Bestelling geplaatst op 21 augustus 26 tot op heden nog niks ontvangen. Meerdere e mail berichten gestuurd 1 keer reactie gehad maar nog steeds geen bestelling ontvangen. Nu laten ze niks meer van zi... Ver más
La empresa ha respondido
Begin Januari een bestelling gedaan en betaald. Tot op heden, nu 21 januari heb ik nog steeds het pakket niet. Ze reageren niet op mail, zijn niet bereikbaar en zijn gewoonweg criminelen! Koop hier... Ver más
La empresa ha respondido
I ordered self-adhesive tiles for the wall. They looked super cheap and poorly made, so I wanted to return them. However, they do not add any return instructions in the mail and make returns impossibl... Ver más
La empresa ha respondido
Nooit een track&trace ontvangen. Blijkt de bestelling al 10 dagen bij een voor mij onbekend afhaalpunt te liggen. Na emailverkeer weet ik dan eindelijk het afhaalpunt. Product is verder wat ik er van... Ver más
Escrito por la empresa
Namly Design is een print-on-demand webwinkel, gespecialiseerd in de verkoop van gepersonaliseerde en unieke producten voor diverse doeleinden. Variërend van gepersonaliseerde naamstickers voor kinderkleding tot tegelstickers voor een verandering in de keuken of badkamer. We bieden een breed scala aan producten die kunnen worden aangepast aan de voorkeuren van de klant. We hebben artikelen die zowel volwassenen als kinderen aanspreken.
Het renoveren van de slaapkamer van een kind met onze muurstickers is niet alleen een goedkoper alternatief vergeleken met opnieuw verven of nieuwe meubels kopen, maar het is ook een leuk en interactief project dat je samen met je kind kunt doen.
Onze naamstickers zijn perfect voor het organiseren en labelen van de spullen van kinderen. Of het nu gaat om kleding, tassen, lunchboxen of schoolbenodigdheden. De naamstickers zijn duurzaam, waterdicht en kunnen worden aangepast met namen of gewenste informatie. Met deze praktische en stijlvolle naamstickers kunt u ervoor zorgen dat de spullen van uw kinderen altijd terugkomen.
We bieden een breed scala aan posters met verschillende motieven en stijlen om uw huis te verfraaien. Onze posters zijn van hoge kwaliteit en worden op bestelling afgedrukt om ervoor te zorgen dat elk product uniek is en van de hoogste standaard. Of u nu op zoek bent naar kunstwerken om uw interieur aan te vullen of om als persoonlijk cadeau te geven, we hebben voor elke gelegenheid iets passends.
Bekijk onze tegelstickers, die de perfecte oplossing zijn om uw keuken of badkamer op een betaalbare en eenvoudige manier te transformeren. Met onze hoogwaardige tegelstickers kunt u uw tegels een compleet nieuwe look geven zonder ze helemaal te hoeven vervangen. Onze tegelstickers zijn verkrijgbaar in een breed scala aan patronen, kleuren en stijlen. Of u nu de voorkeur geeft aan een elegante marmeren afwerking, een rustieke houteffect of een speels mozaïekontwerp, we hebben iets dat past bij uw visie voor uw keuken of badkamer.
Suecia
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
be aware thats another dropshipping company using .NL as a domain but actually is located in Sweden, which at first glance sounds fine but when things go wrong as other of their customers you can expect bad customer service. We have ordered wallstickers
that never got delivered (we know as we were in the house the weeks around the delivery due to renovation - and other packages made it without problem) Besides not delivering to our house, no card was left with information about the service point. I received a vague email with track&trace with no information as to where the package is, so logically after a while the stickers we ordered got sent back to the seller, who now wants to deduct 20 euros from the total cost for the return in case we choose to return the item and not get it sent again.
This is an absolutely bad service

Respuesta de Namly Design