Información sobre la empresa

1 estrella

Ha contestado el 50% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

NAMLY is a SCAM company

NAMLY is a SCAM company. They will taker your money, but never deliver any goods.
On December 8th I ordered some items from them. They should be delivered "within 1-6 days".
On December 18th after having heard nothing I wrote the "company", who promised to reply within 24 hours. No reply.
On December 20th I wrote and cancelled the order.
On December 23rd they withdrew the money from my bank account.
I have now reported NAMLY to the Police.

23 de diciembre de 2025

Fick hem varorna efter 6 arbetsdagar

Fick hem varorna efter 6 arbetsdagar
Fick hem varorna efter 6 arbetsdagar. Märkte direkt när jag packa upp att det var snedskuret och skador på 2 av 3 ark. Skrev och förklara direkt till dom samt skickade med bilder. Deras svar var att dom inte tyckte det gjorde nått utan det var bara att använda endå 😂 bitvis helt kass kvalite, saknade klister på baksidan med tanke på att dom skickade dom utan/ med skadad baksida. Trodde att kvaliten var bra med tanke på priset men finns flertalet konkurrenter med bättre pris och kvalite samt förmodling ett kundbemötande som är bättre. Rekomenderas inte. Har 3 barn men kommer aldrig igen köpa namnlappar av detta företag.

18 de octubre de 2025
Logotipo de Namly

Respuesta de Namly

Tack för att du delar med dig av din upplevelse – vi är verkligen ledsna att produkterna inte motsvarade dina förväntningar och att bemötandet inte kändes bra. Så ska det absolut inte gå till.

Vi vill gärna få möjlighet att rätta till det som blivit fel. Hör gärna av dig till oss på concerns@namly.se så hjälper vi dig vidare och ser till att du blir nöjd.

Vänliga hälsningar
Namly Design

Møg firma...alt sejler

Møg firma...alt sejler, ingen ting fungere..er nødt til at gi dem 1 stjerne, for ellers ku jeg ik skrive min anmeldelse...print utydelig på plakater, mail dagen efter at de er forsinkede, varen kommer 3 uger efter de har skrevet forsinker et par dage...

2 de enero de 2025
Logotipo de Namly

Respuesta de Namly

Tak for at du delte din oplevelse. Det er virkelig skuffende at høre, at trykket ikke levede op til dine forventninger, og at leveringen var forsinket. Det er selvfølgelig ikke sådan, det burde være, og det beklager vi.

Hvis du ikke allerede har kontaktet os, bedes du sende en e-mail til concerns@namly.se, så vil vi hjælpe dig videre og sikre, at du er fuldt ud tilfreds.

Waiting on my order

I ordered last week only they said a few days later that I would have to wait another 5-8 days as my order was out of pint, since then I have heard nothing back, I have tried to log in and it says my account is disabled, I have contacted them to ask about the status of my order and they have not yet got back to me

1 de febrero de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.