Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan varmt anbefale Naga. Bestilte tre glastavler hos dem, som blev leveret allerede 2 dage efter. Alle tre tavler var i fin kvalitet - smukke farver og flot finish. Den ene tavle er en kombi tavl... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Købte uge opslagstavle. Hurtig levering, men overordnet lidt skuffende produktkvalitet TIL prisen. Tilføjelse : Jeg er dog glad for produktet da det hjælper en med rent faktiske at gøre mine g... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Vi havde bestilt et spejl med backlight, men lyset virkede ikke. Der var ingen problemer da vi kontaktede NAGA. Der blev sendt en nyt spejl, som de testede inden afsendelse, og vi fik en returlabel m... Ver más

Información sobre la empresa

1. Diseñador de interiores
  2. Tienda de decoración e interiorismo
  3. Tienda de artículos para el hogar
  4. Tienda de suministros de oficina

Escrito por la empresa

Hos NAGA tilbyder vi et bredt udvalg af tavler og tilbehør til hjemmet og kontoret ✅ Vi specialiserer os i magnetiske tavler, bl.a. glastavler, opslagstavler og whiteboard tavler. Uanset om du leder efter en familiekalender til køkkenet eller et praktisk whiteboard til kontoret, har vi dét, du har brug for. Med mere end 45 års erfaring i branchen er NAGA tavler synonym med kvalitet, pålidelighed og dansk design. Vores produkter har tidligere nået ud til danske hjem og virksomheder gennem vores mange forhandlere. I dag leverer vi også direkte til kunder i hele Danmark og Europa via vores egen webshop. Besøg vores hjemmeside og opdag vores udvalg – eller kom forbi vores showroom i Horsens, hvor du kan opleve vores tavler og udvalgt boliginteriør, inden du træffer dit valg. Når du handler hos NAGA, handler du med et lille firma med personlig kundeservice. Alle kan komme til at lave fejl, både store og små. God kundeservice er det vigtigste for os, så kontakt os gerne direkte, så vi kan vende en dårlig oplevelse til en positiv!

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Effektiv med at rette op på fejl.

I var meget hurtige til at få rettet op på fejlen med levering. Meget imødekommende

26 de marzo de 2026

Hej Mette

Tusind tak for dine pæne ord! 🌟 Vi bestræber os altid på at løse eventuelle problemer hurtigt, så det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice 😊

Hav en rigtig dejlig dag.

God kundeservice

Varen levede desværre ikke helt op til mine forventninger, men servicen var helt i top. Jeg fik hurtigt en returlabel, og pengene inkl. fragt blev refunderet samme dag, de modtog varen. Hurtig og meget professionel håndtering.

31 de marzo de 2026

Hej Gitte

Du skal have tusind tak for din anmeldelse 🌞

Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med at returnere din vare, selvom produktet ikke helt levede op til dine forventninger. Vi håber, at du har lyst til at handle på naga.dk igen!

God oplevelse

Nemt at bestille, hurtig levering så ok oplevelse, vil handle her igen

27 de febrero de 2026

Hej Karina

Du skal have mange tak for din flotte anmeldelse. Du er naturligvis altid meget velkommen til at handle hos os igen!

Hav en rigtig dejlig dag

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Problemfri handel og vi kunne hurtigt…

Problemfri handel og vi kunne hurtigt afhente pakken ved deres lager.

25 de febrero de 2026

Hej Tom

Tak fordi du tog dig tid til at give os en flot 5-stjernet anmeldelse! Vi håber, du får glæde af dit køb og har lyst til at handle hos os igen.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Intet at klage over

Intet at klage over, er sendt retur og penge modtaget

29 de diciembre de 2025

Hej Carsten
Tak for din fine anmeldelse 😊
Du ønskes en rigtig god dag

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, nemt at hænge op.

26 de enero de 2026

Hej Michael

Skønt at høre, at du er glad for dit NAGA produkt! 😊

Hav en rigtig god dag

Bestilte en vin reol

Bestilte en vin reol, den passer enormt godt ind, til vores minimalistiske indretnings stil.

28 de julio de 2025

Hej Hakan

Mange tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at du er tilfreds med dit køb!

Hav en rigtig dejlig dag

Anbefales

Deres glastavler er i god kvalitet med hurtig levering

12 de enero de 2026

Hej Oliver,

Du skal have tusind tak for din fine anmeldelse! 😊

Rigtig fin service

Bestilte et verdenskort til julegave der var krøllet i kanten. Skrev til butikken, og fik tilsendt et nyt der kom få dage efter, uden nogen former for diskussion el beregning. Slap endda for bøvlet med at sende det andet retur.
Rigtig fin service, tusind tak

10 de diciembre de 2025

Hej Pernille

Selv mange tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse med vores kundeservice 😊

Hav en dejlig dag,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Selve produktet var under alt kritik.

Selve produktet var under alt kritik.. det har slet ingen styrke til at kunne holde. På billedet ser man at der står olier og så videre på hylden men det kan det overhovedet ikke holde til. Og hvis man så oven i købet skal bruge den stang der er til at hænge køkkengrej op på, ja så er den helt galt. Selve fragter og så videre behandling fra butikken er helt fint.

24 de noviembre de 2025

Hej Anders

Vi er kede af at høre, at produktet ikke levede op til dine forventninger. Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe, hvis et produkt ikke lever op til det, det skal. Du, såvel som alle vores andre kunder, er meget velkommen til at kontakte os på naga@naga.dk, hvis du fortryder dit køb eller ønsker at reklamere over et produkt. Vi vil altid gøre vores bedste for at finde en god løsning. 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God kvalitet og fine produkter

Jeg modtog nogle meget fine magnetiske opslagstavler. De kom med både skruer og kroge og alt hvad jeg skulle bruge for bare at kunne sætte dem op på væggen. Jeg er meget tilfreds med mit køb!

28 de octubre de 2025

Hej Rebecca,

Tusinde tak for de 5 stjerner. Vi sætter stor pris på at få sådan en positiv tilbagemelding :-)

Venlig personale

Venlig personale

27 de octubre de 2025

Respuesta de NAGA Denmark

Hej Signe. Sikke en dejlig besked. Tusind tak for din ordre og din flotte anmeldelse! 😊

hurtig bestilling

hurtig bestilling - hurtig modtagelse

28 de agosto de 2025

Hej Ellen,

Mange tak for de 5 stjerner. Det betyder meget at få sådan en positiv tilbagemelding :-)

God oplevelse.

27 de agosto de 2025

Respuesta de NAGA Denmark

Vi gør altid vores bedste for at give god service. Det betyder meget at få sådan en positiv tilbagemelding 😊 Mange tak

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode produkter 😊 Og virkelig hurtig…

Gode produkter 😊 Og virkelig hurtig levering ☀️

25 de agosto de 2025

Respuesta de NAGA Denmark

Tusind tak for din fine anmeldelse, Charlotte! Dejligt at høre, at du har været tilfreds med din oplevelse ☺️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Oplevede så god service da min vare…

Oplevede så god service da min vare desværre blev beskadiget under fragt og fik så tilsendt en ny varer med det samme

1 de agosto de 2025

Hej Carina

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er kede af, at din vare blev beskadiget under fragten i første omgang. Håber du bliver glad for dit køb.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smukke unikke produkter med god…

Smukke unikke produkter med god samvittighed.
Sætter pris på at kunne handle på en webshop der støtter både lokale danske designer og kvinder i Sri Lanka med deres skønne produkter og gode udvalg.
Kundeservice var perfekt og vil helt sikkert handle der igen.

24 de junio de 2025

Hej Louise,

Tusind tak for din anmeldelse.

Hvor er det skønt at høre, at du lægger mærke til vores valg af sortiment, hvor vi lægger vægt på bæredygtighed og socialt ansvar.

☺️ Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Alt OK hurtig levering

Alt OK hurtig levering

1 de julio de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.