Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trygt, gennemsigtigt, og lige til. Nu har jeg handlet met myskin i mere eller mindre grad siden 2020 og jeg har aldrig en finger at sætte på noget som helst. En enkelt gang oplevede jeg at have best... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bestilte en pakke fredag og fik den allerede lørdag – altid lynhurtig levering fra myskin.dk! Har handlet her flere gange og har aldrig haft problemer. DAO hjemmelevering er super praktisk, og som med... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg havde bestilt to forskellige produkter fra deres hjemmeside, en Oil balm, og en Gel cleanser. pakken kom i tide (1-2 dage) men jeg havde modtaget to af den samme gel cleanser stedet for... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været fast kunde hos my-skin igennem et par år og det har altid været ubeklageligt! Fantastisk stort udvalg af produkter, hurtig levering og altid vedlagt en masse små prøver. Min absolut go-t... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de artículos de belleza
  2. Tienda de cosméticos
  3. Clínica dermatológica

Escrito por la empresa

Dansk webshop med stort udvalg af populære koreanske hudplejeprodukter der er yderst effektive og velegnet til alle hudtyper og forskellige behov. 🌟 Prismatch i DK 🕓 1-3 dages levering 🚚 Fri fragt over 399 kr 🎁 Gratis gave over 499 kr

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 60% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Frygtelig indpakning

Produkterne er fine men elendig indpakning. Min pakke kom fuldstændig smadret både udvendigt og indvendigt, heldigvis var produkterne ikke i stykker, men det kunne de ligeså nemt have været!

13 de abril de 2026

Ekstremt dårlig oplevelse

Ekstremt dårlig oplevelse. Sendte varer retur til dem. Fik dem tilbage med fragtfirmaet. De reagerer ikke på henvendelser overhovedet hverken tlf. eller kontaktsiden. Kan virkelig IKKE anbefale!

3 de marzo de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trygt, gennemsigtigt og lige til.

Trygt, gennemsigtigt, og lige til.
Nu har jeg handlet met myskin i mere eller mindre grad siden 2020 og jeg har aldrig en finger at sætte på noget som helst. En enkelt gang oplevede jeg at have bestilt en stor ordre hvor jeg oplevede at et enkelt produkt blev glemt. Jeg tog kontakt til myskin.dk med det samme og allerede samme dag blev det glemte produkt sendt til mig uden ekstra betaling.

12 de marzo de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

I ordered products since 20th January…

I ordered products since 20th January but I only received a notification of order placement completed, I haven’t received any tracking number only order number. I have been trying to contact you in different ways but no answers. Can I know what’s going on. 269360 That’s my order number.

20 de enero de 2026

Respuesta de Myskin.dk

H Salome, regarding your order (Order #269360), DAO temporarily held the parcel for an inspection because the outer packaging appeared damaged. This is a standard procedure to ensure the contents are OK before delivery. We also proactively contacted you on 23 January after DAO informed us about the inspection. The shipment was then released and delivered on 28 January.

If you didn’t receive our message, or if anything arrived damaged/missing, please contact us.

Bedrageri

Sendte min varer men lod mig ikke returnere den. Læste mine beskeder og ignorerede dem.

26 de enero de 2026

Respuesta de Myskin.dk

Hej og tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse.

Vi vil meget gerne hjælpe, men vi kan desværre ikke se, hvilken henvendelse du henviser til, eller hvilke beskeder du mener, vi har læst uden at svare.

Du må gerne sende mig en besked på kontakt@myskin.dk med mere info. Så kan vi finde sagen med det samme og hjælpe dig videre med returnering eller en løsning.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

trustworthy og hurtig levering!

pakken kom i tide (1-2 dage)

men jeg havde modtaget to af den samme gel cleanser stedet for den oil balm jeg bestilte.
Vi er selfølgelig alle mennesker og laver fejl en gang imellem
de var meget hurtige til at rette deres fejl og havde allerede sendt det rigtige produkt den følgende hverdag!

bestiller altid mine skincare produkter fra denne hjemmeside så kan klart anbefale :)

22 de enero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg giver MySkin 5 stjerner for deres…

Jeg giver MySkin 5 stjerner for deres virkelig gode kundeservice. Jeg bestilte en pakke den 28. december, men fik den 31. december besked fra DAO om, at pakken var leveret foran min dør – uden at jeg nogensinde havde modtaget den.

Jeg skrev frem og tilbage med DAO og efterlyste pakken, men de kom frem til, at der ikke var mere, de kunne gøre, og bad mig kontakte MySkin som afsender.

MySkin håndterede sagen virkelig professionelt og imødekommende og valgte at sende mig en erstatningspakke uden problemer. Det satte jeg stor pris på.

Jeg kan klart anbefale myskin.dk – deres service er i top, personalet er sødt og hjælpsomt, og man kan altid regne med dem.

12 de enero de 2026

7 de diciembre de 2025

Hej Benjamin,

Tusind tak for din besked, det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores service!

Det betyder meget for os at kunne yde en god service til vores kunder og at i er glade & tilfredse. Vi glæder os til, at ku få lov til at hjælpe dig igen i fremtiden! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stort produktudvalg og konkurrencedygtige priser

Alle mine købsoplevelser hos Myskin har været positive – alt fra produktudvalg og priser/tilbud til købsflow og leveringstid af ordre. De små "samples" der medfølger i hver bestilling er en prisværdig service, som giver mulighed for at teste et nyt produkt af.

28 de noviembre de 2025

Hej Malina,

Tusind tak for din besked, det glæder os at høre, at du er tilfreds med os hele vejen rundt!

Fin oplevelse

Hurtig levering af varen

2 de diciembre de 2025

Hej Signe,

Gode produkter + hurtig levering

30 de noviembre de 2025

Hej Mathilde,

Tusind tak for din besked, det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores udvalg, samt levering!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

E-mail spam

Alt fungerede egentlig super fint, min vare var pakket rigtig godt og den kom hurtigt på trods af Black Friday, men det ødelagde godt nok min oplevelse en del at modtage intet mindre en 22 mails indenfor det samme minut hvor Myskin beder om en trustpilot anmeldelse.

3 de diciembre de 2025

Hej Julie,

Tusind tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på det. Vi er rigtig glade for, at din ordre kom hurtigt frem og var godt pakket, men vi er virkelig kede af, at du modtog 22 mails om en Trustpilot-anmeldelse. Det er selvfølgelig ikke meningen.

Det må være en teknisk fejl, for vores system er sat til kun at sende én anmeldelsesmail efter en ordre. Hvis du kan svare på en af de mails, eller sende os dit ordrenummer, så kigger vi på det med det samme og sørger for, at det ikke sker for andre.

Tak igen fordi du sagde det til os. Vi sætter stor pris på det, og på at du handlede hos os. Ønsker dig en rigtig god dag.

meget godt og hurtigt

meget godt og hurtigt
gode priser

28 de noviembre de 2025

Hej,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, godt produkt til en god pris.

29 de noviembre de 2025

Hej Maja,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Spændende produkter til gode priser

Spændende produkter til gode priser. Hurtig levering + små vareprøver… what’s not to like :)

25 de noviembre de 2025

Hej,

Tusind tak for din besked, det glæder os at høre, at du er tilfreds med os, hele vejen rundt!

Pakken kom efter 1 dag

Pakken kom efter 1 dag, og produkterne var så gode

30 de noviembre de 2025

Hej Asta,

Tusind tak for din besked, det glæder os at høre, at du er tilfreds med os!

Vi glæder os til, at ku få lov til at hjælpe dig igen i fremtiden! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hjemme siden var nem og navigere i og…

Hjemme siden var nem og navigere i og jeg fik ordren hurtigt.

21 de noviembre de 2025

Hej Dorthe,

Tusind tak for din besked, det glæder os at høre, at du er tilfreds med side og leveringen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var virkelig hurtigt levering

Det var virkelig hurtigt levering, jeg tilfreds, highly recommand

25 de noviembre de 2025

Hej Anastasie,

Nemt at bestille

Nemt at bestille, super kundeservice

26 de noviembre de 2025

Hej Carina,

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.