Consulta las opiniones de los clientes
Mit produkt var leveret inde for 1-2 dage. Jeg modtog et produkt, der var gået i stykker under leveringen. Jeg kontaktede dem og modtog hurtigt svar. De beklagede og sendte mig et nyt produkt, som jeg... Ver más
Dejlig nem hjemmeside at naviger rundt på. Fandt hurtigt hvad jeg skulle bruge. Yoga pøllen passede rigtig godt til beskrivelsen og jeg fik den hurtig leveret. Min saltlampe kom sikkert frem - pakk... Ver más
Varen var anderledes, mindre end jeg havde forventet. Troede at pøller havde standard mål. Men åbenbart ikke.
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
MySpirit.dk er en dansk webshop med fokus på produkter til meditation, yoga, krystalsmykker, selvudvikling og mental sundhed. Vi tilbyder nøje udvalgte varer, der støtter din rejse mod balance og velvære – fra meditationsudstyr og yogatilbehør til smukke krystalsmykker og personlige plejeprodukter. Hos os får du kvalitet, hurtig levering og en service, der sætter dine behov først. Velkommen til MySpirit.dk
Información de contacto
Dinamarca
- info@myspirit.dk
- myspirit.dk
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering og fint lille kort med…
Hurtig levering og fint lille kort med håndskrevet - kan klart anbefales⭐️
Hurtig levering og grundig indpakning…
Hurtig levering og grundig indpakning af lamper👍
hurtig reaktion
det skal gennemlæses igen et par gange,-der ses flere genkendelige træk.
Var i tvivl om hvilken yogamåtte der…
Var i tvivl om hvilken yogamåtte der var bedst til mit behov, men efter super vejledning fandt vi det rette match.
Tak for fremragende service
Levering gik hurtigt ingen problemer…
Levering gik hurtigt ingen problemer varer er i orden perfekt bruger nok shopen igen
Varen kom hurtigt og sikkert 👍🏻
Varen kom hurtigt og sikkert 👍🏻
Og så er det da mega hyggeligt at få en personlig håndskrevet hilsen
Lækre varer og gave med i pakken
Lækre varer og gave med i pakken, sammen med en sød personlig hilsen. Det er sådan et sted jeg vil huske positivt :)
Super oplevelse
Super oplevelse! Smukke produkter der matcher billeder i shoppen. Hurtig afsendelse og godt pakket ind. Vedlagt var der endda et håndskrevet kort og en gave (en rigtig gave) Jeg blev faktisk blæst helt bagover. TAK. Mvh Nicola
Dejlig oplevelse at handle hos jer
Hurtig, behagelig og professionel hjælp med en problemstilling, jeg havde. Dejlig oplevelse at handle hos jer. Det bliver nok ikke sidste gang, jeg handler med jer. 😊
Hurtig levering og godt beskyttet
Hurtig levering og varen var super godt pakket ind, så intet at være nervøs for hvis man bestiller en tung og eller skrøbelig vare.
Vildt god service🙌
Super kvalitets produkter
Super kvalitets produkter, købte forskellige armbånd til både mig og kæresten.
Hurtig og sikkert leveret - god service
Min saltlampe kom sikkert frem - pakket rigtig og sikkert ind.
Tak for god service
Jeg havde bestilt en Himalaya-saltlampe…
Jeg havde bestilt en Himalaya-saltlampe og var spændt på, hvordan den ville klare turen med posten - men Myspirit havde pakket den SÅ fint og forsvarligt ind. Tak for god service og omtanke :)
Super fine varer
Super fine varer, som lever op til både billede og tekst. Har købt både yoga udstyr, saltlampe og en lille glad Budda, og vil helt sikkert handle der igen. Rigtig fin service og hurtig levering
Superservice👍👍👍
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.