Información sobre la empresa

2. Tienda de bolsos
  3. Tienda de accesorios de moda
  4. Tienda de bolsos de mano

Escrito por la empresa

Nari betyder kvinde på Hindi og det er netop kvinder der er drivkraften bag vores virksomhed. I en lille landsby i Indien, er vores hensigt at styrke kvinder med stabil beskæftigelse, retfærdige lønninger og færdighedstræning. Vi træner disse talentfulde kvinder i at genanvende brugte sarier og jeans til bæredygtige livsstilsprodukter som bolig indretning, tasker og accessories. Hvert produkt er en unik skabelse og giver nyt liv til brugt tøj gennem timer af syning, quiltning og patchwork. Vi er en lille opstarts virksomhed, og vores mål er håndgribeligt: at skabe smukke produkter - bæredygtigt og give økonomisk uafhængighed til kvinder, et sted hvor mulighederne er få, og den nærmeste by er timer væk.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Alt i orden

Pæne produkter, hurtig levering.

4 de febrero de 2025

Respuesta de Narikind

Tak for din vurdering, Gitte! Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med dit køb og leveringen.

Smukt smukt tørklæde

Smukt smukt tørklæde - og meget hurtig levering :)

6 de diciembre de 2024

Hej Tina,

Jeg er så glad for at høre, at du er glad for dit tørklæde og leveringen :)

Smukt på alle måde!

Jeg fik en god præsentation af produktet og det levede op til mine forventninger.
Leveringen fungerede perfekt!
Elsker at brugte Sarier kan få nyt liv i så smukke nye produkter!
Er super glad for mine tasker!

5 de agosto de 2024

Respuesta de Narikind

Tak for din vurdering! Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med dit køb og leveringen.

Neha

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så smukke varer og superflot service

Så smukke varer og superflot service. Også en stor hilsen med tak til de indiske kvinder. 💚🤍🧡

11 de junio de 2024

Respuesta de Narikind

Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med både varerne og vores service. Vi sender også din hilsen og tak videre til de dygtige indiske kvinder. 😊✨

Så fine produkter

Fantastiske tasker - vi er vilde med dem🤩 Og vi kunne ikke have ønsket os bedre service🤩

23 de abril de 2024

Respuesta de Narikind

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🤩 Det betyder meget for os at høre, at I er vilde med taskerne, og at vores service levede op til jeres forventninger. ❤️✨

Optimal bæredygtighed

Så mange spændende produkter - og elsker kombinationen af genbrug og social bæredygtighed! ♥️ Og super fin service!

9 de enero de 2024

Respuesta de Narikind

Tusind tak for din skønne anmeldelse! ♥️ Det glæder os, at du sætter pris på vores spændende produkter og vores fokus på genbrug og social bæredygtighed. Vi er også glade for, at du har haft en god oplevelse med vores service! 😊♻️✨

I love all of it

I love that the beautiful bags are sustainable made and that the women actually have good conditions!
I have the travel bag and it's beautiful. It's well made and I love that it's a one of a kind.

12 de diciembre de 2023

Respuesta de Narikind

Thanks for the kind words Annika, glad to heat that you love your products and concept :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode produkter og et brand efter mit hjerte

God service, hurtig levering og lækre produkter

4 de diciembre de 2023

Respuesta de Narikind

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊 Det betyder meget for os, at du er tilfreds med vores service, levering og produkter. ✨📦♻️

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.