Naprapatlandslaget - Haninge Opiniones 561

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Poseidons torg 1b 13646 Handen, 13646 Handen, SE

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett riktigt bra och professionell bemötande. Ständig kommunikation även mellan besöken. Man känner sig trygg och omhändertagen. Jag träffade Jenny och hon visste vad hon gör! Det hjälpte verkligen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har träffat en mycket kompetent och trevlig naprapat några gånger per år då min son har mycket problem med sina fötter samtidigt som han tränar ofta. Även om han får lite obehaglig behandling får n... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är väldigt nöjd med mitt besök hos naprapat Line. Hon är både professionell och trevlig, och behandlingen kändes effektiv med starka och trygga händer. Dessutom var bokningssystemet enkelt och smi... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Otroligt trevlig personal som verkligen tar hand om en. Alltid smidigt och få in en antingen akut tid eller för ett återbesök. Har haft samma naprapat sen dag ett, men känner mig trygg nog för att bok... Ver más

1. Centro de manipulación ósea
  2. Quiropráctico

Escrito por la empresa

Världens största naprapatkedja - Hos oss får du professionell muskel och ledbehandling av en legitimerad naprapat. Välkommen!

• Poseidons torg 1b 13646 Handen, 13646, Handen, Suecia

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Snabb hjälp

Snabb hjälp, trevligt bemötande, proffesionellt 👍

23 de abril de 2026

Respuesta de Naprapatlandslaget - Haninge

Vi är glada att du uppskattade vår snabba och professionella hjälp. Tack för din återkoppling!

Hade ont i ryggen

Hade ont i ryggen. Efter två behandlingar känns det mycket bättre. Kan nu ta mina efterlängtade promenader.

23 de abril de 2026

Respuesta de Naprapatlandslaget - Haninge

Vi är glada att höra att du mår bättre efter behandlingarna och nu kan njuta av dina promenader. Tack för din återkoppling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ett riktigt bra och professionell…

18 de abril de 2026

Respuesta de Naprapatlandslaget - Haninge

Vi är glada att du upplevde ett professionellt bemötande och kände dig trygg. Vi är tacksamma för att du uppskattade kommunikationen och hjälpen du fick. Tack för din återkoppling!

De är tillgängliga

De är tillgängliga, lätt att boka tid. Bra kontinuitet och bra behandling.

20 de abril de 2026

Respuesta de Naprapatlandslaget - Haninge

Vi är glada att det är lätt att boka tid och att du upplever bra kontinuitet och behandling. Tack för din återkoppling!

Bra och noggranna

Bra och noggranna, går till grunden med problemet och bra rehabövningar

17 de abril de 2026

Respuesta de Naprapatlandslaget - Haninge

Vi är glada att du uppskattar våra behandlingar. Tack för din återkoppling!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bra massage men inget speciellt

Bra massage men inget speciellt

10 de abril de 2026

Respuesta de Naprapatlandslaget - Haninge

Tack för din återkoppling. Vi beklagar att behandlingen inte motsvarade dina förväntningar. Vi tar detta till oss i förbättringssyfte.

Snabbt att få tid

Snabbt att få tid, bra bemött

7 de abril de 2026

Respuesta de Naprapatlandslaget - Haninge

Vi är glada att du snabbt fick tid och upplevde ett bra bemötande. Tack för din återkoppling!

Mycket vänligt bemötande

Mycket vänligt bemötande, väldigt kunnig och lyhörd. Jenny är toppen.

2 de abril de 2026

Respuesta de Naprapatlandslaget - Haninge

Vi är väldigt glada att du upplevde ett vänligt bemötande och att du uppmärksammade vår kunniga och lyhörda personal. Tack för din återkoppling!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Har gått några tillfällen nu och…

Har gått några tillfällen nu och kroppen är väl som den är och läker olika men det tar på plånboken att gå dit.
Dock bra service, trevligt bemötande och kunnig personal.

25 de marzo de 2026

Respuesta de Naprapatlandslaget - Haninge

Tack för din återkoppling! Vi är glada att du uppskattar vår service och personal. Vi förstår att kostnaden kan vara en faktor och vi tar detta i beaktning.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Det har hjälp mig ordentligt

Det har hjälp mig ordentligt. Hon som gjorde mig trycket var så mycket duktig.
Tack Jenny.

21 de marzo de 2026

Respuesta de Naprapatlandslaget - Haninge

Vi är glada att höra att du har fått bra hjälp och att du kände dig trygg. Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss.

Respuesta de Naprapatlandslaget - Haninge

Vi är glada att du känner så! Tack för din återkoppling, det betyder mycket för oss att du uppskattar expertisen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Proffsig, yekesmässig Naprapati !

Efter en skada fick jag god och proffsig hjälp av Daniel Sjödin i Haninge, som behandlade mig vid två tillfällen och tog bort min värk och besvär på ett yrkes- mässlgt och kunnigt sätt !

9 de marzo de 2026

Respuesta de Naprapatlandslaget - Haninge

Vi är glada att höra att du fick så bra hjälp efter din skada. Det är viktigt för oss att våra patienter får professionell och kunnig vård. Tack för din återkoppling!

Bra bemötande och service

Bra bemötande och service, lyhörd och stämmer av bra. även fått bra hjälp så man känner att det ger resultat.

6 de marzo de 2026

Respuesta de Naprapatlandslaget - Haninge

Vi är väldigt glada över att du upplevde bra bemötande och service hos oss, och att du känner att det ger resultat. Tack för din återkoppling!

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.