Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top resultater lige meget hvilken behandling men for hos dem. Behandleren muskan ved præcis hvad du behøver hvis du er usikker på hvilken nyt forandring vil passe dit ansigt og formen. Kæmpe anbef... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

NadimClinic er etableret af Nadim-familien, som er en professionel klinik med dygtige læger og sygeplejersker, der er specialiseret inden for kosmetik.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg fik lavet botox ved hende

Jeg fik lavet botox ved hende. (Pande) og lavet filer i læber. Men resultaterne var slet ikke at se ved botoxen. Jeg fik rettet det efter jeg klagede over det. Hvor hun siger hun er forsigtig. Anden gang, heller ikke de store resultater. Nu skal jeg have rettet det tredje gang - og nu her en månede efter filler i læberne. Er de også migreret.
Jeg er så ærgerlig over jeg valgte dette sted, ærgelig over at være blevet henvist med god udtalelse, da dette er langt langt fra min oplevelse. Øv. Jeg er spændt på min tredje rettelse nu.

28 de febrero de 2026

Botox og filler på 1. Klasse

Muskan er Horsens' ultimative botox og filler Queen. Nu har jeg gået hos hende gennem de sidste par år. Og hver gang bliver jeg mødt med et smil. Hendes arbejde er upåklageligt 1. Klasse

4 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været hos Nadim Klinikken i…

Jeg har været hos Nadim Klinikken i Horsens mange gange, og jeg kan virkelig anbefale dem på det varmeste. De er utroligt professionelle og skiller sig ud ved, at de virkelig interesserer sig for patienten og for, hvad man ønsker at opnå. Det føles aldrig som “bare en behandling” – de gør en forskel og tager sig tid til at lytte og give råd, der passer til den enkelte. Hele oplevelsen er præget af dygtighed, omsorg og høj kvalitet. En klinik jeg absolut kan anbefale!

28 de septiembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Muskan montage mine bedste anbefalinger

Jeg fik lavet Botox i pande og mellem bryn hos Muskan i torsdags. Hun er rigtig dygtig. Jeg har normalt migræne, så det har hjulpet en del. Jeg er fra Aarhus og får lavet mine behandlinger i Aarhus normalt, men fremadrettet køre jeg til Horsens og får mine behandlinger. Jeg anbefaler alle klinik Nadim, trods deres priser, er de proffesionelle.

25 de septiembre de 2025

Fantastisk klinik

Fantastisk klinik! Jeg har altid haft en super god oplevelse her. Personalet er både dygtige og professionelle, og man føler sig tryg og godt taget imod. Behandlingerne er altid i top – kan kun varmt anbefales!

25 de septiembre de 2025

Yderst tilfreds kunde

Jeg har fået lavet botox behandling af flere omgange hos Nadim Clinic og det kan jeg stærkt anbefale til andre! Jeg fik lavet botox af Muskan, og første gang var hun var så dygtig til at sætte mig ind i hvordan behandlingen foregår, og hvad jeg kan forvente efterfølgende efter behandlingen. Jeg var i trygge og gode hænder hos hende, og fik gode resultater. Nadim Clinic kan varmt anbefales herfra!😍🙏

1 de septiembre de 2025

Jeg kan KUN anbefale Nadimclinic

Jeg kan KUN anbefale Nadimclinic, de er de sødeste, mest kompetente og dygtige behandler jeg har oplevet, og jeg har oplevet et par stykker efterhånden! ❤️ jeg har været stam kunde hos dem længe og det kommer til at forsætte! Jeg vil og kommer til at anbefale dem til alle på min vej❤️❤️❤️

21 de julio de 2025

Kæmpe anbefaling

Lidt nervøs for priserne i starten da jeg synes de er meget konkurrencedygtige, men hold nu op et godt sted. Du bliver venligt taget imod og beroliget, og så er processen super hurtig, og dygtige behandlere 🤎

Anbefaling herfra!

7 de mayo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har været hos Nadim Clinic for at…

Jeg har været hos Nadim Clinic for at få lavet læber og Botox, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! Behandlingen blev udført af Muskan, og hun var utrolig sød, imødekommende og meget omsorgsfuld gennem hele processen. Hun sørgede for, at jeg følte mig tryg og godt tilpas, og resultatet er fantastisk – jeg ser virkelig strålende ud! Jeg vil helt klart anbefale Nadim Clinic og Muskan til alle, der overvejer lignende behandlinger. Tak for en fantastisk oplevelse

17 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top resultater lige meget hvilken…

Top resultater lige meget hvilken behandling men for hos dem.
Kæmpe anbefaling her fra.

19 de febrero de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.