind ik de communicatie slecht. Ik begrijp dat het niet jullie schuld is maar ik moet wel via jullie zaken doen.

2 de julio de 2026

Beste Van Bree,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons oprecht dat de levering van uw bestelling niet is verlopen zoals verwacht en dat u hierover teleurgesteld bent. We begrijpen uw frustratie.

We verwijzen graag naar onze eerdere e-mail van 7 juli, waarin we u een update hebben gegeven over uw dossier. We nemen bovendien persoonlijk opnieuw contact met u op om samen naar een passende oplossing te zoeken.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor uw geduld en begrip.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestellen ging heel makkelijk

Bestellen ging heel makkelijk, het zijn TOP wasprodukten. Eigenlijk alles van mylene, maar we blijven het spijtig vinden dat de textiel eruit gehaald is....

3 de julio de 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review.

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over Mylène en onze producten. We zijn blij dat het bestellen vlot en gemakkelijk verloopt.

We begrijpen heel goed dat u het jammer vindt dat de textielproducten uit ons assortiment zijn verdwenen. Bedankt dat u dit met ons deelt. Uw feedback en betrokkenheid als trouwe klant betekenen veel voor ons.

Dank u wel voor uw vertrouwen en we hopen u nog te mogen blijven verrassen met onze producten.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

comment recevoir une réduction promise?

Facile d'utilisation et de commande mais ne tient pas ses promesses quand il s'agit de réduction : la publicité disait que l'article le moins cher était gratuit, la réduction n'a pas été faite. J'ai du payer la totalité des produits commandés. Il y en avait quand même pour plus de 100 euros

30 de junio de 2026

Bonjour,

Merci d’avoir pris le temps de partager votre expérience.

Afin de vérifier votre dossier et de mieux comprendre la situation, nous allons prendre contact avec vous personnellement dans les plus brefs délais.

Merci pour votre confiance et votre patience.

Cordialement,
L'équipe Mylène

8 consejos para escribir buenas reseñas.