Myyscoot

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fusk.. bestilte et ildbord og pengene er hævet, men har aldrig modtaget noget bord. Politiet gør intet🤬

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er ligeledes blevet snydt af facebook og Myyscoot. Begge er svindlere. Faceboook fordi de ikke udelukker tyve ved at kræve nem-idadgang ved oprettelse af en facebook account der bruges til... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

DETTE ER JO BARE TULL.. Vi bestilte en peis og betalte 1.999,- kr den 20.06.2022. INGENTING kommer men varen er trukket fra konto. FÅR DISSE LOV Å BARE LURE PENGER FRA FOLK MED FACEBOOK SIN VELSIGN... Ver más

Información sobre la empresa

Información de contacto

Fusk.

Politiet gør intet🤬

15 de octubre de 2022

DETTE ER JO BARE TULL..

DETTE ER JO BARE TULL..
Vi bestilte en peis og betalte 1.999,- kr den 20.06.2022.
INGENTING kommer men varen er trukket fra konto.
FÅR DISSE LOV Å BARE LURE PENGER FRA FOLK MED FACEBOOK SIN VELSIGNELSE?

19 de junio de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg er ligeledes blevet snydt a Facebook og myyscoot

Jeg er ligeledes blevet snydt af facebook og Myyscoot.
Begge er svindlere.
Faceboook fordi de ikke udelukker tyve ved at kræve nem-idadgang ved oprettelse af en facebook account der bruges til at handle fra.
Myyscoot fordi de bare er nogle svindlere.

med venlig hilsen
Henrik BJERg

7 de septiembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Svindelfirma har købt en grill til 1999…

Svindelfirma har købt en grill til 1999 kr. den 10.06.22 den har stået stille siden den 29.06.22. Facebook lader dem åbenbart reklamerer videre. De er åbenbart ligeglade med hvem der reklamere hos dem, bare de får penge for reklamen.

17 de agosto de 2022

Desværre fup-firma

Desværre fup-firma, hold jer væk - det koster unødigt tid at få penge tilbage efterfølgende, så betal hellere mere for firma, der ikke kører falske annoncer, jeg faldt i med grillbord, originalfirma advarer mod fup

8 de agosto de 2022

varer er ikke leveret

bestilte grill til 1499 kr. efter flere rykker fik jeg en order bekræftelse. bedt om track og trace de skrev at jeg havde modtaget. NOT!! lavet indsigelse hos NETS, spærret kortet og nu venter for penge som kommer nok aldrig. FACEBOOK SVINDEL!

27 de julio de 2022

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.