Kom dit efter att jag trillat och skadat axeln, vårdcentralen fick jag inte ens en tid hos. Hade hoppats på att bli av med en del av smärtan, men det var ju tyvärr inte så mycket ni kunde göra något å... Ver más
La empresa ha respondido
Onda muskler Efter att ha sökt vårdcentralen utan framgång sökte jag hjälp på nätet och fann att en naprapat nog kunde hjälpa mig. och jag fick hjälp. Naprapaten hittade muskelknutor och löste upp... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastiskt bemötande, många frågor ställdes för att förstå vad mina ryggsmärtor berodde på. Redan efter första besöket kändes ryggen bättre, efter andra besöket kunde jag äntligen börja röra på mig... Ver más
Besökte er för första gången med värk i en axel som inte gått över på en vecka med värktabletter och rörelser för axel. Hade svårt att sova pga av smärtan. Fick behandling två gånger innan värken sl... Ver más
Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!
Trotzgatan 54D 79172 Falun, 79172, Falun, Suecia
Invita a los clientes a opinar
Naprapaten visade stor respekt för mina besvär

Respuesta de Naprapatlandslaget - Falun
Väldig bra att jag fick komma hit för jag får den hjälp jag behöver

Respuesta de Naprapatlandslaget - Falun
Gick att få en snabb tid och Väldigt fint och proffsigt bemötande av Vibeke.

Respuesta de Naprapatlandslaget - Falun
Effektiv proffsig behandling som gav mig hjälp

Respuesta de Naprapatlandslaget - Falun
Jag blev fint lyssnad på och fick relevant behandling och föreslagna övningar.

Respuesta de Naprapatlandslaget - Falun
Trevligt och proffsigt bemötande. Förklarade steg för steg vad som skulle hända så att det kändes tryggt.

Respuesta de Naprapatlandslaget - Falun
Bra behandling och övningar! Fick toppenhjälp av Sebastian för att rehabilitera ländryggen!

Respuesta de Naprapatlandslaget - Falun
Ett personlig engagemang med god uppföljning. En nyfikenhet för personliga lösningar och god kunskap

Respuesta de Naprapatlandslaget - Falun
Hej jag gick till en annan och han hittade en kota i nacken som var problemet

Respuesta de Naprapatlandslaget - Falun
Más información sobre otros tipos de reseñas.