Jeg bestilte bryllupsinvitationer og bordnumre herfra og det var et super godt resultat og blev leveret hurtigt. De har hurtig og god kundeservice. Vi havde problemer med at rykke rundt med noget i sk... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Meget meget tilfreds med det hele. Virkelig god kundeservice - de svarede hurtigt og var meget behjælpelige. Er meget glad for de invitationerne jeg har modtaget. Kvaliteten er virkelig god. Lev... Ver más
Vi bestilte velkomstskilt, invitationer og program-kort. Der var lige en fejl 40 hvad angik invitationerne, men med den fantastiske kundeservice var det klaret på nul komma fem til UG! Alt var perfek... Ver más
Vi havde bestilt vores bryllupsinvitationer hos Myspecialday.dk. Da de ankommer med posten, ser vi til vores store overraskelse at alle 40 er af deres demo tekst. Min forlovede kontakter Myspecialday... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Alles ging fout met mijn bestelling
Alles ging fout met mijn bestelling. De drukkwaliteit was wazig, de kleuren leken totaal niet op het voorbeeld en de levering was te laat. Toen ik klaagde, boden ze geen echte oplossing en gaven ze mij de schuld. Echt onprofessioneel.

Respuesta de Myspecialday
Ze hebben mijn trouwvoorbereidingen verpest
We vertrouwden hen onze trouwkaarten toe en het werd een nachtmerrie. De bestelling was onvolledig, er ontbraken kaarten en ze weigerden op tijd vervangingen te sturen. Door hun slordigheid zaten we weken voor de bruiloft in de problemen.

Zodra ze je geld hebben
Zodra ze je geld hebben, maakt het ze niets meer uit. Ik heb uren besteed aan het ontwerpen van de uitnodigingen en ze kwamen terug met spelfouten die helemaal niet in mijn bestand stonden. Hun reactie? Nog een keer betalen als ik het gecorrigeerd wil hebben. Schandalig.

Respuesta de Myspecialday
Een totale ramp van begin tot eind

De slechtste klantenervaring ooit
Ik heb er echt spijt van dat ik hier ooit iets besteld heb. Ze stuurden me de verkeerde uitnodigingen en toen ik contact opnam met de klantenservice deden ze alsof het mijn fout was. De toon was neerbuigend en onbeleefd. Ik zou dit bedrijf aan niemand aanbevelen, zeker niet voor een belangrijke gelegenheid.

Super tilfreds!!
Flotte produkter, hurtig levering og rigtig god service. Der var noget tekst på vores (rimelig store) ordre, som stod lidt anderledes end det så ud til på skærmen, da vi lavede dem. Det skrev jeg til kundeservice og straks fik vi tilsendt en ny ordre med teksten rette. 👍
Super hurtigt levering og ekstremt god service
Super hurtigt levering og ekstremt god service angående spørgsmål inden bestilling. Mindre fejl i produktionen blev rettet og sendt dagen efter det blev opdaget.
Super kvalitet produkt - præcist som ønsket og beskrevet :)
Verdensklasse
Virkelig god service fra Mikkel! Mindre fejl på vores invitationer, så de blev rettet I HÅNDEN udover dette, så rettede han da også lige min egen noget kritiske stavefejl - uden beregning - kæmpe anbefaling herfra! Derudover lyn-hurtig levering - havde den dagen efter.
Har aldrig oplevet en så dårlig service…
Har aldrig oplevet en så dårlig service og kommunikation.
De sender forkert og har skrevet noget på deres hjemmeside forkert, og derefter mener de vi skal bruge det de sender og vil hverken kompencere eller andet.
Varebeskrivelse og billeder svarer påminden måde til det man får.
Vi har virkelig forsøgt at tale med dem, men bliver kun beskyldt for at sende brugte ting retur, og for at ville have mange penge retur.
Bestil der ALDRIG, det er simpelthen det værste firma vi nogensinde har bestilt ved.
Pas på jer selv og jeres store dag, bestilt ikke her!

God kvalitet
God kvalitet - rigtig flot produkt, hurtig levering.
Svarede hurtigt (trods det var weekend) og fik rettet den fejl jeg selv var kommet til at lave med det samme 🙈 god service!!
Glæder mig til at sende de flotte…
Glæder mig til at sende de flotte invitationer ud til min fest. Nemt at designe og hurtig levering.
Super flotte fotostriber og barnedåbsinvitation
Har bestilt barnedåbsinvitation og fotostriber på my special day - de blev bare super flotte!!!
Og da jeg var sent ude var det også rigtig fedt med hurtig levering - og jeg kunne designe det selv så det blev lige som jeg gerne ville have det.
Kan kun anbefale dem :)
Fantastisk kvalitet af billeder trods…
Fantastisk kvalitet af billeder trods det var mobilbilleder😍
Et meget professionelt og stilet look af vores dåbsinvitationer. Vi vil helt sikkert bruge denne side igen til nye invitationer i fremtiden🤩
Dårlig service + uprofessionel opførsel
Jeg har sjældent oplevet så ringe kundeservice som her. Efter at have modtaget et skilt med en fejl – en fejl, som virksomheden SELV har lavet – kontaktede jeg dem for at få det rettet. Svaret? At de ikke kan hjælpe mig, og at det er min fejl.
Ikke nok med at de nægter ansvar, de svarer også på en ekstremt uprofessionel måde, fyldt med stavefejl og uklare sætninger, som om de slet ikke tager deres kunder seriøst. Det virker ærligt talt, som om de kun er ude efter penge.
Som “kompensation” tilbyder de 50 %, selvom fejlen ligger 100 % hos dem. Det er simpelthen uacceptabelt. En seriøs virksomhed ville tage ansvar for deres egne fejl – det gør denne ikke.
Jeg vil på ingen måde anbefale dem og vil opfordre andre til at styre langt udenom.

Respuesta de Myspecialday
Trykfejl, uhøfelig og ikke samarbejdsvillig
Jeg skulle til at bestille et forlovelsesskilt. Da jeg modtog mine varer, opdagede jeg, at de havde lavet en trykfejl. Jeg viser dem, hvordan jeg har lavet mit forlovelsesskilt, og hvordan det skal være. Og sender dem billedet af det. Men de påstår stadigvæk, at det er min fejl, selvom jeg har bevist dem, hvordan jeg skulle lave skiltet. De er ikke til at samarbejde med. De svarer ikke på deres opkald, når man ringer til dem. De svarer ikke på mine mails. Og svarer meget uhøfeligt og flabet igen. Og i stedet tilbyder de 50% for at bestille endnu et skilt. Frem for at se indad og indrømme, at de har lavet en fejl. Hele min service var uaceptapel. Bestillingen, da den kom, var slet ikke som på billedet og man kunne se trykfejlen. Jeg vil aldrig bestille her igen. Og jeg råder jer alle sammen til at spare nogle penge. Fordi de er slet ikke samarbejdsvillige og har ikke styr på deres arbejde

Respuesta de Myspecialday
Blev bare så glad da jeg modtog…
Blev bare så glad da jeg modtog invitationerne med posten. Så flotte og i rigtig god kvalitet. Det er så skønt at man selv kan redigerer/lave sine egne invitationer på jeres hjemmeside med jeres skabeloner. Vi brugte lidt tid på det, men resultatet er bare fantastisk.
Super god og hurtig service
Super god og hurtig service. Har bestilt invitationer, bordkort, bordnumre og et stort skilt, og alt ser super fint ud. På trods af skade på skilt ved levering, blev der svaret inden for 15 min., og to dage efter modtog jeg nyt skilt. Kan kun anbefale.
Flot kvalitet og rigtig god service
Vi havde designet og bestilt nogle flotte bryllupsinvitationer fra hjemmesiden, og opdager til vores store ærgelse at de af en eller anden uforklarlig grund er trykt med standardteksten og ikke i vores eget design, vi kontakter myspecialday og få dage senere ligger vores invitationer klar i pakkeshoppen med den helt rigtige tekst, og i flot og lækker kvalitet, fantastisk service, TAK.
Alt fra bestilling til levering er bare…
Alt fra bestilling til levering er bare gået over al forventning, TAK og hermed min bedste anbefalinger
God oplevelse
Vi var en smule skeptiske da der ikke var mange anmeldelser af virksomheden. Vi bestilte tirsdag aften og allerede torsdag modtog vi det fineste velkomstskilt samt menukort. KÆMPE anbefaling herfra.
La experiencia Trustpilot