Virkelig god shampoo og balsam 🧼 lang holdbarhed og duft - virkelig meget bedre end normal shampoo og vil ikke undvære det
Consulta las opiniones de los clientes
Min bekymring var, at mit lange hår ikke fik nok pleje og at balsambaren ikke kunne gøre det glat nok. Dog er min bekymring gjort til skamme. Det er rigtig gode og nemme produkter at anvende. Jeg ve... Ver más
Jeg er mega glad for mine shampo og balsam bar det funger virkelig godt i mit hår og jeg vil til en hver tid anbefale det til andre 👍🏻🤩
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg er mega glad for mine shampo og…
Virkelig god shampoo og balsam
Virkelig god shampoo og balsam
Jeg valgte at prøve jeres produkter
Jeg valgte at prøve jeres produkter, da det er uden kemi godt for mig og godt for miljøet! Og jeg må sige, at det er den bedste shampoo og balsam prøvet længe. Mit hår er så blødt og lækkert. Og meget sundere, at se på. Jeg har lige modtaget jeres bodywash og glæder mig til at prøve den.
Lækker shampoo med dejlig frisk duft
Lækker shampoo med dejlig frisk duft. Lang holdbarhed pr vask.
Jeg har brugt denne shampoo/balsam bar…
Jeg har brugt denne shampoo/balsam bar i ca et halv år
Mit hår er blevet kraftigere
Og meget sundere at se på
Ment og lækkert at bruge 🙂
Mvh.Anette Enghave
Jeg har aldrig haft så blødt hår spm
Jeg har aldrig haft så blødt hår spm
Ikke klasker sammen på 2. dagen. Ingen kløe i hårbunden og frisk duft som holder😊
Dejlig nem at bruge
Dejlig nem at bruge. Og mit hår bliver let og får naturlig fald. Giver en god fylde.
Det er første gang jeg prøver Citrus, men jeg har tidligere brugt Lavendel. Jeg er spændt på om der er en forskel,andet end duften
Den beste Shampoo jeg nogensinde har…
Den beste Shampoo jeg nogensinde har haft.
Værd at vente på
Jeg bestilte shampoo og conditioner bar og var mega tilfreds og ville gerne bestille mere men deres citrus var desværre udsolgt og der gik LANG tid før det kom igen men det er så lige meget ! Det kom på hylden igen og jeg fik bestilt og så huskede jeg HVORFOR at jeg var bleven vildt med deres produkter. Deres shampoo bsr og conditioner bar gør bare noget rigtig godt for lige netop mit hår. Det er ligesom at mit hår har fået LIV igen. Det er nemt at rede og er ligesom blieven bouncy. Det føles så lækkert.
Har nu også prøvet deres bodybars som jeg også varmt kan anbefale.
Det er simplenhen en fem ud af fem. Også god kundeservice hver gang jeg har skrevet derind.
God vind til Nærva. Håber dette firma består i mange år.
Jeg er vild med mine sæbebarer
Jeg er vild med mine sæbebarer. Håret føles blødt og lækkert.
Kropssæben er fantastisk, huden bliver lige så blød og lækker. Jeg er virkelig fan og så er det dejligt at slippe for, at slæbe plastikdunke hjem, og godt for miljøet
Tak fir det
Et gennem mange år tilbagevendende…
Et gennem mange år tilbagevendende udslet i hårbunden er forsvundet. Mit hår er blevet blødere og har mere fylde. Duften af lavendel er dejlig
Min bekymring var
Dog er min bekymring gjort til skamme. Det er rigtig gode og nemme produkter at anvende. Jeg vender aldrig tilbage til konventionelle shampoo/balsam ( heller ikke de dyre fra frisøren.. det her er bedre)
Virkelig en god hår-sæbe og balsam-bar
Virkelig en god hår-sæbe og balsam-bar. Mit hår slapper ligesom af 😊... jeg har naturkrøller og hvis håret ikke får pleje og fugt, så bliver det strid og stresset at se på.
True Danish er virkelig godt til mit hår og det ser sundt ud. Synes også at det indeholder gode og naturlige ingredienser.
Håret får meget mere fylde.
Super tilfreds 👍🏻 alletiders shampoo
Super tilfreds 👍🏻 alletiders shampoo, har aldrig haft noget bedre der har hjulpet på min hovedbund.
Blødt og sundt
Mit hår ser sundere ud og er blevet super blødt. Man skal lige lære at men faktisk ikke skal bruge så meget.
Købt jeres shampoo & balsam bar - min personlige erfaring!
Efter at ha' købt og brugt jeres shampoo & balsam bar kan jeg mit personlige feedback!
Kan virkelig godt lide konceptet af en bar i stedet for flydende shampoo og balsam! Min erfaring med jeres produkt er: at jeg kan bruge og har glæde af jeres shampoo bar, hvor jeg i forhold til Balsam baren må sige, at til mit hår fungerer den ikke. Synes ikke den giver det mit hår har brug for. Fungerer den for andre typer hår end mit er det bare fint. :) Jeg er glad for at ha' prøvet jeres produkt.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.