Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nagellak zat vol haartje en stof. Dit was niet in 1 potje maar een hele set van 60 potjes nagellak. Heb een mail gestuurd en aangegeven maar helaas geen reactie of oplossing tot heden aangeboden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijke en snelle service Wederom hebben jullie weer een zeer snel en klantvriendelijke service geboden. Een bedrijf dat meedenkt en zijn afspraken nakomt. Ga zo door!

Información sobre la empresa

1. Salón de manicura

Escrito por la empresa

Nagelstad is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van verschillende nagelartikelen. Nagelstad streeft naar een overzichtelijke en makkelijke webshop. Wanneer je bij Nagelstad besteld word je daarom zoveel mogelijk op de hoogte gebracht van je bestelling. Met behulp van een professionele klantenservice en distributie-afhandeling probeert Nagelstad iedereen een fijne en zorgeloze shopping experience te bieden.

4,4

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Nagellak zat vol haartje en stof

21 de febrero de 2026

Respuesta de Nagelstad

Hey Louisa, het spijt ons om te horen dat je deze ervaring hebt gehad, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben echter geen eerdere e-mail van je ontvangen hierover.

We helpen je graag verder om dit zo snel mogelijk op te lossen. Zou je opnieuw contact met ons willen opnemen?

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had een nagelset besteld

Ik had een nagelset besteld, deze is door de vervoerder niet afgeleverd ( op de track and trace stond van wel, daarom contact opgenomen met de klantenservice
Ze hebben enorm goed geluisterd, hebben begrip getoond, meegedacht en tot een goede oplossing gekomen
Mijn grootste complimenten voor deze klantenservice

11 de febrero de 2026

Super klantenservice!!

Ik heb recent bij nagelstad een uv lamp besteld. Door een fout van de post bezorger is mijn pakket kapot aangekomen. Mailtje gestuurd om te vragen of ik nieuwe opgestuurd mocht krijgen. Hele fijne klantenservice en het probleem is opgelost! Heel erg bedankt.

9 de febrero de 2026

Respuesta de Nagelstad

Hee Sanne, bedankt voor je review, veel plezier met je nieuwe lamp!

Nagelstad :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben zeer tevreden over de…

Ik ben zeer tevreden over de bestelling. De levering was snel en alles was netjes verpakt. De producten zijn super en ook dat etuitje/ tasje met de Biab spullen erin vind ik geweldig. 🤩 super mooi.Ik ben er zeker blij mee.

27 de enero de 2026

Respuesta de Nagelstad

Bedankt voor je mooie review, veel plezier met de producten! :)

Droomervaring…

Makkelijke bestelling en supersnelle levering
mooi site

25 de enero de 2026

Respuesta de Nagelstad

Hee Nadine, bedankt voor je mooie review. Veel plezier met de producten!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Gellak enorm dik

Mijn dochter had gellak besteld maar zij vond het lastig om ermee te werken omdat het vrij dikke gellak is.
Wij hebben hierover contact opgenomen met Nagelstad. Eerst dachten we dat we geen reactie kregen maar bleek dat ons bericht niet was aangekomen. Zij hebben daarna echt snel contact met ons opgenomen en zij gaven aan dat de gellak-kleuren vrij sterk zijn gepigmenteerd, zodat het een betere dekking geeft. Ze hebben ons een paar tips gegeven die we konden proberen.
Helaas was het voor mijn dochter niet het product dat ze had verwacht en hebben we besloten om het product toch te retourneren. Hierbij zijn wij ook weer heel goed geholpen.

Over de service zijn we dus ook zeer tevreden. De mails waren vriendelijk en werden snel beantwoord, er werd echt meegedacht.

29 de enero de 2026

Respuesta de Nagelstad

Hey, wat jammer om te lezen dat je zo ontevreden bent, dat vinden we uiteraard vervelend. Wij hebben tot nu toe geen bericht van je ontvangen. Zou je ons willen mailen via klantenservice@nagelstad.nl
? We kijken altijd graag mee naar een passende oplossing.

Elk potje bevat 8 ml gellak. Het zijn inderdaad compacte potjes, maar deze zijn bedoeld voor meerdere manicures. De gellak is wat dikker van structuur; dit is bewust zo gedaan omdat het goed gepigmenteerd is en zorgt voor mooie, dekkende gelnagels.

Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je graag verder!

Nagelstad

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vriendelijke en goede klantenservice!

Snelle levering, goede producten voor goede prijzen en top klantenservice. 1 van de lampen die ik had besteld bleek defect. De klantenservice reageerde meteen de volgende dag en stuurde een nieuw product toe. Kortom, aanrader! Bestel hier zeker weer 🤗

26 de enero de 2026

Respuesta de Nagelstad

Hee Renee, bedankt voor je mooie review! Veel plezier met de nagellampen :)

Liefs, Nagelstad

Erg klantvriendelijk

Bij binnenkomst van de bestelling was er helaas een potje lek gegaan over de spullen heen. Via de e-mail contact gezocht. De eigenaar is super klantvriendelijk en meedenkend, zo was het probleem snel en netjes opgelost. Verder zijn de spullen van goede kwaliteit en perfect voor beginners.

11 de diciembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik ben niet tevreden over de gellak 60…

Bedankt voor je reactie dat neemt niet weg dat ik dit al besteld heb en open heb gehad! Ik weet niet of ik nog ga bestellen hie! Dit moet duidelijker aangegeven worden op de site en niet naderhand! Ben 69 euro kwijt en heb nog niks

11 de diciembre de 2025

Respuesta de Nagelstad

Hi Melanie, jammer om te horen dat de gellak niet aan je verwachtingen voldeed. Deze lijn is vooral bedoeld voor de beginnende thuismanicure met een resultaat van ongeveer twee weken. We hebben ook professionelere (duurdere) gellakken die beter aansluiten bij intensiever gebruik. We kijken graag met je mee naar een alternatief dat beter voor je werkt.

Nagelstad

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.