Valorada con 4 estrellas sobre 5

Efter lite bollade fram o tillbaka så löste dom mitt problem. Snabba och konkreta svar

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har X600 PRO hemma och den är grym på att fånga upp smuts! Jag kör den mer eller mindre varje dag pga barn och är nästan chockad över hur mycket smuts den hittat varje gång jag tömmer behållaren.... Ver más

Escrito por la empresa

Kundtjänst har öppet alla vardagar mellan kl. 10.00 och 14.00.

4,6

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 5 estrellas sobre 5

När jag saknade en liten plastflärp…

När jag saknade en liten plastflärp till dammbehållaren skrev jag och frågade hur jag kunde beställa en ny sådan. Till svar fick jag att dom skickade en helt ny dammbehållare, utan någon kostnad. Dammsugaren är 2år dessutom. Väldigt nöjd med den kundservicen!

27 de marzo de 2026

Hej kund,

Tack så mycket för dina fina ord! 😊
Vi är verkligen glada att vi kunde hjälpa dig och att du är nöjd med servicen.

Anna från Neatsvor

Allt har funkat bra.

Allt har funkat bra.

19 de marzo de 2026

Respuesta de Neatsvor

Stort tack för din recension, Thomas.
Det gläder oss att höra att allt har fungerat bra.

Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas att du fortsätter att ha stor nytta av din Neatsvor.

Med vänliga hälsningar
Raymond fra Neatsvor

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very good vacuum cleaner in adjunction…

Very good vacuum cleaner in adjunction to a regular one that you can stir in the direction you want.

14 de agosto de 2025

Hi Olga,

Thank you so much for your kind review. We’re happy to hear that our vacuum cleaner works well alongside your regular one and that you enjoy the control it gives you.

If you ever have any questions or need tips to get the most out of it, we’re always here to help.

Best regards,
Tilde from Neatsvor

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jättefin och snabb service!

Jättefin och snabb service!

22 de marzo de 2025

Respuesta de Neatsvor

Tack så mycket för din fina recension!
Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service, det betyder mycket för oss.

Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något mer framöver!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra support med trevligt bemötande…

Bra support med trevligt bemötande trots att det blev en del strul med en retur.

18 de marzo de 2025

Hej Benny,

Tack snälla för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med supporten, även om det strulade lite med returen. Vi försöker alltid göra vårt bästa för att hjälpa våra kunder snabbt och smidigt.

Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något i framtiden!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej på er bästa kundservicen

När jag fått problem med robotdammsugare kontaktade jag kundservice per mejl. Efteråt fick jag tätt kontakt med dem alltså 14 mejl tur och retur under en vecka tills problemet löstes på bästa sätt.
Tack för hjälpen.

15 de enero de 2025

Hej Masoud,

Tack så mycket för din fina feedback! 🙏 Vi är glada att höra att du uppskattade vår kundservice och att vi kunde hjälpa dig lösa problemet med robotdammsugaren på ett smidigt sätt.

Vårt mål är alltid att ge snabb och personlig hjälp, och din upplevelse betyder mycket för oss. Tveka inte att höra av dig igen om du skulle behöva hjälp i framtiden – vi finns här för dig!

Tack för ditt förtroende och för att du valde oss. 🌟

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk produkt och support i världsklass!h…

Produkten håller verkligen måttet och lever upp till alla mina förväntningar. Men det som imponerar mest är supporten – helt outstanding! Snabb, hjälpsam och alltid lösningsorienterad. Det känns tryggt att veta att man får hjälp när det behövs. Rekommenderar varmt!

18 de diciembre de 2024

Respuesta de Neatsvor

Tack så mycket för din fantastiska feedback! Vi är så glada att höra att du är nöjd med din Neatsvor-produkt och vår support.

Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen, både med våra produkter och vår service. Tveka inte att höra av dig om det är något mer vi kan hjälpa dig med!

Melissa från Neatsvor

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag har hört mycket gott om eran kundsupport och det var en stor anledning till att jag köpte dammsugare hos er. Ert goda rykte stämde, riktigt proffsigt att hjälpa mig så snabbt och smidigt som ni gjorde.
Tack från en helnöjd kund.
Andreas

27 de noviembre de 2024

Hej Andreas!

Tack för din fantastiska recension!

Vi blir så glada över att höra att vårt rykte levde upp till dina förväntningar och att du är nöjd med både din dammsugare och vår service.

Vi finns här för dig om du behöver hjälp i framtiden. Tack för att du valde oss – det betyder mycket! 💙

Mycket uppskattad kundservice

Mycket uppskattad kundservice

26 de noviembre de 2024

Hej och stort tack! ✨

Vi är glada att höra att du uppskattar vår kundservice.
Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen, och din feedback betyder mycket för oss.

Tveka inte att höra av dig om det är något vi kan hjälpa dig med i framtiden!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Efter lite bollade fram o tillbaka så…

24 de noviembre de 2024

Respuesta de Neatsvor

Tack så mycket för din feedback. Det är fantastiskt att höra att vi kunde hjälpa dig att lösa problemet snabbt och med konkreta svar.

Vi uppskattar verkligen ditt tålamod och din förståelse.

Vänliga hälsningar

Helnöjd med min dammsugare modell 650

Helnöjd med min dammsugare modell 650, jag har en hund som fäller mycket och den gör ett kanonjobb, får upp håren med den speciella borsten för djur hår, Nu är det rent och fräscht här hemma. Väldigt bra service, bara skicka ett Mail vid frågor och man får svar nästan på en gång! Ångrar inte mitt köp!

15 de julio de 2024

Hej Ann-Louise,

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du är nöjd med din dammsugare. Det är fantastiskt att den gör ett så bra jobb med att ta upp hundhår och hjälper till att hålla ditt hem rent och fräscht.

Vi är också glada att du är nöjd med vår service. Vi strävar alltid efter att svara på våra kunders frågor så snabbt som möjligt.

Om du har några fler frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss.

Mycket bra service.

12 de julio de 2024

Hej Per,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service.

Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp i framtiden, tveka inte att kontakta oss.

Neatsvor x650

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med min Neatsvor X650, og jeg er så glad for, hvor nemt det er at starte den op, selv når jeg ikke er hjemme. Det er utroligt praktisk at kunne sætte den i gang via appen, så jeg kan komme hjem til et helt rent hjem hver dag.

En af de bedste funktioner ved Neatsvor X650 er dens evne til at fjerne de genstridige hår fra min amstaff, der fælder sin sommerpels. Den klarer det uden besvær og efterlader gulvene skinnende rene. Jeg har prøvet mange støvsugere, men ingen har kunnet håndtere hundehårene lige så godt som denne.

Jeg er virkelig tilfreds med min Neatsvor X650 og kan varmt anbefale den til alle, der ønsker en effektiv og brugervenlig robotstøvsuger. Det er en sand fornøjelse at komme hjem til et rent hus uden at skulle løfte en finger.

Tak for en fremragende oplevelse og et produkt, der virkelig gør en forskel i min dagligdag!

19 de junio de 2024

Hej Aldin,

Tusen tack för din fantastiska recension! Vi är otroligt glada över att höra att du har haft en så positiv upplevelse med din Neatsvor X650.

Det är fantastiskt att höra att du uppskattar funktionerna, särskilt möjligheten att starta den via appen och dess effektivitet med att ta bort hår från din amstaff.

Vi är glada över att kunna bidra till att göra din vardag lite enklare och ditt hem skinande rent.

Din tillfredsställelse är väldigt viktig för oss, och det betyder mycket att höra att vår robotdammsugare har varit till så stor hjälp för dig.

Tack igen för dina vänliga ord och för att du rekommenderar Neatsvor X650.

Superbra dammsugare

Superbra dammsugare, speciellt nöjd med att den tar bort hundhår så bra, då våran hund fäller extrema mängder päls! Högsta betyg från oss!

16 de mayo de 2024

Hej Anna-Karin!

Tusen tack för din fantastiska feedback!

Vi är väldigt glada över att höra att du är nöjd med Superbra dammsugaren och att den fungerar så bra med att ta bort hundhår.

Det betyder mycket för oss att veta att den hjälper dig med att hantera pälsen från din hund.

Med vänlig hälsning,

Fem stjärnor !

Otroligt fin och snabb service , och magisk produkt. Dammsugaren är enkel att använda och dammsuger noggrant vid hörn och under skåp, den tar sig dessutom uppför mattor utan problem vilket min tidigare robotdammsugare inte klarade av. Dammsuger rent ett rum innan den åker in i nästa rum, supernöjd !

4 de junio de 2024

Hej Emma!

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår service och produkten.

Det är underbart att veta att dammsugaren lever upp till dina förväntningar, särskilt när det gäller noggrannheten vid hörn och under skåp samt förmågan att hantera mattor.

Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter som gör din vardag enklare, och det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd.

Tack för att du valde oss!

Med vänlig hälsning,

Otroligt bra dammsugare

Otroligt bra dammsugare! Chockad över att den kan hitta så mycket damm som en vanlig dammsugare inte hittar. Så otroligt smidigt att kunna starta den när man går hemifrån & så är det färdig städat när man kommer hem vilket ger mig mer tid till barnen! Helt underbart 😍

14 de mayo de 2024

Hej Louise!

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du är så nöjd med din dammsugare och att den gör städningen enklare för dig.

Det är underbart att du får mer tid med barnen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fångar upp så mycket smuts!

Gillar även moppfunktionen, att den har no-go-zoner man kan ställa in och att den går att ha på timer! 10/10 ⭐️

11 de abril de 2024

Hej Lina!

Tack så mycket för din fantastiska recension!

Det är så roligt att höra att din X600 PRO gör ett så bra jobb med att fånga upp smuts i ditt hem, speciellt med tanke på utmaningarna som barn kan medföra.

Vi är också glada över att du uppskattar moppfunktionen, no-go-zonerna och möjligheten att ställa in den på en timer.

Din feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att fortsätta förbättra våra produkter och tjänster.

Hälsningar,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Good customer service on the phone and…

Good customer service on the phone and email.

14 de marzo de 2024

Hi!

Thank you for your feedback!

We're delighted to hear that you found our customer service helpful both over the phone and via email.

Providing excellent service is our top priority, and we're glad to know that we were able to assist you effectively.

If you ever need further assistance or have any questions, feel free to reach out to us anytime.

Best regards,
Raymond from Neatsvor

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nyligen köpt dammsugaren å hade magisk service

Nyligen köpt dammsugaren å hade flertalet frågor innan köp och fick magiskt snabba svar hela tiden. Grym service👍

8 de marzo de 2024

Hej Martin,

Tack så mycket för dina vänliga ord och för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Vi är glada att höra att du är nöjd med servicen! Om du har fler frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss.

Raymond från Neatsvor

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.