Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En hjemmeside der er virkelig god at finde rundt i. Billige i forhold til andre sider ( molly kunne ikke finde den billigere) Jeg rodede noget rundt i min ordre, men blev efterfølgende ( indenf... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når man hver gang får en lille “tak for ordren - vi har lige lagt en lille gave med” skrevet med kuglepen på følgesedlen, fortjener det dælme 5 stjerner. Jeg skriver utroligt sjældent anmeldelser,... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos jer! Bestillingen af plejeprodukter til min hund kom hurtigt, og jeg blev positivt overrasket over den søde gave – en lækkerbisken til hunden – samt den per... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg oplevede rigtig god kundeservice. Da det produkt jeg havde bestilt ikke var på lager alligevel, blev jeg hurtigt ringet op og fik tilbudt et andet stort set identisk produkt. Fik en god forklaring... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de animales

Escrito por la empresa

MyTrendyDog er en dansk E-mærket webshop med salg af kvalitets hunde-udstyr og tilbehør. Vi fører mange brands såsom Alpha Spirit, KW, Kong, Chuckit, Flexi, Ficcaro, Dogman, Curli, Diafarm, Petosan,Trixie, m.fl.✅Billig fragt kun 39 kr.✅Ordre modtaget inden kl.14.00 sendes samme dag. ✅Gratis Fragt til pakkeshop ved køb over 499, og under 19 kg. ✅Webshoppen er åben 24/7 ✅Afhentning kan ske efter aftale.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Super god betjening

Super god betjening. Det eneste sted der har min hunds yndlingsbamse🐙 super hurtigt levering og gave med
Tusind tak for god service😊😊

30 de enero de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God oplevelse hele vejen igennem

Nem at finde rundt i weshoppen. Jeg fandt hundebørsten jeg skulle bruge på ingen tid.
Hurtig afsendelse. Og så den fine håndskrevne hilsen med en lille gave til hunden. Tusind tak. Jeg føler der bliver gjort rigtig meget ud af min lille ordre. Og lagt meget hjerteblod i oveni.❤️
Og hurtig respons fra Allan.
Jeg kommer igen. 🤗

3 de enero de 2026

Hjemmesiden er overskuelig

Hjemmesiden er overskuelig, hurtig levereret i en fin pakke, hvor varerne er lagt så de "låser" ved transporten, hvilket medfører at alt kommer hele og flot pakket frem. Alt det leverede passede til bestillingen med en venlig hilsen fra afsenderen og en godbid til Balder :-)

20 de diciembre de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.