Nem web shop, hurtig levering fantastiske produkter. Rense gel, olie, dag og natcreme. 5 stjerner efter en hel dag føles huden stadig smidig og behagelig
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg var og er super glad for produktet, men den forrige sending - heriblandt en natcreme -havde en fejl i pumpen, så jeg måtte grave cremen ud med en vatpind. Rimeligt irriterende. Efter reklamation... Ver más
La empresa ha respondido
Telefonisk tilbagemelding på et konkret spørgsmål jeg havde sendt. Dette virker stærkt og overbevisende, når man får et rigtigt menneske i røret.
Meget lækkert , dufter dejligt og nem at påføre. Kan ikke se nogen ændringer endnu( pletter i huden), håber🤞🤞
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Om NatureCell NatureCell er et dansk hudplejebrand med speciale i CBD hudpleje. Virksomheden er stiftet og drives af Lizbeth Falk og Allan Falk Gamborg med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og personlig kundeservice. NatureCell var blandt de første danske hudplejebrands, der i 2019 begyndte at sælge og markedsføre CBD hudpleje i Danmark inden for rammerne af gældende kosmetiklovgivning. Siden da har vi arbejdet målrettet med at udvikle hudpleje med cannabidiol (CBD) til danske forbrugere. Vores produkter udvikles i overensstemmelse med EU’s kosmetikforordning og gældende dansk lovgivning for kosmetiske produkter. Hudplejen indeholder nøje udvalgte ingredienser, herunder cannabidiol (CBD) fra industrihamp, som i kosmetik anvendes for sine plejende, hudbeskyttende og antioxidative egenskaber. Flere af vores produkter produceres i Danmark, og vores olier fremstilles på GMP-certificerede faciliteter efter høje kvalitetsstandarder. Dansk kundeservice og tryg handel NatureCell er en dansk e-mærket webshop. E-mærket er din sikkerhed for, at webshoppen lever op til krav om sikker handel og forbrugerbeskyttelse. Har du spørgsmål til vores CBD hudpleje, ingredienser eller hvilken hudplejerutine der kan passe til din hud, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan både skrive eller ringe – alt efter hvad der passer dig bedst. Læs mere om NatureCell På vores hjemmeside kan du læse mere om vores produkter, ingredienser og kundernes oplevelser. www.naturecell.dk Lizbeth Falk & Allan Falk Gamborg NatureCell
Información de contacto
Lille Nyhavn 10, 2. tv, 8660, Skanderborg, Dinamarca
- 4055 0042
- hello@naturecell.dk
- naturecell.dk
Ha contestado el 85% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Dejligt produkt
lækkert produkt, hvor jeg bl.a oplever at mine gamle ar efter operation erblevet mindre tydelige.
Havde problemer med pumpefunktionen, hvilket blev løst via et tip fra Lizbet og det ser nu ud til at fungere.

Respuesta de NatureCell Denmark
Hurtig levering. Lækre produkter. Fornemmer allerede cremerne hjælper på min rødmen omkring næsen, og min tørre plet på siden af næsen, som hudlægen har behandlet med creme og lys behandling 4 gange - og det bliver ved med at vende tilbage.

Lækre produkter 🤩
Jeg har endnu ikke resultater vedr. mine solskader i ansigtet. Men jeg synes produkterne er vildt lækre at bruge. 🤩

Positiv oplevelse
Jeg mærkede med det samme, at olien gjorde noget godt for min hud. Jeg fortsætter og håber at min solskade på næsen forsvinder eller mindskes

Respuesta de NatureCell Denmark
Jeg kunne give 10 stjerner hvis dette…
Jeg kunne give 10 stjerner hvis dette var muligt. Jeg har aldrig været så glad for et produkt som denne start pakke fra naturecell. Skifter aldrig til andre cremer 💯 anbefaler den til alle i min omgangskreds .

Virkelig lækre produkter
Virkelig lækre produkter, mærker hurtig en forskel. Føler at min sensitive hud vender tilbage til helt naturlig beroliget, blød og elastisk. Og så får man den allerbedste og kompetente service.
Min bedste anbefaling.

Respuesta de NatureCell Denmark
Hurtig levering, og olien lever op til mine forventninger. Nemt at bruge

Det VIRKER!
Jeg er virkelig positivt overrasket. Efter to måneders intensiv brug er mine skallende tørre røde solskader stort set væk! De er igennem flere år blevet behandlet hos dermatolog. Jeg fortsætter med at bruge hele serien, som præventiv behandling. Mange tak!

Respuesta de NatureCell Denmark
Har brugt det et godt stykke tid
Har brugt det et godt stykke tid - stadig godt tilfreds

Respuesta de NatureCell Denmark
Olien er god og har formindsket min…
Olien er god og har formindsket min solskade på næsen. Dyre produkter men gode.

Ok men mangler fugtighed
Cremerne, olie og serum er på sin vis OK, men havde nok større forventninger til produkterne, end jeg synes de kan leve op til. Jeg synes ikke de giver fugt nok. Jeg bruger både rensegel, CBD-olie, serum, dagcreme og natcreme. I så fald, skal jeg bruge en del creme for at opnå en blødere hud. I så fald vil det blive dyrt på den lange bane. Jeg har dog kun brugt produkterne en måneds tid, så forhåbentligt bliver det bedre. Mvh. Jette Brøndum Mortensen, Randers

Spild af penge…
Jeg købte en dagcreme og en natcreme.
Dagcremen udtørrede min hud helt efter få dages brug. Derefter brugte jeg kun natcremen, men den gjorde ikke nogen forskel. Desuden har den en ubehagelig kvalmende lugt, som ikke frister til brug…

Respuesta de NatureCell Denmark
Naturlige dejlige virksomme produkter.
Virkelig lækre produkter og især hudpleje olien giver fantastisk blød hud og jævner og delvis fjerner pigmentet pletter. Har prøvet flere produkter mod pigment pletter men det her er det bedste jeg har prøvet og vil bestemt fortsætte med produkterne. Shampoo og balsam er også lækre og især balsam som er blødgørende i håret gør faktisk også huden blød når man skyller den af og får den på kroppen. Mild og naturlig duft.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.