Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 3 estrellas sobre 5

3 stjerner i forhold til brugen af denne, det er lidt bøvlet og havde måske ventet en større effekt end tabletterne. Jeg syntes ikke der er den store effekt desværre.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

After experiencing trouble with my skin and digestion a relative of mine recommended me the black seed oil from nature of honey and it has honestly been game changing. My skin has seen tremendous p... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har brugt shilajit i et par uger nu, og jeg er virkelig imponeret over effekten. Allerede efter få dage kunne jeg mærke en forbedring i min energi og fokus. Det føles som om, kroppen får et n... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

DoShilajit.dk er en fantastisk leverandør af shilajit, jeg har prøvet nogle andre former og leverandører, men de smager ikke som denne. Deres pilleformede shilajit er nem at indtage og for mig bed... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de salud y belleza

Escrito por la empresa

Welcome to Doshilajit, the premier shilajit store! Our shilajit is 100% pure, raw, and unprocessed, containing no additives or preservatives. We believe that shilajit should be enjoyed as nature intended - in its purest form, with all the health benefits it offers.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Tabletter over raw

Jeg syntes ikke der er den store effekt desværre.

5 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God service på reklamation.

Modtog min bestilling rimelig hurtigt ( 3 dage ), men var ikke helt happy med min leverance, da Shilajiten var sten hård 😳 Efter et par mails frem og tilbage ( de er meget hurtige til at svare 👍) fik jeg tilsendt en ny og bedre leverance ( og slap for at sende den første sending tilbage 👍 ). Alt i alt en super service 😊

14 de agosto de 2025

God service

14 de julio de 2025

Kære Mads,

Vi svarede på din mail indenfor 30 min da du sendte den. Tjek gerne din spam!

Fantastisk service

Fantastisk service

Fra man bestiller til levering er både kommunikation og service helt i top.

Produktet leveres velpakket uden noget fnidder fnadder.

Vil med glæde bestille herfra igen.

29 de julio de 2025

Super produkt

Super produkt, smager forfærdeligt. Men kan mærkes på energien + mandens libido. Kan kun anbefales, var skeptisk til start da prisen er høj.

9 de julio de 2025

Manglende kontakt

Havde lidt svært ved af komme i kontakt med dem, men de tog selv kontakt til mig og fik hurtig svar på mit spørgsmål. Så jeg ender med af give dem 5 stjerner for alt i alt en god oplevelse.

26 de junio de 2025

Kære Peter

Det beklager vi, vi har dog ikke modtaget noget fra dig i hverken indbakke eller spam.

Hvilken mail har du sendt til? Vi har både hello@doshilajit.com eller contact@natureofhoney.com

Du må meget gerne skrive, vi står klar til at hjælpe dig med åbne arme! 👍☺️

DoShilajit familien

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har nu prøvet produktet et par dage

Har nu prøvet produktet et par dage, og kan allerede mærke forskel på energi og koncentrationen. Havde et par spørgsmål til kundeservice, og de var meget grundige og gode til at svare på mine henvendelser - god kundeservice!

Kan sagtens anbefale!

4 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aldrig bestil herfra

Aldrig bestil herfra. Snyder folk med hård shilajit som ikke engang kan tages op af bøtten. Selvom man sender dem beviser på mail gider de ikke sende ens penge retur. Kan slet ikke anbefales

1 de abril de 2025

Kære Nicole & Mohammed

Du har ordre #772150

Vi har gentagne gange forsøgt at skrive til dig på mail, men de seneste 2 mail har du ikke besvaret. Vi håber du vil svare, så vi sammen kan finde en løsning og gøre dig tilfreds igen.

Rigtig god kundeservice

Kom hurtigt og rigtig god kundeservice!

14 de mayo de 2025

Hej Michael,

Det glæder os. Skriv endelig hvis du mangler andet.

Skriv gerne til os på mail, hello@doshilajit.com

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.