In mijn nopjes (namens ons logies ;-)) met dit overkoepelend boekingsplatform!
Als logiesuitbater ben ik zeer enthousiast over Mytourist omdat het een Nederlandstalig, zeer gebruiksvriendelijk en betaalbaar platform is via dewelke boekingen via verschillende kanalen tot bij mij komen. Het betreft zowel rechtstreekse boekingen via onze website als boekingen via AirBnB, Booking.com en dergelijke meer. Ik ben gelukkig met de stipte, vriendelijke en correcte service. Met een vraag blijf je nooit lang zitten ;-) Gelukkig hoef ik niet teveel vragen te stellen, want er staan uitgebreide, goed begrijpbare handleidingen online.
Een bekwame, enthousiaste ploeg staat aan het roer van Mytourist. Een dankjewel is hier op z'n plaats!
Werkt heel goed
Werkt heel goed. Hadden eerst een ander systeem maar dat was veel te ingewikkeld voor wat wij nodig hebben. MyTourist is simpel en de klantenservice reageert snel als je ergens niet uitkomt. Booking.com sync doet wat het moet doen.
Super goede ervaring met My Tourist
Super goede ervaring met My Tourist
We zijn al 5 jaar klant.
Goede en snelle service maandelijks update via Mail of Video...
Tevreden klant uit Spanje
Altijd een snel antwoord op vragen
Altijd een snel antwoord op vragen
Het pakket biedt veel mogelijkheden…
Het pakket biedt veel mogelijkheden waardoor het in eerste instantie wellicht complexer overkomt. Maar de beschikbare hulpmiddelen zijn uitgebreid en ook de hulpvraag via de site wordt snel en vakkundig beantwoord.
Slechte support
Wel goedwillende mensen, echter..... Je kunt gratis een proefaccount krijgen om uit te proberen. Mooi, maar dit proefaccount is niet geheel functioneel. Dat komt pas als je een account koopt. En dan blijkt dat je in een IT spinneweb terecht bent gekomen. Hier, met de software van mytourist, valt niet te werken zonder dat je een IT achtergrond hebt. De support bestaat uit een aantal instructie video's die veel te oppervlakkig zijn voor de gebruiker. Oplossing zou kunnen zijn om iemand in dienst te nemen die bij de gebruiker ter plaatse alles compleet installeerd. Dus blijf hier weg tenzij u bovengemiddeld bekwaam bent op IT gebied. Vindt 't jammer dat dit nederlands initiatief nooit echt van de grond zal komen door de inflexibiliteit van de leiding.
Sterk aanbevolen hotelsoftware
Recent deze software ontdekt van jonge mensen die hun klanten centraal zetten en uitstekende service leveren. Hun platform is intuïtief, gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk geprijsd. Geen verborgen kosten, een alles in één prijs. Echt een aanrader.
Más información sobre otros tipos de reseñas.