Nettbutikken tar ingen ansvar for…
Nettbutikken tar ingen ansvar for eventuelle frostskader som kan oppstå under transport.
Dersom du benytter angrerett, så vil dem redusere vareverdien i følge av at varene er skadet, da de ble frostskadet før du mottok varene.
Styr unna denne nettbutikken som yter 100% ufordragelig kundeservice.
veldig bra kundeservice
Beste kunderservicen i hele bransjen
Beste kunderservicen i hele bransjen
Super!
Utrolig snilt å ordne en bestilling de ikke hadde i nettbutikken! Pakken ble sendt dagen etter! Super service!🥰
Dessverre var opplevelsen min med dette…
Dessverre var opplevelsen min med dette nettstedet svært negativ. De selger fjorårets, og til og med eldre, produkter, noe som er helt uakseptabelt. Å kontakte eieren hjelper heller ikke – hun svarer uhøflig og tilbyr ingen løsning. Jeg anbefaler verken å handle her eller å ta kontakt med administrasjonen.
Bra utvalg av varer og de har også…
Bra utvalg av varer og de har også ganske rask levering, har bestilt der ifra 5-6 ganger, har hendt at varer som f.eks er i små plastikk containere har fått en liten rift, men regner med at det har hendt i transitt, ellers er jeg superfornøyd ^_^
Hyggelig kundeservice!
Da det ble oppdaget en feil med den opprinnelige leveringen, fikk jeg en ny pakke tilsendt. I den lå flere ekstra produkter som et plaster på såret og en koselig lapp med en beklagelse. Kjempebra service! 😃
Veldig fornøyd...
Veldig hjelpsomme når pakken forsvant med postnord. Fikk ny pakke :) å var enkelt å komme i kontakt med.
Veldig gode produkter , veldig fornøyd!
Egentlig ikke verdt en eneste stjerne!
Egentlig ikke verdt en eneste stjerne!
Hold dere unna! Bestilte Freezedried Candy av ymse slag 20.12.23. I dag er det 14.01.24 og enda ikke motatt noe. Ikke svarer de på kundeservice heller! Styr unna folkens!!!!
IKKE HANDLE DER
jeg mottok varer som var gått ut på dato (dette var ikke opplyst)! Noe gikk ut Desember 2021, noe i april 2022 og noe i august 2022!
Ekstremt ekkelt.
Klaget men fikk ingenting tilbake.
Freeze dried candy var ikke så god, lite i posen, så derfor vil jeg si det er dyrt🥲 Fast Candy har samme freeze dried candy å det er sykt godt! Så disse må nok ha tatt de ut fortere fordi halvparten var myk og gummi🥲
Elendig kundeservice, så jeg angret på mitt kjøp!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.